Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz bodnar123 #24973 üzenetére

    Jómagam végigtoltam a teljes szezont a megjelenés napjától. A néhány jobb nyitásnak hála szerintem viszonylag átlag feletti csapattal toltam 2000 körüli meccset.

    Div 6 volt a plafon, függetlenül a TOTS, icon swap és mindenféle promóidőszaktól, nameg az aktuális csapatratingemtől.

    2-3 alkalommal becsekkoltam az 5. osztályba, majd onnan törvényszerű 6-8 vereség. Sajnos tapasztalatom szerint nem azért, mert az ellenfél jobban játszott, hanem mert érezhetően lebutította a saját csapatomat. /Szétugró védelem, botladozó hátvédek, öngólok, tizik és piroslap lavina MINDEN meccsen, stb./ Egy helyben tartott a játék, W-L különbség konstans 140-150 körüli volt.

    Én elhittem, hogy div 6 kategóriájú játékos vagyok, se több se kevesebb. Úgy a legjobb mindenkinek hidd el, ha ezen játék esetében nem firtatjuk a miérteket. Nem véletlenül nem publikusak az átalad megkérdőjelezett körülmények. A jobb játékosoknak meg - kis túlzással - teljesen mindegy, hogy milyen csapattal tolják, ők azzal is (sokkal) jobbak lesznek, mint a magunkfélék.

    A topikból korábban divatos kifejezéssel élve, "más kávéház" tipikus esete. A prók úgysem fogják soha azt nehezményezni, ami nekünk okádék, mi pedig nem fogjuk olyan lazán, mint ők. ;) :))

    Számos egyéb körülmény mellett ezért is akit csak tehetek lebeszélek a következő epizód megvásárlásáról. :DDD

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák