Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
2-0 majd egy gólt rúgunk kilép és vesztünk ezt tényleg hogy a faxba lehet még mindig megcsinálni. Pausolt előtte
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek szerint PC-n még mindig mennek a DC-k?
-
v-man
őstag
Player group 4 players kell az sbcbe. Eafiúk megint odatették magukat
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Zimmi91
addikt
válasz #16514048 #13543 üzenetére
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy nyertem 4-3ra és a végén nekem is kiírta, hogy ilyen olyan ea server kiskutya fasza, majd visszalépek az UT-ba és DNF? Ezt komolyan gondolja az EA? Pedig maga a gameplay nem tudom mikor volt ilyen jó mint ezen a meccsen....kár, hogy egy trágyadomb ez a cég és egyre lejjebb süllyed
Nekem a másiknál nem adta meg 3 laligára, csak a 3 premier ligára, próbáld meg a másikból is legyen 2...
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Sickboy25
addikt
Nalatok appon jo a psg- dortmund sbc? Min 2 player liga 1 OR bundas reszt nem adja meg pedig van vagy 7 bundas jatekos amkerteben, de nem adja meg
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Readonly2
tag
Vicc ez a játék, köze nincs a játékhoz de bakker ahogy vezetek a kozepkezdes után a vedoim hagyjak hogy a kapuig sétáljon és beverje....felrúgni sem sikerült
-
Readonly2
tag
Kiprobalom majd, remelem nem kapok abból több gólt mert rosszul időzítek
valaki aki programozó el tudja nekem magyarázni a kick off glitchet miért nem lehet kiszedni 3 éve ? Ennyi idő alatt meg autópályát is tudnak itthon építeni ami ugye se nem olcsó se nem gyors errefelé ...
-
Kristof_94
nagyúr
Megnyerem az SB meccset és a végén kidob. Rohadjon meg az egész banda. Így nem fogom tudni megszerezni a maradék 3 tokent.
-
dracox
addikt
Ezeknek a Conmebol Libertodares kártyáknak van valami értelme?
Valamelyik pakk kidob 3-at is belőle 1-2000 coinért el lehet őket passzolni, de sok értelmét nem látom -
MdewC
nagyúr
bibum bibum és kakuk
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tigibeeb
tag
Szval PC-n amig nem jön egy ujjab pecs nem tudsz játszani meccset, ez már egy kicsit durva azért.Ezt illene kompenzálni valamivel azért.Ja nem, ez az EA...
-
toxicjew
addikt
Egészen elképesztő, ott van 200 pontra a rank 2 de nem lehet elérni, mert nem tudsz játszani délután óta
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #13577 üzenetére
Ez komoly? Nem lehet meccset játszani mert kidob? Lehet hogy ezért nem is dobták ki konzolokra a pöccsöt. Ettől függetlenül persze minősíthetetlenek a szerverek, ma 12 meccsből nulla volt olyan amire azt mondom elfogadható. Egyszerűen katasztrófa lett ez a játék, erre nincs mentség.
XO: Gollami26
-
-
Edgar2621
őstag
válasz Fifaisshit #13581 üzenetére
Úgy tűnik ez el fog tartani legalább júniusig, a kínaiak két hónapja vannak karanténban és még nem megnyugtató a helyzet. Most már megjelent USAban is, az Nba már felfüggesztette a bajnokságot, szerintem innen nincs visszaút, minden el fog maradni. Nagyon sajnálom a játékosokat, csapatokat, de ezt el kell tudni fogadni, az emberiség jövője is kockán foroghat, az biztos hogy le kell vonni ebből a következtetéseket. Az AtMa is ilyen óriási siker után valószínűleg nem örülhet majd, mert ezeknek a sorozatoknak idén nem lesz győztese, de sokkal jobban sajnálom a Liverpoolt akik 30 év után bajnokok lettek és nem tudják megünnepelni. Komoly a helyzet és sajnálatos, mindenki vigyázzon a családra és ne menjen sehova ahova nem muszáj.
XO: Gollami26
-
Bohus84
tag
válasz Edgar2621 #13580 üzenetére
Rosszabb. Lehet meccset játszani, végig is megy. Lefújás után jön a hibaüzenet és dnf.
Jot akartam megcsinálni padra, de így vicc. Brazil gól, low driven gól, nyerek is...meccs vége és dnf.
Csak errőlsemmi infó sehol. Szóval lehet próbálgatni tegnap délután óta, hogy hátha majd egy meccs után megjavul.
Ez már tényleg szánalom[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz gabigyerek #13586 üzenetére
Nekem a 4 mega packba volt 2db 84es többi 80-81 Igazából csak a squad fitness miatt vettem ki az untradet, most is esett belőle 12 db, van 70db szal arra nem kell költenem
Remélem Manét vagy Bissakát pickelem silver1bőlIgen, csak most még ha véletlen nyersz is mert téged tol a gép is DNF-et kapsz, szal tiszta haszon ez a játék
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz Töff_PLS #13590 üzenetére
Akkor a tegnapi Cholo varázslatnak örültél
Ide egy 85-86 játékos jött...Zimmi: tegnap egy maga eldönthette volna a meccset. Kedvelem mert szerény, ez a nyilatkozatain is látszik. Viszont nem tartom olyan jónak, pool csapatként jó. Tegnap saját magukat verték meg, na meg Oblak parádésan védett
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
sz_abika
addikt
Na ha én G2ben végzem garantáltan tragikus lesz a TOTW. Ez történt most is, de ratingben Parejo legalább jó pick. Második pickben a 4ből egy 81es volt a legmagasabb!!!
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
semmi komoly icon swap 3 leaks nincs? A korábbi leaker teljesen eltűnt a twitterről...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
Mondjuk most aztán semmi értelme packokat nyitogatni, ez a promo teljesen halott. Esetleg ha holnap kijön egy új set, nem ilyen fos dél-amerikai szarokkal, akkor. Egyéb esetben én megvárom a jövő pénteket.
-
Zimmi91
addikt
válasz toxicjew #13596 üzenetére
Nem tök mind1 mikor nem nyitsz semmit?! Hányan tettek félre 100-200 pakkokat ToTSra vagy ToTYra és ugyan úgy nem nyitottak semmit...de persze mindenkinek saját döntése Én mindig kinyitok mindent, mert úgy is tudom, hogy szar se jön
-
arpo04
őstag
Ronaldo lw lapja megérkezett, melyik poszton a legjobb? Gondolom csak st
Xone: arpo81 PS: smithg830918
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest