Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz LedyGyuszi #27900 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Lenne itt még valami. Ez az egész mennyire szapora vagy épp szaporátlan? Azt sejtem hogy meccsenként nem kapsz 10 packnyi coint, de kb mennyi meccs/idő egy jobb csapatot összerakni? Tehát a fejlődési görbe milyen? Illetve ha offline használom a csapatot, attól online aukciós ház(?)-ból még vehetek játékosokat vagy attól elszeparál a játék?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Sirandrish #27901 üzenetére
egyben van az offline (single player) és az online rész!
egy meccs győzelem kb 400-700 coin, egy arany pakk meg 7500/15000, ha jól emlékszem...
én ann oúgy csináltam, hogy a kezdésként kapott játékosokkal nyomtam ameddig lehetett, így nem kelett költeni semmire sem...viszont 15-ben már nem nagyon van pakk nyitás a többi játékos részéről és így a piac is kisebb...nem tudom milyen árak lehetnek...XONE: LedyGyusziHU
-
Sirandrish
legenda
válasz LedyGyuszi #27902 üzenetére
Amennyit én játszom, nekem bőven elég lesz majd.
Köszönöm a válaszokatÚgy látom komoly kockának kell lennie azért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LedyGyuszi
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz LedyGyuszi #27904 üzenetére
Nah jó de 700 coinokkal számolvan is 20 meccs egy pack
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Pár hónap kihagyás után visszatértünk a barátaimmal a pro clubhoz, de meglepetten tapasztaltuk, hogy megszűnt a csapatunk. A játékosom megmaradt, csak épp csapata nincs már.
Mi lehet ennek az oka? Új év miatt kitörölték? Vagy az inaktivitás volt a baj? Én voltam a csapat vezetője, tehát csak én törölhettem a klubbot elvilegKb 600 lejátszott meccs után ez nem annyira adja.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Sirandrish #27905 üzenetére
de közben ha bajnokságot nyersz, akkor kapsz még több zsetont...
XONE: LedyGyusziHU
-
asuspc96
őstag
Helló!
Régebben kérdeztem, hogy milyen kontrollert ajánlotok.
Akkor a Thrustmaster GPX PC/Xbox 360 ajánlottátok...ez azóta is tökéletes vétel mindenféle játékhoz ?
nem csak fifázás lenne a célközönségMert ebben a teszt
ben tünde szemeim szerint nem ugyan az van a képen...előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
swarrior
csendes újonc
sziasztok lehet nem ide tartozik regebben kerdeztem szerintetek el indulnae a FIFA 15 CORE2 gepen hat nagy megleptesre IGEN nagyon keveset szaggat de egy jo videokari utan hatha meg szunik az is
-
skroy
senior tag
Szintén!
-
swarrior
csendes újonc
a Fifa 15 ben nincs Bajnokok ligaja mod ? csak eredeti verzioban ?
-
Kristo
tag
Üdv !
Nekem nagyon laggol a játék...
AMD FX 6300-as proci... HD 5770-es kártya 8 GB ram !
Valakinek ötlete ? Vagy esetleg aki tudna segíteni teamwieveren keresztül ránézni dolgokra..talán a driverek..vagy fogalmam sincs már...de a PES 2016-as laggol..korábban nem laggolt. ( windows10 ) -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Hosszú idő után gondoltam kicsit játszom a Fifa 15-tel, online játszom pár barátságos meccset vagy valamit. Erre az az üzenet fogad, hogy nem csatlakozik a szerverre. Kérdésem az lenne, hogy ez csak átmeneti, vagy az EA lelőtte a 15 számára a szervereket? Válaszotok előre is köszönöm!
Sic Parvis Magna
-
skroy
senior tag
válasz 30z.Samu #27916 üzenetére
Semmi gond a Fifa 15 szerverekkel, nálad lehet(ett) valami gebasz.
Ha esetleg megoldódott, Fifa 15-16 bajnokság itt, regeljetek sokan. -
_Hodor_
tag
válasz 30z.Samu #27916 üzenetére
Sajna nem vagyok szaki, de amíg nem válaszolnak annyit írnék hogy nem lőtték le a szervert, kevesen, de vagyunk páran akik még nyomják online.
Ha sikerül megoldanod és van kedved akkor várunk a Pacos féle (oldal linkje feljebb található) bajnokságba, családias- de színvonalas meccsekreMegelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Pacos
tag
válasz 30z.Samu #27921 üzenetére
Season vagy FUT? Mert utóbbi nekem sem jó. Mondjuk nem játszottam vele hónapok óta, de aztán múltkor rámentem és kiírt vmi biztonsági kérdést amit nem is adtam meg!!! Próbáltam megoldani, nem ment.
Season megy. Pár százan még játszanak.Amikor szétszedtem még működött!
-
bendilo
újonc
Megvetem a fifa 15-öt minden jól ment amíg el nem indítottam . Amikor el akartam indítani felugrott egy kis ablak és nem engedte elindulni . Van ötletek ?
[link][ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A fiam Fifa 15-e egyik napról a másikra nem indul el. Természetesen eredeti. Ellenőriztettem a fájlokat, hibakeresés nem talált semmit. Minden friss. Elindítja bejön a Messi-s kezdőképernyő, de nem történik semmi. Tudna valaki segíteni?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kellene segítség, mert mindjárt felrobbanok!
Szóval szerettünk volna ismerőssel játszani eme remekkel, most akciós volt az Origin-ben a játék. Meg is vettem magamnak meg a havernak is, de a barátlistába egyszerűen nem jelenik meg. UPNP bekapcsolva, shift+F1-el originban látszik is, hogy a másiknál is éppen fut, de pl ott a játékosra kattinva a 'meghívás játékba' szürke, a játékba meg 0 friends. Mi lehet a probléma??? -
matth78
csendes tag
válasz Rypejakten #27929 üzenetére
Hát mára megjavult, nem csináltunk semmit se és egyszer csak ott lett... De akkor rögtön még egy kérdés: ha egyedül játszok akkor van egér+bill irányítás, de friendly season-ben meg nincs, csak billentyűzet... Ott nem lehet átállítani? Márcsak mert elég hülyén jön le, hogy gyakoroltam kicsit egér+bill-el aztán meg teljesen más kiosztásban kellene multiznom...
-
Rony949
őstag
Az normális hogy Ultimate Team-ben simán beb*sz a játék egy goldos csapatot, annak ellenére hogy én full bronzos vagyok? A laggolás meg kibírhatatlan. 3-ból 1 meccsen van normális ping.
Azt szerintem elmondhatom hogy egész elfogadható net sebességem van.
-
jegenye77
addikt
PC - t eladtam és most ps4 en próbálkozom a fifa 15 el.
Hogy tudok elmemteni pl egy gólt? Hogy tudom felvenni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
sztikac
őstag
Ismerősöm kérdezi:
létezik az, hogy egy Intel G4400 3.3GHz + 8 GB DDR4 RAM + nVidia GTX750 2GB GDDR5 konfigon szaggat a játék? Ennél erősebb gép kellene neki vagy ez inkább valami beállítás lesz (kb. már minden le van minimumra húzva)?
-
Joker88
őstag
egy olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem egy régen használt fifa15-öt, minden ok, origin is,aktiválást stb, de már elfelejtettem hogy hogyan is kell beállítani a billentyűzetet normálisan..
a régebbi stílust kedvelem W-A-S-D kombót.
w-a sprint , a- a becsúszás , s- a passz , d- a távolabbi lövés.. ha "E"-re kerül a sprint az sem gond...In loving memory of Garrett Lockhart
-
LedyGyuszi
addikt
jövő heti derbyk:
Derby-Nottingham
RiverPlate-BocaJuniors
Anderlecht- Bruges
Torino-Juventus
Benfica-SportingXONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
x
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
x
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #27938 üzenetére
(#27937) LedyGyuszi: Ezek meg mik?
Te leszel a triplaX?
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LedyGyuszi
addikt
nem, csak előzmányekbe ez a topik van elmente és véletlenül néha ide írok...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
-
LedyGyuszi
addikt
x
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
x
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #27943 üzenetére
Há má megint csinálja a feszültséget...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
mgm81
aktív tag
A FUT-ban nem tudok az árkorlát alá menni?
Nem tudok eladni egy 300.000-es lapot mert van 10 belőle.
Ez nagy baromság.Üdv.: mgm81
-
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a Fifa 2015 magyarosítás nem sikerül A Creation master 15 se hogy nem akar elindulni nincs virusirtóm sem még Futtatás rendszergazdaként úgysem indul el . Windows 10 rendszerem van eddig jó volt csak újra kelet tenni a gépet azóta nem működik se Windows 10 se Windows 7 . Hogy tudnám a programot elindítani köszönöm a segítséget előre is.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Windows 10 telepítése óta a Fifa 15 sajnos elindíthatatlan.
Originsből telepítve, rendszergazdaként indítva, windows 8.1 / 7 es kompatibilitással is kipróbáltam.
sajnos minidig ez a képe fogad indítás után:olvastam, hogy esetleg .netframe hiányzik vagy régi neki, van millió fajta, melyiket kéri ez a fifa?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Synology NAS
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PC & XBOX
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.