Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz kicsako #36063 üzenetére

    Míg Ti csak azt nézitek, hogy egy fiszemfaszom IGN meg hasonló 0 értékű oldal mit ír a játékról addig én olyan emberek gameplayeit nézem akik kurva jó versenyzők, a valós életben is versenyeznek és úgy tesztelik a játékot, hogy ők SEM SZIMULÁTORNAK tekintik és ezáltal nem is várják el a játéktól, nem is úgy állnak neki.
    Broadbent millió és egy autós játékkal játszik, régebbi Motorsportok, Horizonok stb. De amit itt megmutat gameplay az kurva gáz és nevetséges. Remélem tényleg csak benézett valami beállítást.
    Az FM -et eddig úgy tudtam GT ellenfelének tekinti az Xbox/PS community. Jelenleg azt látom, hogy kontrollerrel el lehet vele játszani, nem rossz, de kormánnyal iszonyat gagyi ami elég nagy kérdőjel a sokat mutogatott fiszifasza új kerék-fizika modellük után, simán maradhatott volna a korábbi fizika az is tudott ennyit és lehet kormánnyal még többet is.

    Az a baj, hogy nem bírod lenyelni, hogy engem kurvára nem érdekel, hogy pl Broadbent-nek tetszik-e a játék, nekem az számít, amit látok, hogy hogy viselkedik az autó miközben ők játszanak a játékkal. Leszarom, hogy ki mit ír róla, GAMEPLAY a mérvadó.

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák