Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz dkaro #12335 üzenetére

    A hsz második felét nem értem. Mi az, hogy hetente kell csinálni egyet? Ameddig valakinek nincs kész a csapata totál felesleges pénzt ölni bármilyen random party bagbe vagy icon sbcbe. Ha úgy érzed, hogy neked megfelelő a csapat akkor rápróbálhatsz egyre de egyébként swaponként 1 vagy 2 icon packet amúgy is tudnál nyitni.
    Az, hogy az emberek úgymond szerencsejáték függők és csinálják az icon upgradeket mintha muszáj lenne aztán panaszkodnak, hogy szar jött meg egyéni probléma(Hozzáteszem én is raktam ki idén 2 db-ot+a picket és 3ból 1 értékelhető jött).

    Azt meg, hogy döntöd el, hogy ki a szar ikon? Vagy mondjuk a PL leggólerősebb játékosát(Shearert) kihagynád mert szar a játékban? Baresi vagy Moore is világklasszis középhátvédek voltak a saját korukban. A lapjuk szar de attól még nekik nem jár ikon kártya?
    Owent én nem szeretem de attól csak összefocizott egy aranylabdát. Ashley Cole meg tizenpár évig világklasszis balhátvéd volt a veretlen Arsenal majd Chelsea meg az Angol-válogatott egyik legjobbja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák