Új hozzászólás Aktív témák

  • Qkackca

    őstag

    válasz AsakuraDave #18309 üzenetére

    Úgy, hogy találsz egy beállítást amivel tűrhetően tudsz menni, most a kontroller/bill/kormány/akármit használsz -re gondoltam, aztán pedig legalább egy kocsit amivel jól tudsz menni.
    Aztán vagy ráérzel, vagy nem. Ha meg komolyan szeretnéd venni, akkor komolyabban el kellene mélyedned a tuningbeállításokba. Aztán meg ha szerencsés vagy, normális emberekkel dob össze, akkor egész jókat is lehet meccselni az autók közti különbség ellenére is, max nem az első helyért hanem mondjuk a 3-6. helyért.
    Ugyanaz a kocsi/kategória esetén is lehet bőven másodperc körüli időt találni, ha belepiszkálsz és jól a beállításokba, vagy megtalálod/letöltöd azt ami neked fekszik.

    Hogy tudod élvezni? Fogsz egy gépet aztán meghajtod, nem foglalkozol a többiekkel (természetesen épelméjű határok közt), meg próbálsz elmenni a határokig (tied/kocsié) a végén lehet, hogy autózol egy jót :)

    Dtomka: azzal a kocsival elsőre végigmentél? Első kocsiválasztás/ első próba? Az komoly :R Nekem a végén Chevy Zr2 s1 900 sikerült, de a másik hárommal nem, viszont versenyen kívül mindegyik elment ott ahol verseny közben nem tudtam :F

    [ Szerkesztve ]

    http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'

Új hozzászólás Aktív témák