Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
mi koze ennek a trailerhez? az omfgwtf meg talan, de a bbq?
-
Wolverine
félisten
válasz #54715584 #5506 üzenetére
Csak a fokozás miatt
YouTube-ostól eltérő forrásom csak olyan van, amiben ketté van vágva...
szerk: Gambit kolléga, te is benne vagy a trailerben
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Jadro
veterán
Blöff. 9/10
Másodjára néztem, most éppen magyar szinkronnal. Így is jó.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Gambit
őstag
-
mark75
senior tag
ma belenéztem a dark knight-ba(nem CAM-os). csak nem birtam megállni. ugy is moziba nézem meg.
de szerintem minden esélye megvan hogy joker szerep oscaros lesz. durva. -
DemonDani
addikt
válasz ytmtralalaa #5512 üzenetére
Szerintem nem nagyon kell reménykedni. Jó lesz. Nem sok kétség férhet hozzá...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Gambit
őstag
-
brownus
veterán
itt van, még: filmbuzin - wolverine tr.
-
törölt tag
válasz brownus #5517 üzenetére
tenyleg csak majus elsejen fog jonni? felek nagy csalodas lesz a majd egy ev varakozas utan
google wolverine trailer kulcsszavak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Integra: en is sak rakeresni tudtam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
jatekhegy ezen megfekudtem
-
-
DemonDani
addikt
válasz Integra #5525 üzenetére
Azért jót nevetnék mikor Indy a 12. jelenet közepén mikor küzd az izomkolosszus fő gonosszal előkapja lézerkardját, és egy jól irányzott vágással megszabadítja jobb lábától a gonoszt majd az a földre esve felnéz Indyre és így szól: -Én vagyok az apád, Jonny!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
törölt tag
sztem most sokan csaptak a homlokukra, hogy bazzeeeg
cube zero az a kocka sorozat 3. resze
en lattam, meg talan 3 eve
anno tetszett, egy filmnek boven jo estere[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz brownus #5538 üzenetére
DettoCsütörtökön jön A múmia és a sárkánycsászár sírja
Háhá, megelözzük az Amcsikat[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz brownus #5532 üzenetére
A Doomsdayt nagyon lehúzták minden létező fórumon.
Gambit, nem tudom, mi a bajuk; a filmbuzis linkkel az volt a bajom, hogy két darabban van... a TeCső egyben levőket tartalmazott, de mostanra mindet leszedték
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
brownus
veterán
válasz Wolverine #5540 üzenetére
akkor azzal kezdek, a filmbuzin azt írta a srác, hogy a trailer odabasz, és tényleg nem rossz. közben megtaláltam a linket, ez az, na: trailer
Részemről ez egy 7/10 fun. Ide a pontszámba beszámoltam a negatívumokból, az agyat kvázi teljesen ki kell kapcsolni hozzá, de mégis egy szórakoztató hullámvasúttal állunk szemben. Onnantól, hogy belépnek a területre egész egyszerűen alig pihen meg a film pár percre. Folyamatos menekülés, hiszen közeledik a doomsday... hm, csinálunk egy cigit melléje;)
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz brownus #5532 üzenetére
Ha még nem nézted volna meg a két filmet:
Cube Zero: ahogy e neve is mutatja,előzmény film,tehát a Kocka 1 előtt játszódik,s kb ott ér véget ahol az 1 kezdődik.Érdekes döntés volt megcsinálni.Maga a film egész jó,sok háttérinfó van benne.A történet nekem egy nagyon kicsit illúzióromboló volt,de ez csak az én véleményem.Amúgy egész jó,pörgős izgulós.
Doomsday:írtam róla ide is véleményt.Egy tanácsom van,a film előtt képzeletben vedd ki az agyad és tedd szépen egy biztonságos helyre.Úgy ülj le a filmet nézni.Koncentrálj az akcióra és csak is az akcióra,mert ha mást is figyelembe veszel akkor szevasz. De hogy ne legyek annyira szigorú a filmmel:maga az ötlet és a háttértörténet nem rossz (konkréten a politikai vonalra gondolok).De a többi,hááát necces.
-
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest