Hirdetés

Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz tiv83us #11902 üzenetére

    star trek-et nézd meg, szerintem zseniális, én imádom, igaz én a shattner sorozaton nőttem fel és láttam mindent amire star trek logo volt rányomva. nem vagyok fanatikus, talán pont ezért is imádtam, visítani lehet a poénokon a filmben:))

    SPOILER

    azt hiszem a legtöbb ember úgy ült be, hogy a T2 és most ez végre ugyanaz lesz.
    hát nem, beszopták, ezen nem szépítek.
    már a trailer alapján lehetett tudni az operatőri munkából és a színvilágból, hogy marhára nem. ennek ellenére mégis.. na most ezzel én nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. :)
    szerintem pont akkor rontották volna el, ha minden áron a T2-re igyekeznek hajazni.
    az bennem is felmerült, hogy kísértetiesen hasonló érzés van az emberben a film alatt mint a matrix első része alatt. de mégis mi van? mindkettő ahogy mondtad, wasteland és postapocalyptic..
    john se úgy jut be a bázisra, hogy nyom egy kis eaten huntot, hanem egy gép segít neki. nem arra figyelt a film, hogy akkor most hol ugrik egy tigrisbukfencet, hogy hatástalanít 8 lézersugarat.. nem, egy baszott nagy üteget kikapcsoltak és egy szellőző aknát, ahogy ez az életben is van. a másik: a fegyver kezelése profi, ahogy a gépkarabélyt is használja, az ujja a vázon van és nem aravaszt szorongatja, ahogy elsüti és azonnal leveszi vissza standby-ra.. a pisztolyt mondjuk rosszul fogták két kézzel, az ujjak és a hüvelyk ujj rosszul állt, ez engem zavart, na de én vágom, hogy hogy kell helyesen fogni, itt fanyalogtam picit:DDD
    egyszerűen bele kellett vinni a sztoriba a múltat és sikerült nekik, ahogy azt is hogy hogy készültek a t800-ak és mi volt az alapja. és ez sikerült is. és akkor azt hallom, hogy szar a sztori. hát faszom, nézzék meg újra a transformerst inkább:))
    a motoros rész nekem bejött, gyors reagálású szarháziak, szerintem amennyire lehetett, ezt vérprofin megoldották. a gumik mintázata mondjuk érdekes volt, mert slick is meg nem is, akkorák voltak a barázdák benne. egyedül ahogy john elindult a géppel, az volt szerintem picit mókás:)
    szóval én nem értem, hogy miért kellett volna egy T2-t várni, amikor azt úgysem lehet.
    ez nem volt vicces, nem volt poénos (a két beszólástól eltekintve), ez büdös volt, mocskos és hajtás volt.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák