Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    Gyerekek, ez botrány! :U

    Játszhatatlan a WL. Másodperces késés az irányításban. 2 tényező: totál elgányolt játékmenet és valószínűsíthetően a túlterhelés.

    3/3 vereség csak a késés miatt, ebből 2-őt írt jóvá, mert valamiért az utolsó ellenfelem kilépett.

    Blashe kollégát megkértem, hogy nézze végig az utolsó meccsemet, hogy lássa, mennyire késik minden, kiégtünk mind a ketten, :DDD borzasztó volt. Késett az irányítás, kapura se bírtam lőni, szinte mindent befújt az ellenfélnek, de amikor engem ökleltek fel, akkor semmi. Kapura lövést nem tudtam kivitelezni, mert nem volt rá idő... Az ellenfelem szót se érdemelt, ívelgetett be high pressure-ben, teljesen eredménytelenül egyébként, csak tunkolt. Persze a 17 UT-ben már ez is elég.

    De a hab a tortán, amikor a végén, úgy, hogy az analóg sprint ki van kapcsolva, tövig nyomom a sprint gombot, a rendszer úgy dönt, hogy Evra márpedig nem fog sprintelni, levette a sebességét!!! Hiába nyomtam a sprint gombot, LELASSÍTOTTA A JÁTÉKOSOM!!! Itt nincs miről beszélni tovább. :C ;)

    Majd elmentünk a sima friendly game-be, érdekes, a patch előtti időket idézte:

    - van rövid passz
    - van labda fedezés
    - lehet cselezni
    - lehet védekezni
    - lehet embert váltani
    - lehet időben lőni

    Az UT ki van herélve, le van butítva, szét van gányolva. Nincs miről beszélni. :N
    Az egész úgy van megcsinálva, hogy a játéktudás ne jelentsen előnyt, az nyer, akinek mákja van, aki valahogy össze szerencsétlenkedik 1-2 gólt, szarabbnál szarabb szituációkból. Kinek jó ez? :U

    :R

    [ Szerkesztve ]

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák