Hirdetés
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Én eljutottam arra a szintre, hogy kb. csak miatta inditom el a játékot. Ma is produkált egy ilyet, a 90. percben, rögtön azután, hogy egyenlitett az ellenfél, ezzel nyertem 2-1-re. Most viszont szeretném kipróbálni Falcao-t is, bár CF-ben lehet nekem kevés lesz a passzok miatt, de hátha kompenzálni tud a plusz gyorsaságával és erejével.
Visszatértem egyébként a 4-3-3(5)-höz (és az első komolyabb csapatomhoz- Rojo-Matic jött Kaboul-Schneiderlin helyett) és az itt leirtaknak hatására én is bekapcsoltam a "Get in behind"-ot, de csak a két szélsőnek. A CF "Target man" lett, az ő dolga a labdák megtartása, majd leosztása. Eddig nagyon fain, 5 meccsből 4 győzelem, az az egy vereség is az enyém lehetett volna de bénáztam. Úgy érzem most jól megy, egyetlen gondom, hogy McGeady, Depay, Herrera és Wijnaldum helyére csak nagyon-nagyon drágán lehet számomra minőségi alternativát pakolni, igy még sokáig maradhat majd ez a keret.
PS: Matic a kőgólem, nem hittem volna hogy ilyen jó. Tavaly is imádtam, de idén érezhetően labdaügyesebb, valamint egy hústorony, senki nem megy keresztül rajta.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest