Hirdetés
Aktív témák
-
carrot
tag
Soha nem vagyok gyerekesebb, mint mikor transformerszől van szó. Hihetetlen élmény. Miért mindig a jófiúk kapják a több pofont. Mindenesetre mindent a szemnek.
Ja és most láttam a Last Chance Harveyt, kedves, romantikus időtöltés, párok előnyben.
Hoffman és Thomson szokásos jó alakításai.[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
-
mephi666
nagyúr
én anno az avp-vel voltam úgy, hogy hasonló kritikát tudtam volna róla írni, mint ahogy tette ezt most a kritikus... volt anno az alien sorozat, ami nagy kedvencem (4. részt leszámítva), meg a predator 1-2, ami szintén nagyon jó lett... a játék is okozott pár álmatlan éjszakát... aztán jött az avp1, amiben voltak alienek/predatorok meg predator-ember barátság, a 200hülye kliséről meg idiótaságokról nem is beszélve... meg húztak egy olyan szálat, hogy belekevertek egy weyland nevű vén fószert, hogy "nagyjából úgy tűnjön, valami köze van a régi alien filmekhez" (weyland-yutani corp.) aztán jött 1-2éve az avp2 és még mélyebbre merültek a sz@rban, színvonalt tekintve... elég változatos módon tudtam volna kivégezni a forgatókönyvírókat... :S kb mintha annyi fáradtságot sem vettek volna, hogy megnézzék előtte a régi filmeket... (ha már könyvekig nem jutottak soha el) én sem az a "fan" vagyok, aki minden alien/predator művet elolvasott többször... csak a filmekre alapozva is 1000szer jobb cuccot össze lehetett volna dobni... na, rövidre zárva: az avp1-2nél is annyira elmentek az eredeti sztoritól, mint itt a wolverine-nél... a nevek megegyeztek, de ezen kívül semmi azonosság...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
mivel csak 3d mozikban fogják nyomni, persze... ezt a 3d technikát cameron fejlesztette ki, van már róla pár írás a neten, pl: (spoileres) http://www.sfportal.hu/avatar-3d-elozetes-brandon-hackett-benyomasai.scifi
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Hehe... ennek baromira nem lesz sztorija. Érdekes hogy sokan még mindig ragaszkodnak ahhoz micsoda története lesz, pedig a trailer-ből ennél világosabb már nem is lehetne az egész.
Meg egy hozzászólásban olvastam, a lények azért ilyenek, hogy nyugodt szívvel rákerülhessenek a happy meal menükre, stb... ez lesz jellemző erre az egész Avatarra. Sajnos.Ελευθερια η θανατος
-
WonderCSabo
félisten
Ez a nő nem normális.
A Sherlock Holmes csak egy rakás verekedés, gagyi trükkökkel, és két cserbenhagyott színésszel
LOL. Ebben a filmben volt talán legjobban felépítve a viktoriánus london, a verekedések baromi jók voltak (mellesleg az eredeti regényben is sokat verekedett Holmes), a színészi játék pedig nagyon jó volt.
Inception: Végignézni is szenvedés volt.
Ezt a részt egyszerűen nem lehet kommentálni.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Ha itt a Sherlock Holmes és Inception közé ékelődik be, akkor azt hiszem gyorsan meg kell néznem azt a múmiás filmet, mert szeretnék még ilyen hatalmasakat csalódni
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
proci985
MODERÁTOR
azért a tetovált lány az tényleg katasztrófa volt (az alapján az 5 perc után, amiután otthagytam). mentségére mondva a Wallanderért felelős csapat csinálta, tehát Bkategóriás, csak ezt Svédországon kívül elfelejtették reklámozni (bár itt se csinálták, csak az ember kb tudta, hogy mire számíthat). mellesleg szerintem a könyv se volt jó (persze, voltak szépen kidolgozott részletek, meg minden nőt megkettyintő főhős, totál antiszoc főhősnő aki a végére Pippi Långstrumppá változik, és minden idők legnevetségesebb főgonosza, avagy a szadomazo bevándorlótömeggyilkos melegvérfertőző hátrányos helyzetűekre szakosodott patrickbateman iparmágnás. igen, ez így mind egyben. meg diszkrét kalapemelés a 8MM vége előtt mínusz cometodaddy).
ettől függetlenül svédeknél az egyik gyógyszercég használja ismeretterjesztő anyagként a szociopátiához kapcsolódóan.
egyébként nem baj az, ha van más vélemény is. engem kiakaszt, hogy miért kell 7-8 pontokat adni egy olyan filmre, ami a leírás alapján nem volt jó, még ha az x színész jól játszott is benne. vagy mert egyáltalán benne volt (ritka, amikor egy ember viszi a hátán a filmet, és ennek ellenére többszörnézős). ha nem nézné meg mégegyszer, max 6 pont. ha fészkalódott is közben, akkor 5. nemár csak Uwe Boll kaphasson 4 pont alatt (ez megfigyelhető itt is, xpress fórumokon is, imdbn is, rottentomateoesen is). persze, van hype, de azt meg nem kell bevenni.
polgárpukkasztásnak ez kevés.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
madgie
titán
Nincs konkrét receptem, tavaly 65 kilósan elkezdtem emelgetni, két hónap múlva lustaság miatt hagytam abba, 79 kilóval (170 magas vagyok). Sok kaja, valami táplálékkiegészítő, ennyi. Valószínűleg valami szerencsés időszakot fogtam ki, két évvel azelőtt meg három hónap alatt két kiló, ha rámszaladt.
-
Tibiajax
nagyúr
jó, az mondjuk az is....(nekem)
szerintem azzal nem igazán tudott mit kezdeni a kritikus agya, hogy szereti/tiszteli Nolant, meg a színészgárdát is, viszont a képregényhőssel ezt a munkáját nem tudta összeegyeztetni. ő nem akar komoly batman-filmet látni.
pedig, ha tényleg, valóban jobban ismerné ugye a sztorit, jól tudná, hogy a 60-as évekbeli színes batman-baromsággal szemben a denevérember sztorija sötét... meglehetősen sötét.. -
pohár
félisten
most néztem hátra a TV-re, épp valami feka faszi vert be egyet egy nőnek, aztán jött Segal és ráaprított
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
Szerintem jók voltak az interjúk is, így hogy több "nagyobb kaliberű" arcot megszólítottak hitelesebbnek tűnt az egész. Szerintem ilyen hosszúságba nem fért volna be jobban leegyszerűsítve. Ennek ellenére simán csinálhattak volna egy 10 részes sorozatot is belőle.
All Good Things: nekem nem tetszett, pár helyen nagyon vontatott, unalmas lesz...
Blitz: nekem ez kicsit B kategóriásnak tűnt...
Chaos: ez tetszett, vasárnap esti filmnek tökéletes.
-
vzsryl
nagyúr
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
heihachi
addikt
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Aktív témák
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest