Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz inf3rno #9032 üzenetére

    Most, hogy mondod, és felidézem a múltam, nekem is volt valaha 15%-os testzsírszázalékom, csak nagyon nem ma.
    Remélem, valahogy a gyógyulás útjára fogsz még lépni, és sportolhatsz megint rendesen!

    lanszelot: Ez édeskevés volt. Szinte semmi konkrét, a stressz meg egyrészt nem fogja a napi kcal-égetést triplázni, másfelől pedig bármilyen valóban jelentős egyéni változóval ezen a téren lehet számolni, és máris működik a kcal-számolás. Mert egyébként valóban van sok fontos egyéni változó, amivel tényleg érdemes számolni. Ez viszont megoldható. Se nem életszerű, se nem hasznos azt feltételezni, hogy nem vagyunk rá képesek, és ezért dobjuk el azt a módszert, ami egyértelműen működik, csak általában tényleg nem maximális pontossággal.

    Normális dolog, ha egy kalóriadeficiten lévő diétázó némileg éhes. A mardosó éhséget viszont el kell kerülni, és el is kerülöm. Minden tápanyagot megkap a testem a diétám alatt, és egyre fittebb leszek kalóriadeficit mellett is. Abszolút értéken is erősödtem például a korábbi diétám alatt, vagyis nem csak a relatív erőm nőtt. Mondjuk mintha nem is olvasnád, amiket legutóbb írtam, szóval mindegy is... Azt azért megjegyezném, hogy aki folyamatosan éhezteti magát valahogy úgy, ahogy értheted, az hülye; akár felügyelettel csinálja, akár anélkül.

    Negatív kalóriás ételekkel még sosem foglalkoztam, nem szimpatikus téma számomra, mert a munka elkerülését látom benne leginkább, nem az akaraterő és magabiztosság megnyilvánulását. Elvileg elképzelhetőnek tartom a létezésüket, mert ha valamit sok energia ráfordításával tud csak megemészteni a test, kijöhet tán a kalóriamérleg negatívra is egyes ritka esetekben.

    boost: Ezt látom kábé én is. Fogyiguru jópénzért, a megfelelő célküzönségnek. Tényleg van mindenre vevő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák