Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Valdez #1624 üzenetére

    Ez nem probléma, ez az OCZ időközben bevezetett tesztmetodikája. Ez az írásmennyiség csak akkor probléma, ha trógerkodás áll a háttérben(kb 1000 Ft újracsomagolni és eredeti matricával ellátni egy meghajtót) vagy valami "kétes rakományként" bekerült cuccról van szó (pl a Samsung 840-esek első generációja ki sem kerülhetett volna kereskedelmi forgalomba a rossz firmware-ével, mégis Hollandba a sarki fűszeresnél is lehetett venni raklap számmal) stb stb

    Ha a fent leírtakat kizárjuk, akkor pont azért érdekel a dolog, mert akkor az OCZ betartotta, amit írt korábban és az jó dolog. (Amikor a tavalyi év második felében elkezdtek megjelenni az OCZ SSD-k és (akkor még) olyan 50GiB írással új korukban, írtam az OCZ-nek, hogy ez akkor mi is, a válaszukban arról tájékoztattak, hogy egy rövid terhelési teszten fognak átesni a meghajtók és csak azt követően kerülhetnek forgalomba. Hogy ez mennyi írást jelent, azt akkor nem tudták megmondani, viszont ez év elejére ígérték, hogy átállnak erre mindenhol és ez a teszt több üzemidőt és írást fog eredményezni egy vadiúj meghajtón)

    Szóval jó eséllyel erről van szó és ez pozitív dolog és nem probléma, csak a mai napig még nem találkoztam ilyen Vertex4-el, ezért érdekel a dolog.

    (vele párhuzamosan/folyamatosan számos terméket helyezett át az OCZ az EOL szegmensbe és mindezt azért, hogy több erőforrás jusson új fejlesztésekre, ami megint csak teljesülni látszik, szóval ez is jó dolognak tűnik)

    K_Gabor
    A 64G-s Samsung 830 ennyit tud, teljesen jók az eredmények.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák