Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
nVidia control panelbe másnak is a sharpening-nél azt írja, hogy nvidia recommended? (lenyitom elvileg 0.5-ös sharpeningen van)
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zsiz
őstag
Csökkentették a Forza Hub-os jutalmakat? Eddig mintha 100k-t adott volna. [kép]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Daw93
senior tag
válasz parandroid #19103 üzenetére
De gyíkok ezek mire hasznát venném, addigra lefelezik? FH3-ban még ott tartok, hogy jól jönne a 100k hetente. Meg itt amúgy sem ad minden szarért pörgetést sem, super spin meg nincs is. De nem gond megoldom :D
GTA Online: Daweee93
-
parandroid
félisten
válasz Qkackca #19106 üzenetére
Valami bug lehetett, most behúztam az ehetit, tényleg a szokásos összeg jött. Tegnap a levesebbet mutatta, de arra a hétre már be volt húzva (ugye itt csütörtök éjfélkor van reset).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
válasz AsakuraDave #19101 üzenetére
Arra a gondolsz ami a 3d beállítások kezelése/ Globális beállításoknál van, felülről a második beállítás? Én azt kikapcsoltam, nekem Sharpening off, scaling disabled (mondjuk nekem 445.87-s driver van fent)
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
NoMagix
addikt
Kisgépkezelő
0.780-ra megközelítettelek a Jaguar I-Pace riválisban -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #19110 üzenetére
Nincs is béjemvém!
Megyek, keresek egy közelebbi időt!
Egész jó gép ez a Jaguar, de tény, hogy a segge hamar elkalandozik, figyelni kell a kanyaríveket![ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #19109 üzenetére
Este, meg most megcsináltam majdnem mindegyik feladatot, épp a havi riválist csináltam, erre áramszünet..., mentés kuka (érvénytelen profil), szerencsére szerdán pont csináltam egy mentést, így a többi megvan, de a heti feladatokat újra kell csinálni, viszont a havi rivális időm az meg pont megmaradt , ha azt tudta szinkronizálni, a többit miért nem?
Kisgépkezelő: a "köcsögbéemvés" követési táv, az mi? amikor a seggedben megy 0 követési távval vagy mi?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #19110 üzenetére
Nekem a sim kormányzás segített valamennyit, mintha jobban reagálna az autó, mint normállal.
No Sana No Life
-
csaba951
veterán
Nálam ilyen akkor volt, amikor az alaplap "rosszul" tuningolta a CPU-t. (CPU) Terhelés váltás közben hibásan számolt. Ennek kihatása volt az SSD-re is, megsérült egy csomó fájl. Sajnos ezen a remek MS Store rendszeren nincs beépített helyi fájlok ellenőrzése/javítása. Uninstallálni kellett a játékot és újra letölteni. Ez egy csomó idő volt nekem. De utána ment rendesen. (Nyilván előtte meg kellett oldanom, hogy a CPU helyesen működjön minden helyzetben.)
-
ETOM
addikt
válasz csaba951 #19117 üzenetére
Na hát az kellemetlen lenne igen rossz a netem és kínszenvedés volt leszedni újra. Igen MS Store egy fos ezen a téren minden játékot felismert steam, origin csak ebbe nem lehet megoldani rendesen..
Megvan még régi SSD-m Windows 10 1909 másik FH4 telepítéssel. Megpróbálom ott elindítani holnap. Ha ott jó akkor tényleg megsérült valami.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Memória tuning van? Engem akkor vágott ki az asztalra, igaz az mondjuk a Fortnite volt. Próbáld meg kisebb tuninggal, esetleg alaphelyzetben ( vagy több mem feszt, esetleg a vsoc-on emelj kicsit)
NoMagix: köszi, mondjuk meg szoktam csinálni a versenyeket többször is, az nem gond, de a trial-t elég egyszer kiszenvedni, meg a játszót is, bár az így már könnyebb, de még mindig rengetegen kilépkednek ha vesztésre állnak
-
lanszelot
addikt
válasz Qkackca #19119 üzenetére
Hello,
A FH4 fényképezős kihívás update óta igen kula a játék.
Mindig ledob majd azonnal vissza csatol és újra ledob és azonnal vissza online-solo.
Így az utca verseny elég gáz, mert solo ban extra sok autó van az utakon, és szándékosan az elágazásnál 2-3 hogy tuti telibe kelljen verni őket. A végén tuti ott van 1-3 autó, hogy a célvonalnál beléjük mehess.
- ugyanennél a frissítésnél tűnt el kb 2-3000 Forzathon pontom, csak úgy lenullázta, mert az vicces.
Persze ennél a frissítésnél se javították...nem is fogják. -
NoMagix
addikt
Mekkora mákom volt három alkalommal is Renault Megan '18-kal az aukciós házban!
Tegnap vettem egyet 6 millióért, amit utána 16,5 millióért eladtam, majd volt egy akciós 10 millióért amit gyorsan behúztam!
Most du. pedig egyet találtam 400 ezer creditért! Ezt is sikerült lecsapni!
Egyet átadtam a fiamnak 138 ezerét és az utolsót eladom már 20 millióért!
Szép termés!
Sikerült 10 millát átadnom a gyereknek egy adás - vétellel is!
A plusz Toyotákat is kiszórtam, vicces volt, hogy 6,7 millióért elvitték az egyik celicát, majd rá pár napra már csak 1-2 millió volt az áruk!
-
rdt89
addikt
válasz NoMagix #19125 üzenetére
Szerintem /de aki már elérte javítson ki/, te leszel az első miliárdos itt a fórumon a játékban
NoMagix ha kell én akármelyik autót megveszem a legnagyobb limiten, csak, hogy lássam a CJ4567 által felvázoltat, hogy minél hamarabb elérd és meglessük mit ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Majdnem írtam, milyen jó a heti forzathon, hogy c600 eclipse is teljesen jó rá, de az utolsó magamutogatós feladatnál kiderült milyen szemét a játék Körbe drifteltem, megelőztem kívül, belül, erre kiszúrja a szemem csúcsszuper drifttel meg elsuhanással, aztán meg mikor épp csak megcsusszant az autó és úgy mentem el mellete, meg kiírta hogy magamutogatás
-
zsiz
őstag
válasz parandroid #19107 üzenetére
Valóban, most nekem is megadta a 100k-t, mint eddig. Arra a hétre nekem is be volt már húzva, csak gondoltam ott is fél 5kor van váltás, mint az évszaknál, ezért felnéztem. De így akkor minden oké, maradt minden a régiben
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nehogy megvegyétek a project _cars 3 -at.
A játék jó, de iszonyat túl árazott.
Full arcade, semmi köze az előző 2 höz
Inkább azt a Forzát vedd meg ami még nincs meg. -
NoMagix
addikt
Qkackca rám pazaroltál 20millát? 😁
Köszönöm!
Amúgy csak 17 millió maradt belőle a többi az AH lenyúlta! -
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #19135 üzenetére
Nézelődtem, jéé, ismerős név, akkor gyere a papához.
Ja, 15% a kezelési költség. Nem minden üzlet éri meg anyagilag, arra figyelni kell, ha a pénz számít.
Mellékszál, hogy a 2 nappal korábbi mentés mizéria, ismét kipucolta az ah-ban lévő, el nem kelt, vissza nem vett kocsikat is.
Horizon 3-ban is van aukciós ház? Mert ha mondjuk megveszem az ultimate verziót, a porsche, a hoonigan és a mountain dew pack nem része. Azokat a kocsikat amik ebben vannak be tudom szerezni aukciósházból is?
-
Qkackca
őstag
válasz LilProphet90 #19137 üzenetére
Oké, köszi.
NoMagix: a tuning se, meg a festés se tetszik igazán. Bár keveset mentem vele, alacsony tempónál túl ficánkos, csúszós volt a fara, magasabb tempónál jobb volt, de alapvetően csúszkálósnak mondanám ami nem egészen az, inkább olyan kenődős, szóval nem igazán csúszik csak nem is igazán tapad, emiatt nem meg nem jó vele nyélen menni.
A festés meg egy nagyon jó, korrekt munka, bőven veri azokat amiket láttam, csak nekem nem jön be, a cougar-os verzió inkább. Amúgy meg csináltam egy b700-at belőleHa magyar lenne akkor 27% meg áfa meg vám, meg tized-huszad, meg egy kicsi a bratyónak meg a havernak lenne
-
parandroid
félisten
válasz LilProphet90 #19137 üzenetére
AH van benne, de azokat az autókat, amiknek a kiegészítőcsomagját nem vetted meg, azokra nem enged licitálni. Hooniganekre sem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zsiz
őstag
válasz lanszelot #19132 üzenetére
A PCars első két része megvan, de a másodikkal már nem is játszottam.. Az első annyira jó lett, hogy simán elvoltam benne órákat úgy, hogy fel se tűnt. A másodikat kipróbáltam, de annyira nem merültem bele, pedig az sem rossz. Tegnap kipróbáltam az új részt is. Valamiért nem az igazi. Igaz, nem is vettem elő a DFGT-t hozzá, csak kontrollerrel mentem benne. Majd adok neki még egy esélyt kikapcsolt segítségekkel és kormánnyal, de így elsőre nem győzött meg. Majd ha valami filléres bundle-ban osztogatják, azért majd behúzom valószínűleg, de ennyiért ebben a formában biztos nem.
Ma meg megvettem a FH3-at. Bár úgyis a 4-gyel játszom inkább. Lehet, hogy a világ, a környezet szebb, változatosabb, színesebb a 3-ban, de a 4 sokkal szebben fut a gépemen. Magasabb beállításokkal, de mégis kicsit több FPS-sel.
-
Qkackca
őstag
válasz parandroid #19143 üzenetére
Szóval költséghatékonyan az összes autó felejtős? A játékbeli feladatokhoz szükség van mindegyik kocsira?
homerhamm & CJ4567: az szép, és nem mindegy , reméltem megbújik egy tizedes vessző valahol, de ha 4 verseny is elég, annál jobb .
NoMagix: az sikerült, mindegy te is jól jártál elvileg meg nekem is lett kocsim
b700-ként is nagyon tetszik, a800-ként is nagyon jó tuningot találtam, de azért majd próbálok varázsolni egy sajátot.Na meg ez az új Bentley Turbo R is egy állat, alap beállítással is tetszik, meg a800-ban is.
Mentem vele két online meccset, egyszer 4. lettem csak az alfa tz2, a boneshaker meg egy beetle előzött meg, pedig kivételesen majdnem tele lobby volt. A másikon meg harmadik lettem Ezt már nem pöccintik arrébb mint pl a bac mono-t...http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
lanszelot
addikt
Maga nemében a PC3 jó, de fele annyit se ér amennyiért adják. Illetve borzalom az AI.
A fenti linken mindent leírtam miért.FH3 versenyek 100szor jobbak mint a 4 versenyei.
FH3 ban rengeteg autót kell használnod.
FH4 ben 5 autó elég, hogy kitold. Én annyival toltam ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest