Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Én a multivitaminnak se a hatását nem éreztem, se a hiányát nem érzem. Meg az is igaz, hogy eddig se voltak vitaminok, mégis éltek az emberek.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shingen
addikt
Jó a bcaa, de egyenlőre csak fehérjét nyomassad, max tömegnövelő.
kajálásra figyelj inkább.
Majd után jöhetnek ezek ha megindulsz a fejlődésbe bcaa, glutamin, kreatin.
Persze a multivit és a c vit az alap.Egyébként ajánlom figyelmedbe arnold papa könyvét a testépítésről, most elég jó áron van a booklineba és hidd el megér minden Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Bannani
tag
Manapság annak a temérdek sok táplálékkiegészítőnek is tudományos alapja van, mégsem használsz több tucatnyit, mert van rá egy tanulmány...Ez az egész csupán egy nagy lehúzás. Gondolom itt senki nem készül Mr. Olympiára, arról nem is beszélve, hogy azok a kiegészítők, amik tényleg hatásosak is, már az illegális kategóriába tartoznak. Porcerősítőt, multivitamint még meg is tudom érteni, még a fehérjét is, mert azt könnyű szállítani és fogyasztani, de a többi szerintem abszolút felesleges. Többet ér, ha az ember inkább már normális ételt vesz abból a pénzből.
'Mind over matter'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest