Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss70
tag
Ép most töltöttek fel egy egyenlőre jónak tűnő mapot.
-
dafko90
tag
válasz Pist@bácsi #1751 üzenetére
Igen. Jól érted. lehet az az oka? de csak azon az egy földön,a többin nem vettem észre változást,pedig ott is volt vetve.
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1750 üzenetére
De melyikbe? Mert van belőle 30 db.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Pist@bácsi
őstag
válasz dafko90 #1753 üzenetére
csak tippelni tudok, de bizonyos rétegek csak akkor látszanak ha újra kezded, én pl. fűvel jártam így az editorban állítottam de a játékban nem akart látszódni a változás amíg nem kezdtem új mentést
végül is a termés is egy réteg
az mondjuk érthetetlen, hogy miért csak egy földön van ígyesetleg az nem lehet, hogy nem vetted meg a földet? ez is csak tipp volt
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1755 üzenetére
A vehiclesbe megvannak a gépeim.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
diadora
csendes tag
sziasztok,ha a fű textúrán akarok változtatni,azt nem modsba kell betenni???Akkor hova?
-
Pist@bácsi
őstag
-
apach
senior tag
válasz diadora #1758 üzenetére
Hali.
Ezt honnan vetted hogy a módokhoz kell betenni? Még véletlen sem, oda. Hanem be kell másolni a map01 mappába abba a mapba amelyikkel játszol, map01 sárga mappa, majd Benne a Textura mappába és stb. De ez azért nem ilyen egyszerű.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1759 üzenetére
Mármint azt a modot ami beraktam? Vagy logfájlból az errort?
[ Szerkesztve ]
-
diadora
csendes tag
ha frissítés ajánl fel a játék kezdésekor leszedjem,nem lesz gáz?(1.4)
-
Emberkeman81
aktív tag
Mi történt az http://ls-planet.com/ oldallal?
-
slycsi
csendes tag
Sziasztok,Véleményt szeretnék kérni erről [link] vagy esetleg valaki tud jobbat?
-
tomi613
aktív tag
válasz Pist@bácsi #1770 üzenetére
Igen arra. Mindig is ilyesmit szerettem volna, de eddig nem tűnt fel hogy létezik is. És ahogy látom lehetne bele magyar nyelvet is szerkeszteni. Csak kéne egy jó angolos. 14 szó plusz egy mondat.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, feltelepítettem az 1.4-es patchet, de most nem tudok belépni a játékba, mert aktivációs kódot kér. Mit lehet ezzel kezdeni? :S
-
tomi613
aktív tag
válasz Arkadashim #1773 üzenetére
Semmit! Vagy megveszed vagy maradsz az 1.3 asnál. Én is így jártam. Nem kell törölni semmit. Újra feltelepíted a cd-ről. És működik újra.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1767 üzenetére
De nem vettem meg, Akkor nincs benne vehiclesbe nem?
-
Kiss70
tag
válasz Pist@bácsi #1767 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Már találtam egy igazán nekem való mapot.Aki igazán szereti a közepes mapokat kocka földeket tehén,bárány,csirke,telep,egy helyen annak ajánlanám.
Egy két igazán nagy föld is van de aratható szépen könnyen.
-
tomi613
aktív tag
Csak itt!! Csak most!!
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Nagyobb területre kérnék vmi jó ültetőt, mert amiket leszedtem azok elég sok üres részt hagynak a fordulásnál
Kösz"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Pist@bácsi
őstag
elnézést az offért, az agrar simulator historical -al van valakinek tapasztalata? nem sok mindent találni róla
fs 2013-hoz képest érdekelne játékmenet, fizika, hangulat milyen?
azt olvastam hogy fs a moddolhatóság miatt népszerűbb[ Szerkesztve ]
-
Zsolt...
tag
válasz Pist@bácsi #1782 üzenetére
Nekem van, és sajnos elég negatív! Már eleve a képi világa, finoman szólva is randa, és ott az a elégé idióta ikonrendszer a gépek-szerszámok körül amit nem lehet kikapcsolni. Olyan az egész mintha leöntötték volna festékkel, eléggé bug-os is (talán ha lesz hozzá valamire való tapasz) Ami pozitív, az a zene, igazi country filing, és a trakik sem olyan vészesek, grafika, fizika... Csak a környezet, meg úgy ahogy van az egész, egy nagy katyvaz, az egészről süt hogy valami nagyot akartak alkotni, de nagyon nem sikerült.
Akkor már inkább az alap Agrár 2011!
-
larpi
tag
válasz Pist@bácsi #1782 üzenetére
Csatlakozva az előttem szólóhoz az én véleményem is negatív. Számomra nem annyira csúnya a képi világa, másabb, realisztikusabb mint az FS. A gépek jól kidolgozottak szépen viselkednek, és ennyi a jó. Egyszerűen játszhatatlan, túlbonyolított és hemzseg a hibáktól. Szedd le valahonnan és próbáld ki, pénzt nem szabad érte adni!
Pontosítok, nem a Historicalt, hanem a sima Agrár Szimulátort próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
Zsolt...
larpi
köszi mindkettőtöknek, akkor leszedem azt meglesem
láttam, hogy van 2012 is belőle
igazából a jobb fizika meg a több stratégiai elem hiányzik nekem innen,
vezetgetni főleg ilyen mozgású gépeket hamar unalmassá válik hiába a sok mod map...azt gondoltam, hogy bugos a historical mert már az ötödik patchnél jár, igaz az fs is a negyediknél
-
Sittes73
csendes tag
Aki költözni akar Hakenstedt-böl.
http://www.modhoster.com/mods/wumas-riverside -
Emberkeman81
aktív tag
Nekem is az a gondom mint pár előttem szólónak,hogy a pronto24 sokat kihagy fordulásnál.Hogy lehet ezt kiküszöbölni?Próbálgattam már átirogatni az xml-t de nem tudom hogy melyik a fordulási szög.
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, a trágyatartály a teheneknél csak 100 ezret tud tárolni? Csak azt látom hogy eszik a füvet meg a szalmát, de a trágya nem nő tovább 100 ezernél.
-
tab21
csendes tag
Sziasztok!
A marháknál lévö tárolóba a levágott füvet párszor már megerjesztettem, mint ha siló lenne. Kiürítettem, most már nem engedi beleönteni a levágott füvet! Mi lehet ennek az oka?
Elöre is köszi -
Pist@bácsi
őstag
válasz Arkadashim #1788 üzenetére
igen annyit
(#1789) tab21: teljesen üres? állj rá valamivel és az F1 menüben nézd meg, 0% -nak kell lennie
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy átlehet e irni egy traktort duplakerekesre? És ha igen akkor hol? Köszönöm a segítséget !
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #1791 üzenetére
Hali!
NEM! Nem lehet csak átírni, mert azt CSAK az editorban lehet, és nem 2 poerces meló, épp ezt is akarom én is majd csinálni 1-2 gépnél, hogy duplázom a felnijeiket. A segítséget már megkaptam youtube videó formájában, így már csak aszerint kell csinálnom. LS11 fórumban gogabitól elkérheted a videót, mert Ő csinálta.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
zsolesz0803
tag
válasz Pist@bácsi #1793 üzenetére
Szia Gab.68 Teljesen igazad van csak a látvány nincs jelentősége hogy szimpla vagy dupla kerekes csak nekem jobban tetszik a duplakerekes azért akartam egy ilyen gépet, mert sajna még a 2013-as játékhoz nem sok értelmes gépet raktak föl az oldalakra hogy le lehetne tölteni!
-
larpi
tag
válasz zsolesz0803 #1795 üzenetére
Ha szétnézel a modok közt elég sokat találsz amire igény szerint felrakható a dupla kerék. Van amelyiknél csak egy gombnyomás és egyből megduplázódna a kerekek. Az igényesebbeknek külön meg lehet venni a kerékgarnitúrát, raklapon hazaviszed, leteszed a garázs egyik sarkába, mellé állsz a traktorral és akkor egy gombnyomásra felkerülnek a plusz kerekek vagy fordítva. A játék modletöltő oldalán is van egy K-700-as traki amihez van plusz kerék.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz Pist@bácsi #1793 üzenetére
A duplázás nem nagy gond az editorban.Csak hát nem forog menet közben.Szóval ott van még más is ami kell ahhoz hogy tényleges dupla kerék legyen.
-
apach
senior tag
válasz Emberkeman81 #1797 üzenetére
Hali!
Tessék a videó linkje, amit gogabitól kaptam én is.
Többször és jól nézd meg, majd csinálj másolatot a gépről amibe bele akarsz nyúlni, és a másolatot szerkeszd inkább. Persze ki kell csomagolnod az asztalra vagy egy helyre egy sima mappába a módot.
-
Arkadashim
csendes tag
Letöltöttem egy kamiont a játékhoz, azóta manuálisan kell be-ki kapcsolgatnom a gépeim motorját, elég macerás, hogy lehet ezt visszaállítni, úgy hogy a kamion is megmaradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest