Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juventus FC
tag
Ugyan ez volt nálam is 2x jutottam fel a 3 ba és ugyanúgy a div 4 be kezdtem ......
-
lovi0930
csendes tag
-
deszkaúr
tag
az hogy van,
silver csapat ellenem, már rossz érzésem van
0-1 oda majd fordítok 3-1 ide
na mondom minden OK
de tévedés
pillanatok alatt 3-4
majd a hajrában 3-5
esélyem nem volt a meccshez
csak asszisztáltam, nevetséges az egész
ligue1 csapattal mentemdeszka
-
Stylerr
addikt
Urak, aki panaszkodott, hogy nehezen indul be a játékosa, az állítsa be az "instructions" fülnél a támadókra, hogy "get in behind" (attacking runs természetesen). Nálam így beindul rendesen aki azon a poszton játszik, szuperül lehet ugratni őket.
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
kezd nagyon tele lenni a ...om a játékkal... előtte se voltam magammal elégedett, de legalább az első és másodosztály fixen meg volt, de a patch óta... szenvedek... vereség vereség hátán, se a védekezés, se a támadás nem megy... élvezetes így játszani
no de nemrég összeraktam egy teamet, hogy legalább élvezzem azt, hogyha már megy az oboa ezerrel:
[link]Ibarbo még mindig rohadt nagy állat a két 5 skilles szélsővel meg lehet ügyeskedni
-
barcabome
aktív tag
Ha egymás után nyitok 50db 7500-as pakkot, akkor vannak esélyeim jó lapokat nyitni?
A heti ajándék pakkból esett egy IF Pjanic. Életem első IF lapja pakknyitásból. XD
-
Stylerr
addikt
válasz argentin27 #6763 üzenetére
Fentebb említettem, hogy miként indulnak be a játékosok. Itt a hsz: [link]. Próbáld ki, kíváncsi vagyok a véleményedre, illetve azokéra is akik már kipróbálták.
-
Zsohi
őstag
Megvettem robin van pussy-t, mert nagyon vonzott a 91-es befejezése és összességében is igencsak magas számok, de az, hogy 5 egymást követő mérkőzésen egyetlen egyszer nem tudtam eltalálni vele a kaput teljesen kiborított. Az utolsó mérkőzésen a bent maradásért kellett harcolnom, mert ez a tetves játék nem volt ma igazán szalonképes. Szóval az utolsó meccs: valami igazán high-tech újkeletű laggba futottam bele, mintha csak beszívott volna a mátrix, 5. perc egy öngól, a lagg miatt nem voltam képes irányítani a védőmet és kajak besétált a kapuba a labdával..., kettő(!!!44!!!4) üres kapus helyzetet sikerült persi-vel mellélőni pár méterről(remélem még mindig csuklik).
A meccs statisztikája: [link]
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Stylerr
addikt
válasz argentin27 #6766 üzenetére
Igen, 4-3-3(2)ben játszok és a 2 wingnek is be kellett nyomnom!
Ezzel a taktikai beállítással szerintem érdemes kipróbálni a 4-3-2-1es felállást is, mert így már rendesen beindulnak a támadók.[ Szerkesztve ]
-
Rexcsek
tag
Én tegnap kupáztam és szinte aláztam az összes ellenfelet. A sprintereknek szerintem nem kedvez az új patch, én mondjuk ezt nem bánom. Kipróbáltam az egyik 4-2-2-2-es felállást és baromira jól működött. A két védekező középpályást beállítottam, hogy maradjanak hátul a támadásoknál és alig kaptam így gólt. Néhány képet felraktam. Az egyiken egy kis glitch, a védőim megfáradtak, a másik két képen Casillas szólójának utolsó pillanatai. Sikerült gólt vernem vele
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Imádom az ilyeneket, jönnek Neuer-el, Reus-al, Lewa-val, Alaba-val meg kb. a legjobbak a Bundesből, erre 90. perrcben egy Falcao gól után rage quit...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
totya12
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám lenne,hogy online meccs közben megszakad a kapcsolat,
ez már nem az első alkalom.
Nem tudom hogy más tapasztalt már ilyet,de nagyon idegesitö már 7-8 alkalommal
csinálta egymás után.
Valaki tudna segiteni hogy mi lehet a probléma! -
ferni
őstag
válasz argentin27 #6768 üzenetére
leírnád pls részletesebben, mert nem igen találom, hogy meccs előtt hol lehetne...
egyedül miután elindul a meccs, lestartozom és ott lehet állítgatni és egyéni felállásnak akarja elmenteni, miután megváltoztattam.és Ultimate Teamben érdekelne, hogy hol lehetne a meccs előtt beállítani, hogy ne kelljen mindig megállítani a meccset az elején, ott nem találom sehol.
-
Stylerr
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Megvettem Courtois-t 150k-ban. Lloris nagyon gyenge volt, remélem, hogy ő jobb lesz.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Yodamest
veterán
Mekkora lúzerek vannak.... kék Messi, Bale minden faxoma csapatába nagynehezen kiszenved egy 2-1-et és elkezd hátul adogatni pff grat
-
zsoltirte
aktív tag
-
Giii
senior tag
Egyéni beállításoknál mecs elött a Pressure vagyis a nyomást 40-50 elég hagyni?
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Nazara
őstag
Én eljutottam arra a szintre, hogy kb. csak miatta inditom el a játékot. Ma is produkált egy ilyet, a 90. percben, rögtön azután, hogy egyenlitett az ellenfél, ezzel nyertem 2-1-re. Most viszont szeretném kipróbálni Falcao-t is, bár CF-ben lehet nekem kevés lesz a passzok miatt, de hátha kompenzálni tud a plusz gyorsaságával és erejével.
Visszatértem egyébként a 4-3-3(5)-höz (és az első komolyabb csapatomhoz- Rojo-Matic jött Kaboul-Schneiderlin helyett) és az itt leirtaknak hatására én is bekapcsoltam a "Get in behind"-ot, de csak a két szélsőnek. A CF "Target man" lett, az ő dolga a labdák megtartása, majd leosztása. Eddig nagyon fain, 5 meccsből 4 győzelem, az az egy vereség is az enyém lehetett volna de bénáztam. Úgy érzem most jól megy, egyetlen gondom, hogy McGeady, Depay, Herrera és Wijnaldum helyére csak nagyon-nagyon drágán lehet számomra minőségi alternativát pakolni, igy még sokáig maradhat majd ez a keret.
PS: Matic a kőgólem, nem hittem volna hogy ilyen jó. Tavaly is imádtam, de idén érezhetően labdaügyesebb, valamint egy hústorony, senki nem megy keresztül rajta.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Giii
senior tag
Annyit szeretnék még kérdezni,hogy a középpályásoknál pl van edge of box( vagy vmi ilyesmi),position freedom.Itt mit érdemes belőni? Vagy itt is felállás függő?! előre is köszi. Volt egy srác aki elmagyarázta mit hogyan löjek be talán még 2 hete.Azóta jobban megy a védekezés és nem futkároznak a csatárok lesre és avédőim se másznak random előre ha ahoz lenne kedvük.Már csak finomítés van hátra de sok sok mecset kell még játszak,hogy újra belelendüljek.
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Nazara
őstag
válasz Stylerr #6786 üzenetére
Leginkább igen, de ez is a cél, valamint hogy lépjen vissza, és hozzon magával legalább egy CB-t, mert akkor az üres területre befuthat az egyik szélső, és 1v1-ben mehet a kapusra. Lehetne neki is Get in behind, de mivel csak 74 pace, igy nem sok értelme van, már minden mezei csapatban gyorsabb és erősebb CB-k vannak.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
deszkaúr
tag
válasz totya12 #6774 üzenetére
hasonló problémám nekem is volt még a fifa13nál ,én is sokáig küzdöttem ezzel a jelenséggel,
a lényeg: nálam a router szarakodott, egy pillanatra elment a net és természetesen a játéknak
ennyi elég volt a szakadáshoz
ha van router iktasd ki és próbáld úgy a játékot,
én akkor kidobtam a francba a routert és vettem egy újat, azóta megszűnt a probléma
persze próbálhatsz resetelni, újraindítani, újratelepíteni, stb
de itt keresgélj
na halideszka
-
törölt tag
Üdv! IF Tevez elég lenne CF-be?Nem kicsi a passzolási értéke?
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Üdv Urak!
Mekkora szégyen ez német+holland nemzetiség kupa mert kb 2 napja nem talál nekem ellenfelet, gondolom senki nem játszik ott, de nekem pedig tök jó lenne tesztelésre!!!
Így marad a division
-
Zsohi
őstag
Biztos vagyok benne, hogy lesz ez még másként, elvégre a 91-es befejezése jelent valamit.
A 4-3-3(5) nekem is nagyon bejött ezzel a csapattal. Viszont nekem nem jött be a "get in behind" utasítás a szélsőknek, mert csak nehezen tudom megtalálni őket a labdával és ez főleg igaz akkor mikor leparkolják a buszt hátul. Viszont a "cut inside" nálam sokkal jobban bejött, mivel így a két szélsőm jóval szabadabban mozog elől(Silva sokszor így még a pálya másik felén is feltűnik amivel könnyedén ki lehet alakítani a mezőnyfölényt még a 16oson belül is. Sanchez viszont jobban ragaszkodik a posztjához, de ettől függetlenül is bemozog a 16oson belülre.). A két CM "free form" és Matic"always stay back while attacking".
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
argentin27
senior tag
válasz Stylerr #6793 üzenetére
Akkor ahogy ígértem beszámolok a "get behind" utasítás hatásárol!
Kipróbáltam és azt kell mondanom hogy ismét értelmet nyert a wingerek használata!
Az első ilyen próba meccsen Reus mesterhármas és mind kiugratásból!Eddig ugye a 4-1-4-1 -et használtam a Bayern taktikai beállításaival, de az nagyon deffenzívnek bizonyult (kevés gólt is kapta, de keveset is lőttem) mert az RM és LM -el nem igazán tudtam támadásban mit kezdeni csak védekezésben!
Így vissza váltottam a régi jól bevált 4-3-3-(5)-re, szinte hasonló mint a 4-1-4-1 (kivéve a CF) csak a támadás érdekében feljebb ment két winger.
Ez most így egész működőképesnek tűnik a taktika jó és az igazi áttörést a "get behind" hozta meg!
Most azt tesztelgetem hogy a CF (Lewandowski) "target man" legyen vagy "get behind"
-
Giii
senior tag
válasz argentin27 #6794 üzenetére
Én is próbálgattam.Próbáld meg a Target man-t.Nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Valaki coop? (pc)
-
argentin27
senior tag
Végülis "targen man" -el nyomom és jónak tűnik!
Most sikerült lealáznom egy nagyképű török köcsögöt.
az 5. percben bemakkolt egy gólt Ibarbo - Tavez párosával és utána elkezdett gizdulni a gyerek: flikk-flakk, lábemelgetés álló helyzetben meg egyéb csíraságok! Természetesen futóbolond volt a gyerek és még egy minimális laggolás is volt!
A vége 6-1 lett ide, de amikor már 3-1 volt visszavett a gizdulásból és elkezdett futkározni de hiába.
5-1 -nél már csak elrúgdosta a labdákat a lelátóra! Szánalmas!Természetesen megint a winger vitte a csapatot mert 4 gólt szereztem winger általi visszagurításból!
-
argentin27
senior tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy szeretnék egy hibridet kipróbálni egy Chiellini - Thiago S. CB párossal 4-3-3(5)-ben a CB-k WR-jei miatt!
A két winger alap feltétel hogy 4*skill és a bal CM legalább 80 pace.
THX mágusok!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest