Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
mostanában nektek nem futnak szokatlanul sokat a "labda mellé" vagy el a labda elöl a játékosok?
vagy csak még nem rázódtam vissza?[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #27401 üzenetére
Dehogynem Sokszor a játékosom mellett úgy gurul el a labda 1cm-re hogy rá sem bagózik hiába fülelném le a passzokat Vagy passzolok és a játékos mellett elgurul anélkül hogy átvenné, lemerevedve áll
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #27402 üzenetére
akkor megnyugodtam...
picit, mintha a védekezés is nehézkesebb lenne + a kommentátoroknak is lenne vmi új mondókája...[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #27403 üzenetére
Na jó most már ne egyél több varázsgombát
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #27404 üzenetére
jah tényleg, holnap újra meló, véget ért a 3 hetes vakáció, tényleg le kellene állni...
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #27405 üzenetére
Látod még jó hogy szóltam, még a végén eltévedsz az úton!
Amúgy felállást váltottam, láttad? (4-2-3-1-re) Vannak bitang csapataim is. -
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #27403 üzenetére
Nálam egy nagy katyvasz az egész, a védelmem meg.. középen 2-3 emberem kolbászol össze vissza, azt vettem észre az egyik meccsen, hogy hátul szaladgál a csatárom ultra attack módban, a cdm meg elől kolbászol.. 3-4 napja nálam ritka szar minőséget képvisel a játék, szerencsére csak kupázom ott azon kívül, hogy szétbasz az ideg nincs tétje, mert minden 3. meccsen lövök egy öngólt vagy a kapussal vagy a védővel úgy össze szerencsétlenkedi a játék nekem
-
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #27410 üzenetére
Nálam a meccseim nem laggolnak a minősége olyan, mintha késne valami az egész meccsen illetve olyan eső után játszanánk amit még Noé sem élt volna túl
a legszebb az egészben az, hogy az ellenfeleimnek jól mennek a passzok, mert ugye az ívelgetős szétszedek mindenkit stílust tolják az meg nem korlátozza őket ha a lapos passz játszhatatlan remélem megszomorodik az összes. Most is 2-2nél a 91. percben 2-1be ment a védelmemre az ürge erre elkezd ívelgetni védőm kifejelte, mert ugye mindent nem csalhat be neki.. hosszabbításban 3-2 ide és megnyertem, undorító volt mind a meccs minősége mind az ellenfelem "tehetsége" majd Kane meg Martinez befejeli.. az már az
tegnap a seasonst is kipróbáltam, de mikor a Barcaval sem voltam képes 65% fölötti passz pontosságra nem erőltettem tovább és nem a 40 méteres ívelés vagy lapos indítás volt a fő fegyverem hanem az 5-10 méteres passz rendszer, de még az sem ment, szegény Iniesta gondolom agyrákot kapott és elfelejtett játszani.[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #27411 üzenetére
a passz % nekem sem az igazi...
5(egy bari + 4 kupa) meccset játszottam most, 4 tükör sima játékmenet lagg nélkül, döntőben meg 2:1-es vezetésnél a teljes második félidő szaggatott...Kane 3 szor köszönt be (fejes, elé pattan és egy olyan sprint, mintha a viperával ment volna)...XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #27411 üzenetére
"mintha késne valami az egész meccsen"
Szintén zenész Most 2 napja megint ultra szar, előtte 3-4 napig tök jó volt, ki érti ezt
Ja mai szitu: Az ember felrúg, büntető, általában Panenka-zom ha droid az ellen, vagy bombázom valamelyik ficakba ha kulturált a more, most a Panenka jött, léc alatt hullott be, a kapus nem vetődött, feltette a kezeit és közötte ment be, le akartam menteni de nem volt a listában
-
Madn!ght
addikt
A lagolás nálam megszűnt, a fifasetup.ini fájlban tett beállítással:
AUDIO_MIX_MODE = 0
WAITFORVSYNC = 1A sebességre végre nincs baj, viszont a szkriptelt baromság (béna passzok, az ellenfélhez pattan mágnesszerűen a labda, a hátvédeim és a csatáraim mintha le lennének zsibbadva, stb.) nálam is jelen van.
Mielőtt a beállítást megváltoztattam, folyamatosan főzte a játék a rendszert, 100% VGA használat, 45 fok fölött volt a vizem... Még a BF4 sem csinált ilyet Ultra részletesség mellett, pedig ott kicsit többet kell számolnia a rendszernek, mint itt...
-
Madn!ght
addikt
válasz Azog the Orc #27415 üzenetére
Jah, majd elfelejtettem. A script új tünetei, hogy az irányított passzok az ellenfélhez mennek. De komolyan meg is nézem, kinek akarom adni, és tök máshova az ellenfélnek adja.
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #27417 üzenetére
Ha jól tudom, akkor nem.
Mókolt rajta a kolléga, hogy hozzá illőbb legyen.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #27419 üzenetére
Igen, ez az egyik.
Összesen 3 db egyéni taktikát használok, plusz van 1 gyári, amit a legritkább esetben veszek elő.
Játék alakulásától függően variálom őket.Sima def módban kezdek és váltok fel normálra. Majd megírom őket, ha kell.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Fifa 15 borítót CD tartóra az ea oldalról hol kell letölteni?Válaszokat előre is köszönöm.
Már megvan.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ali75
aktív tag
Kicsit írok!
Ellen kapuban Tots Depay! Csatár Tots Willems! Azt hittem felcserélt valamit!
A támadóim: Ronaldo,Tots griezmann, bale !24 lövésem 0 gól! Mindent fog Depay! Ez milyen? Ő két lövés 2 gól tots Willems! Ráírok hogy jó a kapusa! Irja a meccs legjobbja lett! Kb 90 meccsen védett eddig neki ! Eddig a legjobb kapus akivel játszott! Akkor ez hogy is van??? Chem megmondó emberek hallgatom...??? -
-
ali75
aktív tag
Igazad van! De te kapuba raknád a kapus képességei miatt? Chem kb.1! Miről beszélünk? Azt mondja a gyerek hogy magasan jobban véd mint courtois! Akkor ??? Tudom hogy a 10 chem mellett vagy de akkor is? Szerinted akkor tényleg számít a chem meg az hogy adott poszton van a játékos????semmit....
-
ali75
aktív tag
válasz LedyGyuszi #27428 üzenetére
Üdv.!
Mi játszottunk már egy két meccset! Szerinted kihagyom a 10-valahány zicceremet egy meccsen? Depay megfog mindent? ÉlethűÍrod hogy több 90 chem alatti csapat szorongatott már meg. Akkor tényleg érdemes a 100 chem ???
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Amúgy tök mindegy! Várjuk a 16-ot!😃👍
-
MdewC
nagyúr
Elhiszem, hogy roppant idegesítő, mert tényleg az. Ez teljesen a játék hibája. Kár lenne ezt szépíteni.
Ettől függetlenül én is a max chemre szavazok, mert kaptam már hendit alacsonyabb chem miatt és nem szeretek ezzel babrálni. Ennyi.Egyébként nem, nem raknám a kapuba, eszembe se jutott még ekkora ostobaság.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bucketb0b
őstag
Én erre a bbva,serie a,bundes csapatra faragtam egy csapatot (illetve kettőt ha a cserepadot nézzük) az egyik 56 a másik 69 chem volt ha jól emlékszem, de össze vissza szaladgáltak a játékosok (mondjuk még így is nyertem a meccseket csak nehezebben ) azt hittem a chem miatt, aztán kiderült, hogy azóta 65% feletti passzpontosság számomra egy elérhetetlen álom
ez megint egy érdekes dolog, mármint a chem.. van mikor jó van mikor nem, de szerintem nem mondható ki kategorikusan, hogy ha 100 akkor jó, ha pl. 60 alatti akkor nem jó ez a fifa szégyene sajnos[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Tisztelet Uraim!
MdewC:
Nem , nem mókoltam a tiéden, hanem Te javasoltál egy változtatást az enyémre és azt mókoltam, fazoníroztam magamra egy kicsit
LedyGyuszi:
Ha érdekel én úgy tolom a 4-2-3-1-ben, mint a false9-ben és tökéletesen működik, szóval:
65, 44, free, 40, 40, 40, free, 50, 50, 40, coverNekem azért kell a 40-es értékek mert ha nem sikerül lerohanni lendületből az ellent akkor ne menjenek ész nélkül indításokra meg előre , hanem akkor jönnek kérni a passzokat, lehet zsugázni, birtokolni a 16-os előtt, de ha rés nyílik akár kontránál akár sima támadásnál így is megindulnak, befutnak!
Instrukciók:
ST "get in behind"
a két szélső CAM: "stay forward" és "get box for cross..."
a két CDM "stay back...."
ennyi -
Azog the Orc
őstag
Na végre meglett minden hozzávaló e remek főzethez: [link]
A próba csak most jön
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #27434 üzenetére
thx
most az ovis félét próbálgatom...
+legalább kipróbálhatom az ingyen tots Kane-t... eddig ugyanis ott porosodott...[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #27436 üzenetére
Szégyelld össze magad hogy előbbre való Ovvy-é, mint az enyém
más:
Most láttam véletlen IF Fernandinho-t hogy 150k az ára, most komolyan, ezek honnan szedik az össze vissza árakat? Teljesen fogalmatlanok, pink Gündi 40k stb stb.... erre ez meg hirtelen 150k
-
Azog the Orc
őstag
válasz Azog the Orc #27437 üzenetére
Ezért egy picit aggódom a 16-ra nézve az árak meghatározásában
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #27437 üzenetére
relax, az egyéni utasításokat viszont tőled loptam...
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #27439 üzenetére
Na azért
Ja amúgy meg elmész a sunyiba azzal a linkelt bundes csapattal -
ali75
aktív tag
válasz Azog the Orc #27434 üzenetére
Üdv.!
A látható taktikát ajánlom mindenkinek! Tesztelve! Nagyon bejött!
Köszi!👍 -
thebigK
addikt
Mostanában visszatértem kicsit seasons meccseket játszani, hát komám, sajnálom, hogy a neymar-messi-suarez trió nem volt meg UT-ben, minden egyes embert az őrületbe kergetek velük (igen, utálom őket IRL, így mégfaszább)
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
tigomigocika
senior tag
hali!
van valaki most itt?
kicsit játszogatok így délelőtt...
tanácsokat elfogadok mit baxok el....XBOX LIVE: rolandinho007
-
zsolti72837
addikt
válasz tigomigocika #27446 üzenetére
Szia! Hogy tudsz közvetíteni online?
Választ előre is köszi.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
tigomigocika
senior tag
válasz zsolti72837 #27448 üzenetére
ps4en van közvetítési lehetőség!
broadcast!XBOX LIVE: rolandinho007
-
zsolti72837
addikt
válasz tigomigocika #27449 üzenetére
Csak én Xbox-os vagyok. De köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest