Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rexcsek

tag

válasz mkbla #14553 üzenetére

Szia!

A fejeseknél fontos nagyon az időzítés: én általában megpróbálom megverni a szélső védőt egy csellel és figyelem h mikor mozog le a játékosom a védőről középen. Sprintet nem nyomok amikor beadom utána a sprint folyamatos nyomva tartása mellet nyomogatom a B-t amilyen gyorsan csak tudom és húzom a kapu felé az irányt. Ez nekem mostanában nagyon bejön, sok gólt fejelek. Sokszor az említett videókban 3-4 gólos előnynél rúgnak ilyen gólokat, akkor meg már a védők nem túl acélosak(mondjuk az említett gamerek is iszonyat jók). Szerintem az időzítés a legfontosabb.. A haverom például csak sima B-vel fejel, de azt tökéletesen csinálja. Amúgy a sprint nyomását én se csináltam soha, de itt olvastam róla és azóta használom is(elég eredményesen). :C

Ziccerek: a kapusokat gyakran hozzák ki, ilyenkor próbáld meg elvinni mellettük a labdát. Ebben a Fifában a kapusok szörnyen jönnek ki a labdákra. Roll jobbra vagy balra ha közel a kapus a jobb analóggal, ez is működik. A sprintet ne használd ha ziccerbe kerülsz. Ha közel a kapus 2XB gyorsan, ilyenkor laposan a hasa alatt próbálja ellőni a játékos. Mindig a játékosod ügyesebb lábával próbáld meg ellőni a labdát(erre sajnos nem mindig van lehetőség). Ami még nagyon hasznos, nézd meg meccs után a visszajátszásokat. Rengeteget lehet belőle tanulni h adott szituban mit lehetett volna még tenni. Egy idő után a szituk rögzülnek és automatikusan az ügyesebb lábára fogod a labdát rakni lövés előtt, stb. Én sajnos nem tudok túl sokat játszani, de a gyakorlás az alapja mindennek. A hendis meccseken meg amikor mindent püfölnek bele a csatárok a kapusba, próbáld skillel vagy simán elvinni a kapus mellett és bumm be az üres kapura.

Új hozzászólás Aktív témák