Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz #37254912 #1098 üzenetére

Hali,

Ja, miután leírtam az előzőeket és játszottam, találtam egy nagyon jó mesterlövész puskát, távcsővel, 120 tölténnyel meg minden. Megcsináltam a repülős faszi küldetését, szóval van légi támogatásom is.

Leszedtem 2 konvojt tök véletlenül, beléjük botlottam. Egyiket kocsiból lövöldöztem ki UZI-val, másiknál meg álltam az úton s jöttek, de pont ott volt egy gépfegyveres autó, azzal szedtem szét.

Társ is tud vezetni? Az király. Hát igen, úton-útfélen ellenségbe botlok, de legalább él a világ.

A mentés elég furán van megoldva, sose tudom sikerült-e. Meg miután elrabolnak és elveszik a fegyvereimet, elég szar volt rájönni a következő tűzharcban, hogy a töltényeimet is elvették. Eltűntek a fegyverhez vásárolt kiegészítők is, azt se értettem. Bár, ha azt vesszük, hogy azokat a konkrét fegyvereimet kobozták el, végül is jogos.

Kétségtelenül tisztes iparosmunka a játék - erre is számítottam - de én is élvezem amúgy. Szuper a táj, szinte akadálytalanul lehet közlekedni. A helikopter meg a hidroplán is tetszik, ez utóbbihoz elő is vettem a gamepadot, de mondjuk így is eltartott egy darabig, mire leszedtem a másik gépet.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7

• VikMorroHun

senior tag

válasz #37254912 #1098 üzenetére

Hú, a konvojokkal én is megkínlódtam nemrég. Volt olyan, amikor megdobtam őket robbanószerrel, de engem is elkapott. :) Többnyire RPG-vel lövöldöztem rájuk, ami vagy talált, vagy nem. Aztán raktam kettő közelség-érzékelő aknát az útra, de kikerülték. Ja, olyan is volt, amikor felrobbantottam az egyik kocsit, aztán jött az egy idióta átvezető, elfogtak, fegyver és lőszer nuku. Miután kiszabadultam, akkor se...

Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.

Új hozzászólás Aktív témák