Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor777
aktív tag
Egyelőre semmi. Játék elindult, frissítés szükséges, frissít, ujraindit.. És ennyi. Mapon továbbra is csak a HW trailer érhető el.
-
csaba951
veterán
válasz parandroid #32096 üzenetére
Nálam az első 4 GB jött rendesen, aztán befékezett fax sebességre. :( (MS Store)
-
laceszgamer
addikt
válasz csaba951 #32102 üzenetére
Lehet kaptak egy viszonylag szép terhelést a szerverek, alapjáték esetében ott volt az előtöltés, itt meg ugye kb mindenkinek akinek van DLC és most ki akarja próbálni egyszerre tölti.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
DaveHutt
őstag
Benyomtam én is a frissítéseket Xboxon. Elindult 200 MBps-kel, emnyit enged kb a wifim. Gyorsan ki is kapcsoltam a gépet Alvóba, hogy be ne zuhanjon. Hátha tudok este kicsit körözni vele.
-
Win-T
senior tag
"Fixed a bug that could cause the Horizon Tour in Festival Playlist to autocomplete" - Ezt vajon hanyadszorra írják a peccsnóccba?
-
NoMagix
addikt
Nagyon ütős lett ez a HW!
Nem is gondoltam volna hogy ilyen klassz lesz, megint sikerült mosolyt csalniuk a számra.
-
Win-T
senior tag
Na jó a szigetre vezető bemutató körön vigyorogtam végig mint a hülyegyerek.
-
rdt89
addikt
Ez a HW, mint egy teljesen önálló játék A pofám leszakad annyira jó, s egyszerre jött a frissítés a Hot Wheels Unleashed-el amúgy hozzájuk. De ez a látvány és játékélmény besz.rok.
-
laceszgamer
addikt
Aki a sárkényt keresi hammer hill a térkép jobb szélén van, én a magmás részen keresgettem de enm volt ott, amúgy kb még térképen is látni a zöldjét a sárkinak
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
nehézséggel amúgy valamit csináltak, A osztályban ugye profi szinten kéri a versenyeket bonusz feladatként, de még így is kb olyan mintha normálon lenne az alapjáték vagy oylan se.
-
parandroid
félisten
B sorozatot letoltam gyorsan 100%-ra, többre ma nem telik, de eddig tényleg jó. Ez nagyon nem az a HW, ami a 3-hoz volt, pedig az is igen jól sikerült, de ez egy másik liga megjelenésben. Kicsit tartok attól, hogy mennyire fog kitartani, 18 versenyt ír az egészre, anno a HW3-ban jóval több volt. De ne legyen igazam, hogy minimális kontent, és az online funkciókkal, meg a hetikkel akarják fenntartani. Az mindenesetre tetszik, hogy megmaradt az előző HW-ből, hogy csak akkor nyílik meg a következőosztály, ha unlockolod az előző en. Ezt betehették volna az alapjátékba is,
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Win-T
senior tag
válasz laceszgamer #32113 üzenetére
Szerintem meg lófaszt nem csináltak az AI-val, az első három B osztályos offroad versenyen ugyanolyan pofátlanul csal mint eddig. Pedig egyébként olyan balfaszul vezet mint egy friss jogsis plázapicsa, ha ugyanaz a fizika hatna rá mint a játékos autójára akkor a pályán nem tudna végigmenni.
-
laceszgamer
addikt
Nos, durván nettó 7 óra a tartalom, igazából ami kimaradt az a riválisok módban végigfutni minden versenyt, felszedni a maradék táblát és óriási figurát meg talán 1-2 ilyen menj x helyről y helyre adott idő alatt adott osztályú kocsival, ja meg 2 szól open-re, hogy ott versenyezz asszem 80km-nyi távot.
Szóval körülbelül 9-10 óra tartalom ez a DLC.Ja nem tudom bug vagy " feature ", de autógyüjteményben minden jutalmat fel lehet venni újra, lett kb 10 szuper pörgetés meg dupla ennyi sima, mellé kb 10 autó
-
parandroid
félisten
válasz laceszgamer #32117 üzenetére
Igen, pontosan ettől tartottam. Hiába a sok pálya, ha kevés a verseny, meg a tartalom. Gondolom, hetiben jön majd ez-az, de nagyon nem tolhatják túl, mert a gp-sek kimaradnak, ha nem veszik meg az addont.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #32114 üzenetére
Az A osztály kihívás már 1.5x nagyobb volumenű mint a B, ha így emelkedik a tendencia, tuti nem 2 nap kipörgetni. Meg a pálya mérete is valami elképesztő, szerintem az összes Horizon DLC közül messze a legnagyobb térkép. S a látvány meg a változatosság után megértettem, hogy miért nem jött olyan gyorsan ki ez a DLC mint az előző részeké.
-
parandroid
félisten
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #32120 üzenetére
Kell neked a hibákat keresned, ez is az élmény része, túl gyorsan mentél, nehéz volt a kocsid és nem bírta a pálya.
-
kill_switch
senior tag
válasz parandroid #32118 üzenetére
Egy unalmas hétvége alatt meg lesz, aztán jöhet megint a fél éves várakozás a következő DLC-re. Ami, ha követik az ismétlés tendenciáját, akkor simán kinézem belőlük, hogy újra bevetik a legó ágyút.
-
rdt89
addikt
válasz kill_switch #32123 üzenetére
Inkább 3-ára is a HW mint mégegyszer a Lego
-
Joccc07
addikt
válasz laceszgamer #32117 üzenetére
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CJ4567
nagyúr
Én tegnap kb 3 óra után már az S1 felénél voltam, viszont kb. a legelején kipörgettem a sztorit, és az elég sok medált adott, főleg az S1 részhez. Tippre 5-6 óra alatt már az X-ig el lehet jutni, tegnap este 11-éjfél körül már láttam embereket, akik az X(Legend) részben voltak.
Rdt89: én szerettem a Legot, mert nagyon jók voltak az utak és a pályák, viszont ami nem annyira jött be, hogy félig igazi és félig lego volt. Simán lehetett volna egy normális DLC ezzel a pályával, vagy akkor az egészet Lego-ból csinálták volna meg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
rdt89
addikt
válasz Joccc07 #32125 üzenetére
De teljesen valós.
#32126CJ4567:
Én 3 óra alatt a B és az A szegmens minden feladatával együtt pörgettem még ki 100%-ra, de még nem törtem össze a táblákat és a lebegő figurákat, még csak 125 részt fedeztem fel a 175-ből, de van egy két részlete a pályának mikor hirtelen a hegyes részről a vulkánhoz vezet, hogy instant adrenalin bomba, marha jó eddig a játék. Remélem a big foot bone shaker-t is hozzácsapja végre az autós listához, szomorú lennék, ha megint csak 1 verseny erejéig lehetne veretni. A Lego-ra visszatérve, nekem nagyon nem jött át a hangulata, szép volt és tartalmas, de számomra elviselhetetlen. főleg a minden szipi szuper zene -
rdt89
addikt
válasz Joccc07 #32128 üzenetére
Szerintem egy átalgos játékosnál 10 órát ki fog tenni ez a játkidő. S ha belegondolok, hogy sok AAA FPS játék is kb ennyi kampányidőt ölel fel 30 ezer forintos ár mellett, akkor ez tényleg simán belefér. A Hot Wheels Unleashed se hosszabb és az önálló játék és megjelenésekor 20+ ezer volt az alapjáték és véleményem szerint ez szebb, látványosabb és szórakoztatóbb, de ez csak az én véleményem.
-
CJ4567
nagyúr
Ja, hogy te így gondoltad, úgy természetesen több játékidő van benne. Én csak a szükségesre gondoltam, úgy elég gyorsan vége lesz, a nagy többség nem fogja 100%-ra kipörgetni. A látványba, az élménybe nem tudok belekötni, szerintem eltalálták, néhol izzad is a gép rendesen.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
rdt89
addikt
válasz CJ4567 #32130 üzenetére
Igen így értettem, kevés játék van aminél érzem a kimaxolás rejtelmeit, de a Horizon-ok mindig ilyenek voltak. Most maxoltam ki a B és az A kategóriát jön az S1-S2-X s ezek után összekapkodok mindent a pályáról, és jó hír a Monster Truck Bone Shaker is megnyerhető
Joccc07, de azt ne felejtsük el, hogy még mi 19:00kor játszottunk, akik utazgattak, azok már jóval hamarabb részesei lehettek ennek a csodának.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Nem lehetett utazgatni, mert meg kellett várni, amíg kijön a Series 10 frissítés + letölthető lett a HW DLC, ami mindenkinek ugyan akkor történt.
Megnyerhető a MT Bone Shaker, ebben biztos vagy? Tudtommal csak a Baja Bone Shaker amit megkaphatunk.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
NoMagix
addikt
Azért a Vulkán rizikó futamnál a felhős ugratás nagyon odaver!
A osztályban mind a 4 futamot megnyertem de nem számolja el, a térképen látszik hogy kész vannak. Verhetetlenben toltam le a B és most az A osztályt is. -
rdt89
addikt
válasz CJ4567 #32133 üzenetére
Ja nem tudtam, hogy itt nincs utazgatás.
A Monster Truck-ra ezt a videót találtam, itt elég szabadon veretik neki.
Közben látom ,hogy ez egy mod-al érhető el, de mostmár csak azért is ki maxolom a Hot Wheels-t, mert ott is lehet veretni versenyt vele.NoMagix:
Próbáld ki azt, hogy azt a feladatot tűzöd ki a képernyőre amelyik versenyt végzed, így mikor elkezdődik a verseny kipipálja előtte, hogy teljesült vagy se ma nehézségi rész.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Joccc07 #32125 üzenetére
Valósnak valós, de attól időben még nem olyan sok. Szerintem ma este be is fejezem 100%-ra, kérdés, hogy pár olyan nagy figura mennyire trükkösen összeszedhető, mert azokból van pár amiknél rá kell jönni hogy egyáltalán honnan érdemes megközelíteni.
-
CJ4567
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz laceszgamer #32137 üzenetére
Én direkt lassan próbálok haladni, jó is, hogy ez hét közben jött. Na meg holnap új szezon is kezdődik. Ma az A-t is megcsináltam 100%-ra, szép kényelmesen, kicsit felfedezgetve volt talán 2-3 óra.
p
-
laceszgamer
addikt
válasz parandroid #32141 üzenetére
Hát 9 hónapnyi fejlesztés után azért én picit többet vártam, hogy őszinte legyek. Hangulatos rendben, de valahogy ez így ahhoz képest kevés.
Főleg ha a Blizzard Mountain vagy Fortune Island mellett nézem.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
rdt89
addikt
Már csak a 2x80,5km-es részvétel van hátra és kitumkoltam a teljes pályát
#32143laceszgamer:
Szerintem pedig látszik, hogy miért kellett több idő, mint a másik 2 DLC fejlesztéséhez.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Hát nem akarok annyira off témakörbe elmenni, de abból kiindulva hogy alap is 21 novemberében jött ki, akkor már jócskán kinn voltunk a covid dologból is, ahogy pl a háború sem érinti itt a fejlesztőket, tehát azért úgy nem tudom , hogy miért tartott ennyi ideig ez most.
-
3L1T3
addikt
válasz laceszgamer #32145 üzenetére
Remélem nem gondoljátok hogy a teljes csapat ezt heggesztette. Van egy 5 fos beigad akik az alap jatek javitasat csinaljak es egy 15 fos akik a kieget. A tobbiek mar reg uj projekten dolgoznak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz CJ4567 #32138 üzenetére
Én is elkezdtem csalni. Úgy voltam vele, hogy a rendes Hot Wheels autót is a fal fordítja be, úgyhogy miért ne wallrideoljak egy kicsit? Olyan gépek előzgették egyenesben a NSX-R GT-t, a Jaguaromat meg a Mosleremet vagy épp az F1 GT-t, amikről biztosan tudom, hogy egyébként egy 100-assal kisebb a végsebességük (de többnyire az is olyan konfigurációban, hogy azzal közel vezethetetlen). De amúgy furcsa mód, ahogy megelőzöm őket és kiautózok egy kb. egy másodperces különbséget, onnantól meg visszalassulnak.
De azért összességében szerintem jobb a helyzet, mint az FH3 HW-jében.Ha tanácsolnom kéne valamit a nagyérdeműnek, akkor azt mondom, hogy érdemes kipróbálni olyan gépeket, amik a lenti pályán nem működnek túl jól, mert némelyik elég jól muzsikál ezen a terepen. Pl: a Lotus Evijával ami rendes aszfalton egy kalap exkrementum, itt elég élvezhető volt, de gondolom hasonlóan erős, de kanyarodni nem igazán szerető autók is jobbak lehetnek, mint mondjuk a Bugattik, vagy hasonlók.
-
CJ4567
nagyúr
válasz csab991 #32146 üzenetére
S1-ben a Schuppan 962CR ami közel van hozzá, és van ahol jobb is, mint az MT900S GT3 (mert tipikus GT1 autó, NASA aerodinamikája van, jó gyári motorral, és nagyon jól kanyarodik, jó széles hátsó gumikkal ráadásul, csak rossz a váltó), S2-ben meg a Brabham BT62 az a CCGT-vel vetekszik, néhol akár gyorsabb is, a Bad to the Blade meg az új legjobb autó kifejezetten kanyargós pályákra, pl. Volcan Sprint.
Vicces az MT900S GT3-at jelenleg online használni, mert még nem igazán ismert, de kanyarokban hozol az FXX-eken, és a Ford GT-ken, és az egyenesekben is egész jól tartja magát.
Kisgépkezelő: A Dodge Dartot, és a hasonló autókat próbáltad HW-n? Elég vicces, ahogy kanyarodnak a HW tapadásával. Én akkor akadtam ki, amikor majdnem behozott egy sima Diablo S2-ben, úgy, hogy egy 1430 lóerős F1 GT-t vezettem.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
laceszgamer
addikt
4 és 5 esetében mégis meg tudták oldani, ráadásul ott még ekvesebb idő is kellett az első kiegig, és mégis a " nagy " kiegek jöttek először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest