Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #14291 üzenetére
Jó, érthető a dolog és valamennyire el is fogadom, de akkor csökkentsék a FIFA pontok árait... Vagy növeljék a "sztárjátékosok" megtalálásának esélyét. Vagy valami... valami kompenzáció...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #14301 üzenetére
Jogos, reméljük, hogy basznak vele valamit, mert ez így nem állapot...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
P. úr
tag
válasz Kristof_94 #14299 üzenetére
Mert a spéci pakkok korlátozott számban nyithatóak csak. Amint elnyitották a limitet, mennek a másik fiókba, és onnan újra elérhető az adott számú pakk.
Ja meg volt már példa arra, hogy bántották őket. W2S kapta egyszer, de akkor is pont eladta az összes értékes játékosát, és abból jött be neki rengeteg zseton, erre azt hitték, hogy coint vett.
[ Szerkesztve ]
-
Alt4Ir
tag
Megtudja mondani valaki, hogy mi értelme van a hét csapata kihívásnak? Köszönöm.
Xbox One Gamertag : suxyyy
-
MdewC
nagyúr
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #14307 üzenetére
Köszönet Kolléga!!
Örültem, mert az elején sikerült 3 nagy ziccert kialakítani, amiből lett ez a nagyon üres kiugratás és Jakson bombázás, aztán nagyon sokáig semmi, eléggé összekapta magát az ellen. nagyon szoros volt, elcsattant 1-1 kapufa mindkét oldalon, de a srácnak összesen volt 1 pontos kapura lövése 3-ból, meg nekem egy helyzetem a második félidő végén és ennyi... Középen kaszáltunk...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Skacok! Akinek PS3-a van tudna segíteni? Vmiért kidob a PSN bejelentkezésnél és nem tudok csatlakozni, pedig van netem. Másnál hasonló??
-
MdewC
nagyúr
Asszem megoldódott, leg remélem.
-
Alt4Ir
tag
Megkérdem még egyszer
Megtudja mondani valaki, hogy mi értelme van a hét csapata kihívásnak?
Ill. kék Henry-t mennyiért érdemes kirakni? Nem találtam keresőben 1-et sem.
-
danikollar
őstag
Srácok szerintetek mobilinternettel megpróbálkozzak a 14-gyel online? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Meg mennyi lehet kb. a net igénye online? A laptopon a 14 még menne, de a 15 már nem. Amíg nem jön össze a zsetonom egy XBO-ra vagy a PS4-re addig maradnék a 14-nél, aztán meg mennék át majd 2-3 hónap múlva a 15-re.
-
argentin27
senior tag
válasz danikollar #14312 üzenetére
Nekem van tapasztalatom mobilinternettel!
Toltam már előfizetéses telenor hipernet-el azon semmi baj nem volt kb 25-30 meccsenként laggol de sztem az nem a mobilnet hibája volt hanem valami más!
Ja és toltam már t-mobile feltöltőkártyás mobilnetről is és azon is csak nagyonritkán laggolt!!!
Nem tudok róla rosszat mondani!
-
danikollar
őstag
válasz argentin27 #14314 üzenetére
Mivel Németországban vagyok, így most 5GB-os mobilnetet használok és kint van velem egy laptop, azon menne a 14, csak joyt kell vennem, így ezért gondoltam. Nem tudod kb. mennyire eszi a netet?
-
evibly
senior tag
Grat, Grat!
Én a kupa első nyertes meccsénél egyelőre megálltam, nem volt időm folytatni. Viszont többek között vettem a Serie A csapatomba egy kék Immobile-t, elég beteg statjai vannak, valaki próbálta már?
Más: a BPL kupa alatt nagyon bejött és gyakran húzott ki a szarból Eriksen CAM-ban, és látom, hogy van fekete lapja, bár az LM. Azt használta már valaki?
-
argentin27
senior tag
válasz danikollar #14316 üzenetére
danikollar:
A tapasztalataim alapján nagyon kis mértékben mert:
az előfizetéses hipernet 10gb-os volt és sohasem fogyott le (elég sokat játszottam akkor is)
a feltöltős az kb 2gb-os-ra lehetett tölteni és az sem fogyott le soha (szintén sok játékkal)
ja jut eszembe toltam már lefogyott hipernettel is mert film letöltésre elbaxtam a GB-okat és akkor sem volt gond a laggal
sztem a sávszélesség számít és nem generál nagy adatforgalmat (lehet hogy hülyeséget mondtam de sztem)
MdewC:
Még ma este uloljára rámegyek a kupára hátha nem baszakszik, de ha igen azonnal alt+f4-et nyomok, nem fog felkúrni a rohadékja!
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Ma 4 online meccsből 3 laggolt nagyon jó volt! Az egyik úgy laggolt mintha 10 fps em lett volna...12 perces meccsből lett 25-30 perces és a latency jelző zöld volt!
-
BlessedElroy
senior tag
válasz danikollar #14312 üzenetére
Simán játszható mobilneten, én is azt használom. Nagyon keveset is eszik. A BF4-nél 1 óra multi kb 100Mega. A FIFA ahhoz képest lfasz. De ha akarod, akkor kedden meg is mérem.
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
argentin27
senior tag
Ma játszottam életem legfasszopóbb csicska beszari ellenfelével!!!
Az embernek egyetlen egy kapuralövése sem volt a meccsen ráadásul nem ismert mást csak a becsúszást, a sokadik után kapott is egy piros lapot, ezután kezdődött a beszariság, ha véletlen sikerült labdátszereznie egyből hátrapassz a kapusnak és tili toli hátul, aztán előrerúg megtart visszapassz stb.... az 1 pontra hajtott
SZÁNALMAS FÉREGaz ilyen mi a faszért játszik, miért nem amőbázik a parasztja?
Más:
Az utóbbi időben rengeteg coin-t elnyitottam mondván hogy úgy is vége lesz hátha dob valamit így a vége felé és semmi de még egy tetves 500-100k-t érő játékost sem, csak a filléres 500-600k-s palik!
Annyira szarul dob most hogy az vicc!!! -
MdewC
nagyúr
válasz evibly #14317 üzenetére
Köszi szépen!
Kék Immo megvan, két csapatomban is. Csak ajánlani tudom, szépen meg lehet tartani vele a lasztit, nem egy sprinter, de 18m-en belülről életveszély, a fejpárbajokat pedig többségében nyeri. Sztem jó vele tolni. Itt hasít nálam, egyébként egy MOTM Insignet néztem ki arról esetleg tapasztalat vkinek? Nem kicsi?? Sztem Sárit nem szorítaná ki, de még narancs lapom nem volt, gondoltam... tapasztalat?
drk88: Nekem is nagyon sok meccs lagolt ma, kolléga is meg tud erősíteni, hihetetlen mennyire pontatlanul passzoltak sokszor és lassúak is voltak. Ma meglőttem egyik legnagyobb kapásgólomat, de azt is csak a lag miatt...... Szenvedős volt ma.
[ Szerkesztve ]
-
Alt4Ir
tag
Köszi a válaszokat.
Nálam nem enged be a FUT. Másnál mi a helyzet?
-
Alt4Ir
tag
-
evibly
senior tag
válasz vegitossj7 #14326 üzenetére
Sőt, hajnalban az Xbox Live is megfeküdt, nyilván épp Fifát toltam, amikor kicsit megborították a hálózatot.
-
danikollar
őstag
válasz BlessedElroy #14320 üzenetére
Nagyon hálás lennék, ha tudnál nekem mérni.
-
MdewC
nagyúr
válasz vegitossj7 #14326 üzenetére
Az gyönyörű... Értem én, csak mi szívunk.
-
argentin27
senior tag
Hali!
Valaki meg tudná nézni nekem hogy mennyibe kerül most a piacon a legolcsóbb narancs Aubameyang?
Mert este úgy gondoltam hogy az enyémet kirakom 6,5 milláért hátha valaki elviszi és el is vitte, de az utolsó emlékem az hogy már 5 millá-ért is lehet venni. Ha igen akkor megveszem megint 5 milláért és jól jártam 1,5 milla kasza.
Valaki írja ki legyen szíves a legolcsóbb árát köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz evibly #14317 üzenetére
Lecsaptam én is egy TOTS Immobilére PC-n. Valaki nagyon kedves volt a 67k-s azonnali árral, mert ahogy néztem 300k környékén megy mostanság Majd írok a tapasztalatokról de lassan annyi jó Serie A-s csatárom lesz, hogy nem fogok tudni dönteni a kezdőről.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz argentin27 #14330 üzenetére
A legolcsóbb azonnali árral 5 milla 26 ezer sólyom lappal.
-
Kristof_94
nagyúr
Puskás Ferencet mikor fogják már végre bevenni a Legends játékosok közé???
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #14337 üzenetére
Nem fogják, mivel már sajnos nincs az élők között.Akik most benne vannak, azokkal szerződést íratnak alá, és akik már nincsennek közöttünk, azokkal logikusan nem lehet...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #14338 üzenetére
Ohh, ezt nem tudtam Hát nagy kár... Az örököseivel biztos meg lehetne oldani a dolgot valahogy!
Egyéb kérdés: Megvan valahol az, hogy mennyi az esélye annak, h egy Legends vagy bármilyen más szép színes ( ) játékost találok egy packban? Illetve ezeket a lapokat egy sima 5 vagy 7,5k packban is megtalálhatom?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #14339 üzenetére
Elvileg mindengyikben.
Most a napokban tudtam meg, hogy csak 10 Pelé van a játékban. (ez nem tudom, hogy hogy jött ide)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #14340 üzenetére
Hogy érted? Összesen 10 Pelé kártya van vagy pedig 10 ember akit Pelének hívnak?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #14341 üzenetére
10db Pelé, azaz [link] van.
Ebből KSI 2-t elnyomott gyorseladásba...
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #14339 üzenetére
Nem tudom milyen platformon tolod a FIFA-t, de ha PC-n akkor legendás játékos nem fog esni egyik pakkból sem.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy csak kb mindig a karrier módot használtam a fifa14-ben egészen idáig. (menedzserkarrier).
De most érdekelne, hogy online milyen játékot lehet játszani vagy hogyan néz ki ez az egész?
köszönöm szépen előre a segítséget -
jeno852
tag
nem lesz sem magyar kommentár, sem magyar felirat a 15-ben, ez azért roppant idegesítő
legalább magyar felirat lenne a komment nem számít........
meggondolom így az előrendelését. -
MdewC
nagyúr
Nektek mi ma a tapasztalat, mert nekem full belassulás, 3 meccset toltam, mind1iken szívás!!!!!????
-
argentin27
senior tag
Sikerült megint kukáznom egy narancs Auba-t vadász lappal 4,99 milláért, megint kiraktam most 5.89 milláért hátha megint lesz valaki olyan kedves és ráharap
Ha nem akkor megmarad, nem vagyok telhetetlen, jó üzletet hozott így is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest