Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #26398 üzenetére
reggel behúztam egyet 101k-ért..holnap jön a teszt, igaz CAM-ben...
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #26401 üzenetére
Nézz oda most már elég a pimaszságból Te folyton azt csinálod ami számomra elérhetetlen
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #26402 üzenetére
szerencsére nálunk elég kevés a kihalt faj és kereskedni is elég jól lehet...
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #26400 üzenetére
Alsó csoportban már megvolt az 1. neki 12 évesen már jöhetett a baba
mondjuk így a jó, tudod milyen fasza érzés nagyapának lenni 40 évesen? -
marcess
senior tag
válasz Azog the Orc #26402 üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #26410 üzenetére
Ezeket csak a futhead szedte össze, a fórumozók véleménye alapján, hogy mit szeretnének.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
-
Azog the Orc
őstag
Jaa én barom benéztem Már majdnem megijedtem hogy tényleg történik valami
Akkor egyenlőre marad az álmodik a nyomormás:
Ma csak 5 meccset toltam és az összes tükörsima késés mentes über faszagányos játékmenet volt!
Öcsém nem is tudom hogy volt e egyáltalán 2 nap egymás után ilyen minőségű a gamplay![ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #26414 üzenetére
Na az marad...
Meg a szánalom, mert ez amit produkál a játék... Egy qrva dupla gombos beadást nem lehet megcsinálni, mert pontatlanul baxxa be a kapu elé!!!!!!!! Nagyon elszaródott a játékmenet.
Bucketb0b: Maximum a kerti partin dolgoznak, alkohollal, droggal és egyéb illegális dologgal, hölgyekkel, stb...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Hát, hogy ne legyen sok elfoglaltságuk és jusson minden másra is a hölgyeket átveszem
amúgy nem tudom mi van, de ma meg tegnap is a lövőcselt alig akarja bevenni ha messziről jön a labda (nem, nem róla ) sokszor ellövi a picsába.. egyetlen szar csel amit meg tudnék csinálni billen, de azt sem engedi ez a szutyok[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Ez hogy a viharba van hogy nálatok szar, nálam pedig patent 2 napja a gameplay? Máskor meg fordítva
Még véletlenül sem lehet semmi rendszert felfedezni ebben, ja persze mert teljes káosz az egész[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #26417 üzenetére
Az esetek nagyrészében mi is ezt kérdeztük, de egyébként igen...
A védekezésen is érzem, hogy vmi más, a közép pálya nem ér vissza, az emberváltások se jók, vmit mókolhattak, mert a taktikán nem változtattam, viszont a "szenzoraim" elég megbízhatóak. Megint trágygányoltak...
-
Azog the Orc
őstag
Nem-nem
Sztem semmit sem csináltak, pusztán a kapcsolati probléma a fáziskésés tünetei ezek, amik engem szinte 65%-ban végigkísértek (rutinos vagyok a késős akadós meccsekben ) , ezért nem működik úgy semmi ahogy szokott, emberváltás össze-vissza, passz káosz, csel szökőévben, fordulás tankhajó , stb....ilyenkor borul minden[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Gyerekek kiégek [link]
Tökéletes a zene a videóhoz úgy vélem sírva fogok elaludni a röhögéstől assziszem -
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #26423 üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #26419 üzenetére
Akkor az miért van, hogy 1. osztályban volt két tiszta meccsem, egy döntetlen és egy győzelem, megint sikerült bent maradni.
A többi egy rakás szaros hányás. NA? Legszívesebben beleverném a fejét a TV-be, aki ezt így elcseszte...
Ha már így is úgy is szívat a többi meccsemen mostanában, akkor legalább berakom a szivárvány összes színét a csapatba...
(#26421) HJoe35: Az évezred vicce lenne, ha azt a szerencsétlent leigazoljuk. Együtt ujjazhatnák hónapokig a nővéreket a torinói kórházban a kebab árus Khedirával, bár ha jobban belegondolok Draxler lehet egész évben... Egy sérülékeny, felkapott, de semmit nem bizonyított ígéret, semmi több. Már elnézést attól, aki lát benne valamit...
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
végre vége lesz ennek a fos francia kupának, 2 döntő + 3 elődöntő elveszte, néha komédiába illő jelenetekkel...
-
szpal17
őstag
Na Futties 2-es és 3-as kupa is behúzva. Semmi nem esett a packokból...
8 győzelem a gép ellen egyhuzamban (tegnap 4, ma 4)...2-3 hosszabbításban.
Akkora csalás, amit a gép művel, hogy arra nincs kifejezés. Elmegyek két góllal, hirtelen feltámadnak és úgy passzolgatnak ,hogy nem tudok hozzászagolni se...hirtelen 2-2 és még izgulhatok. Kapusa a világ legjobbja természetesen...a legkisebb embere gól fejel a legnagyobbak között és még lehetne sorolni.
De csak sikerült túljárni az eszén ennek a betáplált unalmas nem tudom minek...A világverő német csapatom...aki akar egy olcsó de bitang csapatot, az ezt rakja össze: [link]
Egy-két helyen még fejleszthető...pl. balra Reus és Alaba, de a többiek hibátlanok.
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #26426 üzenetére
Götze körülbelül annyira célpont, mint a részeg Thorgellének az üres kapu... Rámennénk, de minek... Szinte esélytelen... Jó helyen van ott, ahol van.
Totál kivagyok a játék miatt, alig van tiszta meccs... A kupák szinte játszhatatlanok. (Csak sima online kupát tolok egyébként...)
Hupilila csapat értelmetlen, a sima TOTS Dybalás csapatomat nem lehet felülmúlni, csak a fejelés hiányzik néha... Egyébként tuti, hogy valami állítva lett, ezek nem kapcsolati hibák.
-
szekto
aktív tag
Eladtam minden játékosomat a FUT-ba, hogy összeállíthassam azt a csapatot, amely annyit ér, mint a FIFA:
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
elod22
senior tag
Vasárnap akartam venni egy Zlatant, mert még nem próbáltam idén. Aztán keresgéltem a pink lapok között és elcsíptem egy Gündogant (utána kiderült, hogy pont Azog elől halásztam el ), így aztán már nem volt elég zsetonom az Ibra projektre és mások után kellett néznem. Kis szerencsével fogtam egy SIF Giovinco-t is, aztán egy Ribery-t (még őt se próbáltam, de Reus-nak bérelt helye van a kezdőben, esetleg összedobok egy 3-4-3 Bundes csapatot).
Giovinco-ra megépült ez a fun csapat [link], elég szépen összejött a BPL keresztezés a fő csapatból kiszorult játékosokból, mindössze egy piros csíkkal. Ez olyan tiki-taka csapat akarna lenni, gyors kombinációkkal. Kedvenc játékosom, Kaká, ismét talált magának csapatot, miután átálltam a brazil csapattal 4-3-2-1-re. Martins már nem fért be, de a cserepadon ott van, ha esetleg meg kell büntetni valakit Pirlo maestro sem fért be sajnos, a 43 pace már nekem is kevés.
Eddig csak egy meccset toltam velük, de Giovinco már duplázott is, egy Pink Reus-TOTS Auba-TOTS Herrmann trióval felálló csapatot vertek 2-0-ra.
Még valami ami feltűnt mostanában, hogy azokat a csatárokat akiknél van "Tries to beat offside trap" trait, sokkal jobban lehet kiugratni, nagyon jó ütemben mozognak be az üres területekre. Ti is tapasztaltátok már? -
Gebriel
veterán
Hogy a jó é*** *****-t annak aki ezt csaló játékot kitalálta.
Leránt az emberünk a mezünknél fogva a 16 szélén, még egy tetves szabadrúgást sem kapok.
És mily érdekes, a felvevő funkciót pont nem lehet használni..vajon miért?
Persze nekem a legkisebb szabálytalanságra is lefúja. -
Rdinhoo
csendes tag
Udv Urak, varhato meg valami cipo frissites a jatekhoz?eleg gaz,hogy honapok ota nincs hozza...
-
bucketb0b
őstag
válasz szpal17 #26428 üzenetére
Akinek dobott egy IF Cf Schürrlet az használhatja elől?
(#26430) szekto: továbbra sem értem miért kell ilyen hamar feladni én is így voltam 8. osztály környékén január körül, jöttek a fullos csapatok én meg még volt, hogy silver játékossal rendelkeztem vagy sima gold lappal ami nem is rare, na ott abba is hagytam majd március elején elővettem újra a fifat, div1-ig offline futban prof szinten kezdve aztán world class-legend gép ellen ahogy hozta az osztály, lett pénzem és tapasztalatom. Ma már div1-2ben mozgok seasonsben is futban is (igaz most fut div3 (jelenleg 3-1-0val állok/kopp kopp kopp/), mert volt 1 hónapja kb. az a nagyon hosszú széria ami miatt kiestem a 3. osztályba azóta pedig csak kupázom online-offline)
nem szabad feladni hamar rá kell érezni, tapasztalat nélkül a veleje hiányzik a játékból, hogy ráérzel mikor mit szabad és lehet tenni, mikor nem. -
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #26437 üzenetére
Ez meg mi?!
BESÍROK!!!
-
Azog the Orc
őstag
(#26425) MdewC :
Azért lehet mert egy rakás instabil ürülék az egész rendszer, amire épül az egész játék.
(#26428) szpal17:
Ne is mond ismerős, az offline kupákkal mindig megesz az ideg world class-on öcsém, tiszta vicc ami csalásokat leművel, de csak ezekben a trágya kupákban, mert ha FUT seasons offline-t játszom akkor olyan simán Legendáson szétvágom és levédekezem a gépet ahogy azt illik!
(#26437) LedyGyuszi :
Te egy állat vagy komám, ez durva volt
[ Szerkesztve ]
-
Rdinhoo
csendes tag
válasz LedyGyuszi #26437 üzenetére
Huh micsoda poenkiralyok vannak itt....hagyjuk is maradok a pesnel!nem ennel a rohangalos arkad szarral...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Rdinhoo #26440 üzenetére
Na de hé, ha arcade szar nem mindegy miben futkorászik a parasztja? Vagy esetleg a kis divatdiktátor szívecskédnek esett rosszul ez a pojén?
Szerintem kisebb bajuk is nagyobb, mind nekik, mind magának a játéknak, hogy egy cipő legyen a fontos a fifaban felőlem mezítnike is szaladgálhatnának.. a kutya se figyeli a cipőt szerintem, max néha jól jön, hogy tudod kinél van a labda ha a fejéről nem ismered meg. Szerintem..[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #26441 üzenetére
Nem tudjátok véletlen hogy mikor jön új frizura frissítés a fifába? Mert CR-nek és Griezmann-nak is már más a frizkója (Elnézést ezt nem bírtam kihagyni )
más:
Most látom hogy Vidal vételára 37+3 millió lesz, egyből fel is tűnt hogy egy kicsit felborultak az értékrendek sztem mert egy Sterling 49 milla akkor egy Vidal hogy a túróba lehet 40 ?
-
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #26442 üzenetére
Úgy kerül annyiba, hogy elsztárolják már magukat.. Gervinho is mindent akart már csak saját holdkompot nem gyakorlatilag.. azt hiszik magukról, hogy sztárok közben meg nem, a klub meg nem engedi el occsón közben meg sokkal nagyobbat fog bukni rajta, mert ha meg lejár a szerződés mehet ingyen aztán meg néznek.. Sterling ha ér 10-15 misit akkor talán már közelebb vagyunk a realitáshoz, de Vidalért sem adnék 40 milliót, talán 25, de az is a teteje már.. kicsit elszaladt a piac a semmire
no de hé! térjünk vissza kicsit fifa15-16 vizekre
- azt valaki tudja mitől függ a lövőcsel "hossza"? Teszem azt valamikor csak szépen finoman elhúzza a labdát, valamikor meg beijeszt vagy hosszan visszahúzza stb. (remélem megvan mire gondolok ha nem készítek videót)
- jól láttam, hogy aki előrendeli a fifa16-t az kap 40 fut pakkot? Na nem mintha előrendelném, de azért abból már szépen el lehet indulni, főleg ha el is lehet adni azokat (bár kétlem, vannak olyan zsidók, hogy amiért fizetsz még az is untradable lesz )[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #26444 üzenetére
A lövőcsel kivitelezés attól függ hogy milyen szögben áll a játékos a húzott irányhoz képest és attól is hogy 3* , 4*, vagy 5* skiller a játékos (a 2*skill azért maradt ki mert olyat alapból nem teszek a csapatba )
A 40 pakk meg úgy van azt hiszem hogy heti 1 pakkot adnak 40 héten keresztül
[ Szerkesztve ]
-
Rdinhoo
csendes tag
Hat szerintetek nincs "fasorban sem" aki latott mar labdat az tudja h a pesnel kezdodik a foci...a fifa max koritesben veri,de pont a lenyegben sokkal szarabb!!ronaldoval vegigviszem az egesz mezonyon akarmilyen szinten,ugyan mar leviszem alapvonalig bepasz azt gol ez nagy foci...majd meglatjuk meddig fogja huzni ezzel a mocsok szarral az ea...ha a konami rendelkezne ekkora hatterrel mar reg leszakitotta volna ezt a szart...Fifat kb mindenki betudja tanulni,de kilehet probalni a pest online,a fifasok nagy resze azt se tudna h is kene felepiteni egy tamadast...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #26445 üzenetére
Mindkettőre aha
na majd mutatok videót mire is gondolok pontosan aztán tessék kielemezni
illetve tutti frutti döntő! 20-25 perc múlva jelentkezem, hogy R. Huth vagy Montoya esett-é!(#26446) Rdinhoo: én a mostani pesről nem tudok nyilatkozni, régebben próbáltam, de.. az egy hulladék volt barátom lehet, hogy a fifa bugos meg szar meg irreális, meg szerintem is vannak lehetetlen dolgok benne ami a való életben nem feltétlenül kivitelezhető ennyiszer, mint ebben, de még mindig szerintem jobb, mint a fifa
(#26449) LedyGyuszi: ebben az esetben is jót derült rajta mindenki, bár lehet, hogy nem szereti a sportsdirectet
nem szabad az internetet ennyire komolyan venni, mert annak súlyos következményei lehetnek[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Rdinhoo #26440 üzenetére
Bocsánat ,ha megbántottalak!Vicc volt...
Ellenkező esetben, én jót derültem volna rajta...ui: de ha már így belelendültél... nem mindegy, hogy milyen cipő van egy játékoson? 10 évesen még odavoltam ezekért a kiegészítőkért, de ma inkább az ellenfél elkalapálása a célom, azt pedig tudomásom szerint fekete tisza cipőben is el lehet érni...
[ Szerkesztve ]
-
Rdinhoo
csendes tag
Nem gaz...mindenkinek mas a fontos en pl ha jatszok szeretem ugyanazt viszontlatni ami eloben is megy..pl cipo,haj ha mar bevezettek a frissitest.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest