Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Narxis #54798 üzenetére
...ezért jó a gyári fém borítás ebben az esetben, valamennyire védi tőle gondolom
Pontosan arra jó, mint írtad is, hogy 60 fokot ír azóta, ez is jelzi, hogy az airflow hőérték volt a magas. Ez meg nyilván közel sem annyira hátrányos az SSD-re nézve, mintha a belső, controllert mérő hőérték lenne magas. Az Aida64 értékei közül nyilván a magasabb az airflow érték. Ez jobban szellőző házaknál persze másképp is lehet, de gamerlaptopoknál nyűgös mindig.
Amúgy én pont úgy emlékszem, hogy a 970 EVO Plus kevésbé melegedett, amikor megkapta a 980 Plusba tervezett Elpis controllert. (nem 100%, de azt hiszem itteni fórumtársak tapasztalták)
Annak csak örülök ha nem kell paráznom.
Naná, nincs rosszabb, mint amikor az ember nem tudja nyugodtan használni a gépét, mert aggasztja valamely hardver viselkedése!
Samsung Magician...sose láttam még, de nem is szeretem az ilyen Windowsos csilivili gyártói appokat.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest