Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsako

    őstag

    válasz Szigma70 #17512 üzenetére

    Köszi, örülök hogy tetszett! :R

    Nem kell 5-6órákat játszani naponta, hogy jó legyél ebben a játékmódban. Én FUT-al egyáltalán nem játszom, csak a Pro Clubs-al. Heti 2-3-4 alkalommal másfél-2 órás edzés, vasárnap esténként meg bajnoki mérkőzések. Szerintem ennél FUT-al sokkal többet játszik az átlagember egy héten.

    Pro Clubshoz külön szerver van, mintha Weekend League-t nyomnál. Szóval ha az ellenfélnek szar az internete téged nem befolyásol, max ő fog egyenesen futni a reklámtáblának :))

    Nemzetközi szinten már ki van épülve az egész, csak az EA szarja le. Van kb. minden országnak saját bajnoksága több osztállyal(Magyarországon 3 osztály van, összesen 36csapat, több mint 500játékossal), bajnokok ligája, európa liga, válogatott mérkőzések (EB - VB) stb.. Itthon több szponzorált csapat is létezik már pl. DVSC, UTE, Digisport Honvéd, Nice Gaming - Konzolvilág, MTK, stb..

    Ha tetszett a videó mindenképp próbáld ki, szabadúszóként bármikor csatlakozhatsz csapathoz, így akár szezon közben is bele tudsz rázódni. 3. osztályban szerintem többen küzdenek létszámhiánnyal, így mindenképp élesben is kipróbálhatnád magad a magyar bajnokságon belül is akár.

Új hozzászólás Aktív témák