Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    válasz shakazulu #22980 üzenetére

    De Bruyne-nel nem feltétlenül kell gólt lőni, valamikor megnéztem a statját, nekem 17 meccsen 1 gól és 16 assziszt volt a mérlege vagy hasonló. :D (Sokszor cserélgetek játékosokat, de azért viszonylag sokat játszottam vele.) Én minden esetben engine chemet teszek De Bruyne-re. :)

    Nincs azzal gond, hogy nem skillezel. Inkább azzal van a gond, hogy ezt tudja az ellenfeled is, ha egy játékosod nem tudja megcsinálni a Berba-cselt, így simán félelem nélkül be fog csúszni vagy megpróbál szerelni, mert nem igazán tudsz kiállni így a szerelés elől. (Még a scoop-turn-ért érdemes a 4*)

    Mertens CAM-ban? Hát, kicsit kevésnek érzem a stamináját oda.

    (#22974) Szigma70

    Köszi, meggyőztél! :R

    (#22976) Darabokra

    Az addig oké, de már ott van Nainggolan és Fellaini mint védekező szellemű játékos. (Dembélé is az, de legalább van skillje és tud coint megtakarítani vele, amivel fejlesztheti a támadósorát.)

    (#22977) Kristof_94

    Rengeteg gyakorlás kell hozzá na meg türelem, mert nem mindig azokat a cseleket csinálja a gép, amiket te szeretnél. :D

    (#22979) Kristof_94

    +1.

    Egy meccsen belül szerzel 2 ilyen flikk-flakkos gólt és már nyomni is fogja az RQ-t az ellenfél, mert megijed. A másik ilyen lehet az, ha szinte csak nálad van a labda, bár az talán egy kicsit nehezebb. Viszont ha ilyen cseleket tudsz csinálni, mondjuk akkor is nálad marad a labda. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák