Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz GrandeP #5895 üzenetére

    Még ennyi baromságot.

    Sötét lovag: odafigyeltél te rá? Az elején azok a beöltözött alakok amolyan botcsinálta rendcsinálók voltak, ők így értelmezték Batman azon törekvését, hogy ösztönözze az embereket (ez spoiler volt).
    A Batmobilról: nekem is jobban tetszett a régi, kecsesebb fazon, de a film értékéből ez nem von le semmit. Heath Ledger zseniálisat alakított a Joker szerepében. Jack Nicholson is jó volt, de ez egészen másfajta karakter. Az előző rész nem remake volt, és ez sem az. Nem tudom, mennyire világos neked, a Batman egy képregény, és az idők során több szerző történeteivel, rajzaival jelentek meg, mindenki kicsit adott hozzá. A Batman Begins konkrétan Frank Miller füzeteit vette alapul (a Dark Knight-ot nem tudom). Christopher Nolan ugyanezt csinálta meg filmen, kreált egy új irányvonalat, ami szerintem jó lett, kellemesen sötét, és drámai, mutatja ezt a film befejezése is, amit meg se vártál. 30 perc? Van pofád idejönni úgy, hogy láttál fél órát a kamerásból? Feltételezem, a moziból nem vonultál ki tüntetőleg az 100Ft-os jegyet hátrahagyva.

    A másik két filmhez nem volt szerencsém, a Skorpiókirálynak már az első része is gagyi volt, az meg, hogy a Múmia 3-at pedig mindenhol pocséknak jellemezték, így némileg túlzónak érzem a 7/10-et, főleg úgy, hogy igazából azt az első is csak épphogy üti.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák