Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEZZY93
tag
Most westre dobott már 3 meccse.. azt veszem észre, hogy ott játszhatóbb a játék.. viszont az east az gatya.. az totál kuka szerintem..
TAKE THE BALL, PASS THE BALL
-
PEZZY93
tag
Délurán nagyon sokat próbáltam, egyszer sem dobott oda.. aztán elmentünk az asszonnyal picit sétálni stb..
Most ahogy beléptem, egyből oda dobott, de ott sokkal jobb a helyzet (lehet nem véletlen dob oda nehezen )Tegnap este fél óra volt, mire oda dobott kb. A Te módszereddel csinálom (kihúzom majd vissza dugom a netkábelt)
Még a menü is gyorsabb az UT-ben, ahogy észre veszem.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz dejvid8 #3646 üzenetére
Yepp.
Nekem Lautaro kell (kár hogy player pickből max 83ast kaphatok most (ha jól tévedek)). Az alap lapja is elég jó volt a küldetésekhez, IF + Hawk-kal jó fog muzsikálnoi.
Crespo-val jó chem-et kap.Kristóf: ok, teszek vele egy próbát. 5100ért sikerült bidben elhoznom. Milyen chem lapot pakoljak rá? Van egy fölös Hawk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, mégis lesznek liga sbc-k.
-
PEZZY93
tag
Milyen érdekes, jó a játékmenet és egyből vissza is mentem 1750 pontra.. ááh ördögi körforgás
-
Meghivott
addikt
Pont most nyitottam egyet
-
Kristof_94
nagyúr
Van kemény 1 Bayern München játékosom, úgyhogy ebbe bele sem kezdek, majd szépen gyűjtögetem őket...
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #3662 üzenetére
Mondjuk a Bayernes elég fura, csak 6 bayern játékos kell a pakkért... Szokatlan.
-
Raunchy
tag
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz PEZZY93 #3653 üzenetére
Na erre kiváncsi vagyok, kipróbálom pénteken, szörnyű hogy trükközni kell. Ma este Xboxon is teljesen játszhatatlan volt a gamma és csak német valamint holland ellenfelek jöttek szembe, gondolhatjátok mit szenvedtem. Bakker mire passzolna vagy szerelme a játékosom már vége a meccsnek és még a menü is laggol
1100 skill pontom volt tegnap, ma öcsém vesztett 100-at és nekem sikerült 1000 körül tartanom, ez ám a teljesítmény. De legalább Scream Dzeko érkezett, bármit is jelentsen ez most vagy a jövőben.
Wired kapcsolat 500-as kapcsolat, a ping folyamatosan 15 körüli értéket mutat bármikor mértem, minden pöpecre beállítva, ennek a játéknak ez sem elég. Ebben a játékban nyerni nem lehet, csak veszíteni, élményt nem nyújt, ha nyerek akkor sem amiatt amit tudok.[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Raunchy
tag
Scream Müller 😊
Megvettem, 203k biddel elhoztam.
5 meccset toltam most ebből csak 1 volt delay, az se végig.
Nagyon jó a pali
Építettem egy scream CAM brigádot 4-2-3-1 hez Lewandowski az ST, mögötte Scream Bernard, Scream Müller, Scream Hulk 😂😂😂
Most Sniper lappal próbálgattam Müllert és Hulkot.
Utóbbinál kicsit zavar a 3* wf, de valahogy mindig sikerül úgy forogni hogy jó legyen neki.
Próbálgattam egy kicsit ezt a most minden streamer által nyomtatott 3-5-2 is, ott Bernard él nagyon, 99 stamina remélem sokáig megmarad 😂 -
bab1987
tag
Tegnap nyitottam egy Suarezt megörültem biztos egész jó lové erre 47K. Most kulabá a Nápolyból mondom zsír. Erre 32K.
Jött eddig Laporte Vertongen Lenglet Stegen IF Schmeichel ami így eszembe jut. Ennyire lennt vannak az árak?psn:balazsb1987
-
#Wiall#
tag
Jött ma az ucl es pack bol egy okocha pl csapatba gondoltam az arabol egy pogbara ruhazok be van valakinek tapasztalata pogbaval ?
-
Edgar2621
őstag
Srácok ebből a csapatból hogy hoznátok ki a max chemet, úgy, hogy senki ne legyen 7 alatt:
[link]XO: Gollami26
-
HoReSz1975
őstag
Mystery Ball -t játszottam online, mert küldetés, és én vezetttem 2:0 -ra; majd hirtelen megtáltosodott a gyerek és kiegyenlitett, de a 2:2 helyett 5:2 -t írt ki, hogyan vezetett egyből 5:22 -re, amikor csak 2 gólt rúgott átírta az eredményt?
-
MarioAna
senior tag
válasz Edgar2621 #3676 üzenetére
https://www.futbin.com/20/squad/9975859
Egyedül a kapus marad 7-es chemen egy brazil-PL managerrel loyalty után.
szerk: max chemet most látom, az csak így:
https://www.futbin.com/20/squad/9976113[ Szerkesztve ]
-
Raunchy
tag
válasz HoReSz1975 #3677 üzenetére
Mystery ball ban írja a boostokat a képernyő jobb felső sarkában.
Dribbling, shooting, passing, stb.
Ha ott 2x vagy 3x szorzót látsz, és akkor lősz vagy kapsz gólt, az duplán vagy triplán számít -
Szigma70
addikt
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
dtrms
aktív tag
Én mostantól amint kapok egy német ellenfelet már lépek is ki....az se érdekel ha div 8-9-be kerülök, de nem bírom elviselni azt ami ellenük folyik. Nyilván így nem fogok haladni sehova, mert pakkokat ott már nem hiszem hogy túl értelmeseket ad, de legalább fun lenne a gameplay (!?)
Edgar2621: Ha Ter Stegen-t elengeded és jön Alisson, akkor mindenki maxon lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Ez valami vicc? Nincs ellenfél DR-ben. Azt írja,próbáljam később. Ilyen a haldokló játékoknál volt eddig, PS-en sose
Vicc
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
MdewC
nagyúr
Este mintha más game lenne.
Na 3/3 jó game play
2 win
Kész van minden swap 🙂Nap közben sajnos be se szabad kapcsolni. Ez viszont hányadék.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
arpo04
őstag
válasz Raunchy #3680 üzenetére
Militao már 70 meccse van nálam és egy tank. Mind védekezésben és szögletek el is használható. Védőim közül egyedül vele sikerült gólt/gólokat fejelni. Ha jól helyezkedsz és keresztezel elég gyors a tempója beírni a csatárokat. Mellette nekem Lenglet van, ha jó a game csak magamat hibáztathatom gólnál.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek IF Brozovic vagy Matuidi jobb SerieA-s CDM?
4-2-3-1 felállás, bal oldali cdm poszt.PSN: OldSlowhand74
-
Z'Z"
őstag
Ledy mester,
Boateng használható idén?
Mondjuk ezt azoktól is kérdezem, akik már próbálták, hogy mi a véleményetek róla?
-
Woodslave
félisten
hát uraim a souls játékok kutya faxák ehhez képest. Ott legalább 50-ik próbálkozásra van sikerélményem Jó tudom itt magasabb szinten űzitek nem kiváncsi senki a rinyálásra de tényleg hihetetlen mennyire nem tudok ráérezni. Igaz tegnap délután felküzdöttem magam rank 1- be div 10-ben ugyan de átlag 0 ( ) skill ratinggel nem volt kevés munka szerencsére itt az is elég ha elégszer veszít az ember. Csak az lebegett a szemem előtt hogy legalább lesz egy csomó pack még akkor is ha semmi szerencsém nincs abban se.
Próbálok azért túllépni a 3 passz beadom aztán lesz valami játékstíluson de nem sok sikerrel (nem mintha az működne mert pont reggel jutott eszembe hogy a fifa19-ben csak "előre gyártott" csapatokkal játszottam az meg amúgy is másképpen működött mint a mostani megye 2 csapat. Itt azért még gólvonalról is sikerül felé fejelni )
Na most reménykedek még másfél órát hogy maradok is rank 1 ennyi megaláztatás után megérdemlem"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest