Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz HZoli87 #1063 üzenetére

    Mondjuk halkan annyit megjegyeznék, hogy nálad sem százas minden(mármint a laposra értem :DDD ), mert tegnap, amikor hibajelentést küldtél, akkor még nem figyeltem fel rá (a SMART problémára fókuszáltam), de utána tűnt fel, hogy a sata index nulla. Na az meg nem lehet annyi, csak ha a driver nem kóser teljesen vagy registry bejegyzési hiba van.
    Megnézve a riportot e tekintetből is, nálad az IDE csoportban van a bejegyzés, ami AHCI üzemmód és driver esetén nem lehetne, azaz valami hibásan jegyezte be az eszközadatokat. Hogy ezt mi/mikor és hogyan követte el, azt nem tudom, de ez így nem olyan, amilyennek lennie kellene, függetlenül attól, hogy minden jól működik. Ezt orvosolni csak úgy lehetne, ha uninstallálod az IRST drivert(nem simán lecseréled csak) és visszaállsz az OS AHCI-re, vélhetően egyből nem nullát adna vissza és a SCSI csoportba kerülne a meghajtó(ahova mindig is kellett volna)

    UI: Laposokon vannak trükközések, azaz nem mindig minden az, aminek látszania kellene, szóval az is lehet, hogy ez ilyen és kész(de ilyet még nem tapasztaltam más esetekben).
    Egy jó ideig működött az a dolog, hogy eszközkezelőből telepítettük csak az AHCI drivert, manapság már a telepítővel kell, mert az plusz dolgokat is módosít/konfigurál, ami a manuális módszernél nem történik meg.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák