Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
A játékban 395 000 a Big X 1000 + vágóasztal, míg az amit linkeltem a Big X 1100 az csak 250 000 +25 000 a vágóasztal. Letöltöd a modot és bemásolod ide C:\Users\Felhasznalo\Documents\My Games\FarmingSimulator2013 és akkor megbírod venni.
Ha felgyorsitod az időt 120 x ra akkor nem kell sokat várni rá.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1352 üzenetére
Akkor tévedtem, nem muszály h tele legyen, de egy minimális szint kell h letakarható legyen.10% nál enged letakarni ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Arkadashim
csendes tag
Sziasztok!
Ha betöltöm a mentésemet, mindig eltünik a tehenek és a bárányok étele, mit lehet ezzel kezdeni?
-
Atka84
csendes tag
Sziasztok
Big European map-on csak én nem tudom eladni a bálákat?
Más map-okon betolom az épületbe és el van adva, de itt nem csinál semmit.
Vkinek ötlete esetleg? -
Pist@bácsi
őstag
Fordulatszám szabályozó.
Van 4 fokozat 1, 2, 3, 4 gombokkal kapcsolhatóak.
A + / - gombokkal tudod növelni vagy csökkenteni az adott gombhoz tartozó sebességet
Ha a traktoron működtetsz egy eszközt ( eke, fűnyíró, bármi ) annak van egy maximális munkasebessége, vagy ha kíséred a kombájnt hozzá tudod szinkronizálni a sebességed.
Fontos és hasznos. A hivatalos oldalról elérhető
exe egyszer telepíted és az összes gépen lesz -
puhoska76
tag
válasz Arkadashim #1355 üzenetére
Addig tölcsd nekik a kaját míg ki nem írja hogy elegendő 6 napi táplálásra és kész az hogy a vájuban nem látszik az nembaj nekem már tíz perc múlva sem látszik.
wrox és még azon kívül hogy hozzáállítod ha melóst veszel fel te tudod állítani milyen sebességgel dolgozzon.Kipróbáltam kombájn akár 100%-on is tud aratni
[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
válasz Pist@bácsi #1358 üzenetére
De frankó. Eddig kínlódtam a kombájn melett.
Na, fent van az exe.puhoska76:
A melósok néha kiakasztanak, mert elhagyják a terményt, meg lassúak.
Majd a körmükre nézek már.[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Na, elfelejtettem levenni az időszorzót, kukorica elszáradt, mert azzal a rohadt Mexxel kínlódtam. Nem egyszerű egyenesen vezetni.
Ilyenkor mit csináljak a földdel?
Mehet simán a kék borona, és ültethetem újra? -
puhoska76
tag
-
wrox
őstag
válasz Pist@bácsi #1365 üzenetére
Na, veszek egyet, kipróbálom. Az előbb linkeltet sajnos nem tudom letölteni, mert óránként csak egyet enged az uploaded.net.
A silónak lesz baja, a tárolóban? Csak mert van beborítva 1 kocsival, és most várom hogy érjen a következő adag kukorica.
-
Pist@bácsi
őstag
A frissen megművelt föld nedves lesz
(#1366) wrox : a silónak semmi baja nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
puhoska76
tag
válasz Pist@bácsi #1368 üzenetére
Nincs mit
Gab.68 Kormánnyal játszol? Nálam toszik esni[ Szerkesztve ]
-
puhoska76
tag
válasz Pist@bácsi #1371 üzenetére
Faxom hát nekem is van gamepadom kipróbálom
-
Pist@bácsi
őstag
válasz puhoska76 #1372 üzenetére
Elég érdekes a gombok testreszabása a menüben
Sok kombót enged, úgyhogy funkcióban nincs hiány, de ha egyszer elmentetted akkor nem tudod változtatni a kiosztást, csak ha előbb visszaállítod a default -ot.
Én az inputBinding.xml -t szerkesztem, ha csak egy-egy gombot változtatok. -
wrox
őstag
Megvettem ezt.
8000 euro körül van az ára.
20 km/h-val lehet vele seperni.
Nagyon baró.
Ha magad vezeted, akkor pont lehet vele tolatgatás nélkül fordulni a tábla végén, persze a tüchtig munkaerő tolatgat, ezáltal újraműveli a már megművelt egy részét. -
wrox
őstag
válasz Pist@bácsi #1375 üzenetére
Na igen, egy kicsit olcsóbb.
Majd ha lesz manim, akkor megveszem azt a 22m-es terranot, amit lentebb linkeltek, az lesz az igazi.
Olyan van esetleg, ami után lehet kötni vetőgépet? -
Pist@bácsi
őstag
Olyan vetőgép van amivel egyből rámehetsz a learatott területre, megcsinálja a tárcsázást is.
Horsch Pronto DC 9, de ez búzát, árpát, repcét és füvet tud vetni.
Kukorica vetőgépet nem tudok ilyet, de gondolom van.A 22 m -es nehezen fordul
Biogázhoz a legolcsóbb a fű, csak nagyobb terület kell. De nyugodtan nyomhatod 120x és gyorsított növekedéssel, úgy hamar nő a fű, folyamatosan tudod vágni.
Persze ha hiteled van akkor nem célszerű 120x játszani, mert naponta vonja a kamatot.Ettől függetlenül a füvet sem kell méregdrága géppel vágni. Ha beéred modokkal vannak jó Kelet-német szecskázók.
-
wrox
őstag
válasz Pist@bácsi #1377 üzenetére
A füvet mivel érdemes vágni?
Azzal a Krone 1100-el lehet? -
Pist@bácsi
őstag
2011 -en a kelet-német Fortschritt járgányok voltak a kedvenceim.
2013 -ra is van belőlük:E281 Szecskázó 45.000 $ + E296 vágó 1.450 $ ez gabonát szecskáz, fűhöz kapásból nem találtam vágót, keresgélni kell
E282 Ez meg 60.000 $ és 2000 $ a vágó
(#1378) wrox : másik vágó kell rá akkor füvet is vág, de abból is szecskát csinál, mondjuk silónál mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
válasz Pist@bácsi #1379 üzenetére
Az előbb tévedtem. Kipróbáltam őket.
Az E281 -hez két vágó van az E296 fűre az E295 gabonára. Annyi nyűgje van, hogy kanyarban a cső nem követi a pótot.
Az E282 hibátlanul működik, de ehhez csak gabonára való vágó van. Az E296 nem passzol rá (rossz szögben áll) Viszont a Krone Xdisc szódával jó hozzá, felemelt állapotban vág vele rendesen.
Egyébként mindkét mod error mentes. -
dafko90
tag
válasz Pist@bácsi #1368 üzenetére
Gab.68 Ha szépen megkérlek tudnál adni erre a mapra letöltési címet?
Wroxehéz a mexet vezetni de én evvel tanultam meg a sorokat követni.
-
wrox
őstag
válasz dafko90 #1381 üzenetére
Jaja, egyre jobban megy. az a titka, hogy nem szabad a Mexet nézni, mert akkor megy mindenfele a traki.
Más.
Betettem egy Claas Lexion 600 modot.
Meg is vettem, 9 méteres vágóasztallal álom aratni.
Viszont van neki egy olyan kiírás, hogy M: Chopped Straw illetve ha megnyomo, akkor Strow lesz. Ez milyen funkció? -
dafko90
tag
válasz Pist@bácsi #1384 üzenetére
Igen arra és Köszönöm!
-
Pist@bácsi
őstag
válasz Arkadashim #1385 üzenetére
Gyári mapon játszol vagy mod?
Melyik fajta takarmány 0, vagy mindegyik? Mennyi állatot tartasz? Milyen sebességen játszol? -
larpi
tag
Végre rábukkantam a 2013-mas Follow Me (convoy) mod-ra. Aki nem ismerné: jármű konvojokat lehet egyedül vezetni. Szállításra, munkára, nagyon hasznos. Pl: Első traktor fűnyíró, második forgató, harmadik rendsodró és a negyedik bálázó (kocka). Ezt a szerelvényt az elsővel el lehet vinni dolgozni, minden traktor azonos nyomvonalon követi az előtte lévőt és csinálja a dolgát. Próbáljátok ki!
Ez az.[ Szerkesztve ]
-
Arkadashim
csendes tag
válasz Pist@bácsi #1387 üzenetére
Gyári map, a teheneknek eddig füvet adtam és körbálából szórtam szalmát, nem egyszerre. Először a fű tünt el, akkor gondoltam biztos valami bug, majd rendbe jön, a következőben a szalma is eltünt, itt kezdtem gondolkozni hogy valami nem oké... gondolom ackor az összes ételük eltünik bármit is adnék nekik, a bárányoknak szintén lenulláza a füvüket.
Leginkább 5 szörös sebességel játszok, ha nagyon kell valami 120-ra felviszem, de amióta megvettem az állatokat inkább valódi időt állítom be és néha gyorsítok 120-ra.
Tehén: 100
Bárány: 200 -
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hol lehetne letölteni egy széles vágóasztalt a kombájnra?
van egy nagy farmom és az utolja mindíg túl érik
a 2011-esben volt a claas V2800 nevezetű.. De itt nem találom
esetleg valaki valami hasonlót tudna ajánlani?
Köszi a segítséget ! -
Pist@bácsi
őstag
válasz Arkadashim #1389 üzenetére
Jól értem, amikor elmented, akkor még van bőven, és amikor betöltöd, akkor nulla?
Először arra gondoltam megeszik. Én is tartottam 100 tehenet, nem győztem etetni őket. Pedig én mind a négy kaját adtam nekik.
Mondjuk birka csak füvet eszik. Abból is tartottam 400-at. Én nem tapasztaltam soha ilyet, passzolom a kérdést.(#1390) zsolesz0803: normál sebességen vetsz, normál az érés sebessége is és normál sebességen aratod? Mert ha igen akkor tényleg jó nagy farm ...
Nagy vágóasztalt nem tudok, de ha bérelt melóssal aratsz akkor a sebességet felnyomhatod 100% ra, úgy haladós[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
Egy ideje keresek egy rendes traktor modot, ami jobb mint a default traktorok, erős, gyors, jól vezethető.
Egész mostanáig nem sok sikerrel.De ma találtam egy ígéretes példányt.
Leteszteltem először 2x Fhurmann 32.000 teli póttal. Ezekkel a Deutz 7250 TTV csak vánszorog.
Meg se kottyant neki. Aztán rákötöttem még egyet.
Itt a képes beszámoló, hogy teljesített a kicsike.Sajnos a log fájlt telenyomta hibával rendesen
-
olivera88
veterán
válasz Pist@bácsi #1392 üzenetére
Ezt próbáld meg, 8360R Nekem bevált.
-
Arkadashim
csendes tag
válasz Pist@bácsi #1391 üzenetére
Angol fórumon utána néztem a problémának. Azt írták az 1.3-as patch megoldja. Nos megtette. Annyi változott hogy most már nincs az állatoknak alap 5% termelés. Csak akkor termelnek ha van is nekik valami amit ehetnek. És ha mentés után betöltöm újra akkor megmarad a kajájuk, helyette a termelés nullázódik le, de mivel hogy kaja van a táljukba idővel lesz termelés is.
De mindent összevetve mondhatom azt hogy a probléma megoldva. -
puhoska76
tag
válasz zsolesz0803 #1390 üzenetére
Van ennél egy nagyobb de nem találom linkjét http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/claas-vario-1200-v-2-0.html
-
Emberkeman81
aktív tag
Rájött már valaki hogy a giants editorban hogy lehet földre füvet varázsolni?Van egy nagy területem ami földes de nem föld terület a mapon és azt szeretném véglegesen befüvesíteni.Utat,homokot sziklát és bármit be lehet de szántható (bevethető) területet még mindig nem tudok füvesíteni.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz Pist@bácsi #1392 üzenetére
Én megbuheráltam a deutz 7250 ttv-t szélesebb kerék, nagyobb fordulat és egy 24 tonnás póttal rohangál.Csak a 27 méteres vető fogja meg egy kissé (vetéshez vezetve).De a vetés közben 45-50 km/h.
[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
válasz olivera88 #1393 üzenetére
Köszi, már megint elértem a limitet az uploaded -en. Majd később próbálom.
Az 1.5 öt sikerült leszednem máshonnan. Nagyon kiforrott a mozgása szépen fut.
A 134 tonnás tesztszerelvénnyel következő a sorrend
Xerion 5000 48 km/h
JD 8360R 40 Km/h
Deutz 7250 16 km/hA JD a nyerő, mert error mentes, bár a Xerionból is találtam egy verziót kevés erroral.
-
puhoska76
tag
válasz Emberkeman81 #1396 üzenetére
Én ilyet úgy szoktam hogy terület létrehozásának engedélyezése felszántom amit füvesíteni akarok utat mindent majd bevetem fűvel és olé
-
wrox
őstag
Azt honnan tudom, hogy kész a siló? Le van fedve, de nincs semmilyen számláló vagy akármi, a térképen sem látom az állapotot, mint a földeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest