Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz daveoff #1199 üzenetére
Hát figy ha nem zavar ne nyúlj hozzá, az FPS is egyenes arányban csökken a FOV emelésével egyébként, igaz nem vészesen.
Csak előfordult már velem, hogy egy játék patch után defaultra visszaállította, játszottam vele negyed órát és nem értettem miért fájdult meg a fejem/szemem.Gondoltam szólok hátha nálad is ez a szitu, egyébként sztem erre pont kár ráhúzni a single/multi snassz jelmezt, mert ha egy ember lő le multiban az nem kevésbé gáz mintha egy NPC singleben? Engem sokkal jobban bosszant, pláne ha azért történt mert az alap 60 fokos FOV(ok) miatt nem láttam szartse.
De szerintem az összes fps gama teljesen más normális FOV-val, persze izlések és pofonok.
Ha mégis feljebb tolod és este lesz időd játszani vele kicsit, sztem azt fogod mondani 1-2 óra játék után hogy: tyűha![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
daveoff
veterán
-
Habugi
addikt
válasz daveoff #1202 üzenetére
"single-ben nem szoktak lelőni... "
Jaj ne máááár!
Azért engem kétszer utaztatott a Samsung Dél-Koreába a WCG-re évekkel ezelőtt, állítom neked rendben van az aimom/reflexidőm, de singleben simán lelő az amit nem vettem észre, sőt még az is amit észrevettem.
Tudod miért, mert ha valakik, na hát az NPC-k azok aimbotoznak!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz boogie84 #1205 üzenetére
Amiről te beszélsz az a Hal-látás, "csőlátás" ebben a megfogalmazásban alacsony FOV-on van, mert minél lejjebb veszed annál kevesebbet látsz.
Anno még a CRT-k idején (óóó azok a jókis késleltetés nélküli 160Hz-ek.. ), hardcoreabb multikat 110-es FOV fölött toltak az emberek, na az volt a durva nem a Tarzan tenyere!Próbáljátok ki az alap FOV után a 70-95 fokokat, először szokatlan lesz, de pár óra/nap után ha visszateszitek alapra.., na onnantól az életben többet nem fogtok semmi FPS-el a mai alapfovokon játszani.
Amúgy így pár év távlatában először a Skyrimon sírtam fel hangosan, ott konkrétan 50 körül volt az alap FOV, persze consoleból 2mp volt átállítani vagy .cfg-ben 24/7-re beállítani...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
daveoff
veterán
Na most feltoltam olyan 70% körülire a játékban, igazából nem érzem a különbséget, de hagyom így, max kevesebbet kell húznom az egéren. Szerintem csak megszokás kérdése, kinek mi, de azt tartom, hogy single-ben sok előnyöm nem származik belőle.
(#1209) sinick: MSI Afterburener
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sensut
őstag
Nekem 90 - 100% mindig a FOV, viszont itt a FC 4-ben nagyon nem jó valami. Tényleg, mintha csőlátásom volna amikor felhúzom. Lényegében a FOV az a Field Of View, vagyis a látómező. Ez minél nagyobb, annál szélesebb a látószög, ami értelemszerűen FPS veszteséggel is jár. 50%-nál úgy érzem, mintha a puska a hasamból nőtt volna ki és minden, amit elérek, annak már neki is mentem .
-
Slade92
aktív tag
Hát nem tudom ez a játék néha jó pillanatokat tud szerezni néha meg a billt. csapkodom miatta...
1.4-es verzióba is még mindig kifelejtették a "skip" gombot.
Az FPS nem ritkán ugrál 20-50 között (tisztára mint a COD Ghost)
Kicsit túlzásba vitték a vadállatok agresszivitását... hogyha nem minden 5 méter után vadkutyák vagy sas támad meg akkor valami más vadállat, ez egy idő után elég idegesítő tud lenni, meg egyfolytában ordítozza valaki hogy "SAS SAS LEGYÉL ÓVATOS"
De még a folyókba meg a tavakban se lehet úszni egy jót mert ott is valami nagy dög hal harapdál na hagyjuk már...
Az is érdekes volt amikor 3x arcon lőttem egy medvét a sörétes puskával és semmi baja nem volt....
A civil AI is tud érdekességeket csinálni néha... Volt hogy jött velem szemben egy kisbusz simán elfértünk volna egymás mellet erre mit csinál... keresztbe fordítja a kisbuszát hogy biztosan bele menynek...
Oké ez már apróság de "kijött belőlem"[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
FC3-ban egy idő után csal mész és nem történik semmi.
FC4-ben nem akarták, hogy ugyanez történjen, ezért telerakták akcióval a játékot. Viszont szerintem is zavaróan sok lett! Tegnap konkrétan nem tudtam odamenni kocsival a kb. 1500 méterre lévő küldetés kezdőpontjához, mert mindig történt útközben valami. Gerillatámadás, állattámadás, 3 autós konvoj. Amikor ezeket lerendeztem és elindultam, akkor meg betámadták az előttem lévő saját outpost-ot.
-
Gaboman
nagyúr
Fel akarom rakni az 1.3 Patchet, de ha ráteszem kitörli a mentéseket és kezdhetem előröl.
Viszont saveket nem találok hogy lementsem őket és visszategyem.
Valami megoldás hogy ne vesszen el a mentés patch felrakást követően?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ledgeri
nagyúr
-
Tomdriver
őstag
3 monitornál tudok FOV-ot állítani? Csak mert nem találom sehol ennek lehetőségét..
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz boogie84 #1200 üzenetére
Atom stabil 1 GTX980-assal is, igen, de én továbbra is beleőrülök ebbe a monotonításba, minden küldetés gyakorlatilag ugyanaz, csak a helyszín változik valamelyest.
Én úgy játszom vele, hogy letolok egy akciót aztán kilépek, már megunom.
A Far Cry 3-ban még meg voltam békélve ezzel a játékmóddal, de ha az 5 is ilyen kriminálisan lineáris lesz, nem veszem meg."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
demmer123
őstag
Szerintetek nagy grafikai különbség van ha enchanced helyet volumetric fog beállítást használok?
Enchencedel van 40fps volumetricel 55-60fps
-
őstag
Srácok nálam szar van a palacsintában.
Lefrissítettem a játékot (eredeti), és nem indul.
Főmenübe eljutok, Online módra nyomva 75%-nál megáll a csík és setovább
Offline módba csík az 50%-nál áll meg és setovább..Van valakinek ötlete?
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
őstag
válasz Slade92 #1225 üzenetére
Mármint türelmesen várjam meg amíg töltene? Mert jobb oldalt a kis karika is megáll, egy párszor már ctrl+alt+del-el Win-be kilépve már bezártam az alkalmazást így
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ingalls
senior tag
Zoom toggle már van? Ezt a folyamatos jobb gombot nem érzem
-
daveoff
veterán
Na tegnap este végre engem is beszippantott a játék (eddig először).
SPOILER!
Elfoglaltam egy fortresst, utána megvédtem a monostort, aztán go föl a hegyekbe, lehoztam a négernek azokat a köveket, a hófúvás, meg az oxigénmaszk nagyon állat volt. Ezután megcsináltam a Blood Ruby missiont(DLC), az is nagyon tetszett, jól elszórakoztam, ha nem kellet volna ma dolgozni jönni, akkor még játszottam volna tovább.LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Locutus
veterán
Az egész játék legundorítóbb része ez a Shangri-Las ökörködés... beszívva dzsaborézni egy ilyen fantáziavilágban, ahol láthatatlan tigrissel gyilkolom a démonokat... amúgy is utálom az ilyen fantasys játékokat, de a farcrytól nem ezt vártam valahogy. Szerencsére csak mellékes végülis. A hab a tortán az volt, mikor Yumát kell megölni hasonlóan kiváló körülmények között háromszor takedown-nal, robbanó vázákkal teli arénában trippelve..
A játéknak ez a vallási vonala egy erőltetett baromság. Fel is robbantottam a templomot a tó közepénKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Habugi
addikt
válasz Locutus #1230 üzenetére
"Fel is robbantottam a templomot a tó közepén.. "
LoL
Hát hazudnék ha azt állítanám nagy fantasy rajongó vagyok, viszont szerintem ahhoz képest, hogy hülye szóval élve egy "minijáték" a játékon belül Shangri La, szerintem hangulatosra sikerült. (Sztory/látványvilág)
Először én is @gyfaszt kaptam tőle mikor megláttam ez micsoda, hagytam is a francba.Viszont ahogy írod is, amikor kiderült h Yumát is ebben a környezetben kell majd leápolni, akkor bízva abban h némi előnyre szert tehetek tálan, kipörgettem előbb Shangri Lat.
A 3. után már vártam a 4.-5.-et!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
zsoltee10
addikt
Engem is kiakaszt ez a része, jobban szeretem a valóságos világban játszódó küldetéseket. Anno az első Far Cry-t is addig élveztem, amíg nem jöttek az idióta ugrálós, karmolós szörnyek. Húúú de régen volt.....
Egyébként ezért nem erőltettem eddig a fő cselekményt, mert a déli részen már csak a fő szálat kell végig vinnem, így sokkal folyamatosabban bontakozik ki a sztori, mintha minden egyes fő küldetés után két napig azzal lennék elfoglalva, hogy tornyot foglaljak, outpostot, hozzá tartozó mellék küldetéseket, stb. A 3. részben is, miután a fő küldetést végig csináltam, hiába tértem vissza a szigetre, már nem érdekeltek a mellék küldetések, amik megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Néztem egy teljesítmény tesztet mit változtatott az 1.5-ös Patch Tapasztalataim alapján végre sikerült megoldaniuk a laggolást, vaj simán megy a játék semmiféle Fps drop igaz ez vagy -8-10fps be került az 1.3-as verzióhoz mérve
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz daveoff #1236 üzenetére
Nagyon modernizált társadalomban élünk az ősember is már használta a tűzet Szép hazafutást csinálnak tőle..próbáld csak ki
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
őstag
válasz Slade92 #1225 üzenetére
A türelmem elfogyott.
1. próba: 15 perc várás semmi
2. próba: 25 perc várás semmi
3. próba: 40 perc várás semmiVan valakinek javaslata?
Reinstall?Ha újra kell telepítenem a mentéseket honnan vegyem ki?
Menni fog egyáltalán utána a mentéseimmel?
50%-nál tartok és nem örülnék neki ha ugrana, mivel nincs sok időm játszani :Sjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
válasz JoceeHunt #1241 üzenetére
Nekem minden uplay-es játék így megy. Feltelepítek egy évek óta nem használt játékot, és szinkronizálja az állásomat. Nem mentegetek semmit sehova. Sokan szidják ezt a felhős mentést, de szerintem jó dolog, én örülök neki, hogy van.
Aminek viszont nem örülök, hogy hiába az új patch, hiába az új meghajtó, crossfire még mindig nincs. Azt hiszem én fel is adom, az életben többet nem fogok cf-el kínlódni.
-
őstag
válasz antikomcsi #1244 üzenetére
Akkor windows alól program eltávolításával uninstallozzak vagy csak töröljem a mappát?
Sli az megy/menne nem?
Én 10 év után 1,5 hete váltottam Nvidia-ra...joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
válasz JoceeHunt #1245 üzenetére
Én rendesen el szoktam távolítani, nem csak a mappát törlöm.
Nekem a uplay könyvtár jelenleg nem a rendszer meghajtón van, de rendesen be van állítva, hogy hova töltse le a telepítőt, és hova telepítsen, és nem szokott gond lenni. A játék lemezeit nem használom, hagyom, hogy letöltse és telepítse. Ezek után mindig ott tartok, ahol abbahagytam.
Nem tudom, hogy menne e rendesen az sli, de én belefáradtam az egészbe, a jövőben csak 1 kártyás rendszert építek.
Pedig pont az volt a marketing, hogy most veszel egy kártyát, ami erős, és egy-két év múlva csak mellé dobsz egy ugyan olyat már olcsón, és meg van oldva megint a fejlesztés. De sajnos ez így nem működik. Hiába megy másik 10 játékban, ha abban a 2-3-ban vacakol, amivel én játszanék. Igazság szerint most is el tudom érni, hogy menjen a két kártya, csak fele/harmad fps-t kapok, plusz grafikai hibák is vannak. Teljesen használhatatlan jelenlegi formájában.
-
daveoff
veterán
válasz antikomcsi #1246 üzenetére
Nem szabad már CF/SLI-t venni, egyre rosszabb a támogatottsága, és a hírek szerint csak tovább romlik, állítólag 2015 lesz a mélypont. Én is sokat próbálkoztam, szenvedtem vele, köszönöm többet nem kérek belőle, inkább egy darab erős kártya, és nincs gondod!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sensut
őstag
Hát, erősen meguntam ezt a játékot. El se hiszem, hogy ezt egy Far Cry-ról mondom, de szerintem túlzásba vitték ezt a sok egyforma, egyhangú feladatot. A túszmentés is ugyanolyan, mint a posztfoglalás, egymillió kincses láda ugyanazokkal a csecsebecsékkel, egy halom hasztalan fegyver... Még egyetlen fecskendőt se kellett kotyvasztanom eddig! Nem láttam semmi értelmét. De a legnagyobb gond az, hogy nincs motiváció begyűjteni, letépni, megforgatni stb. mindenféle bazárt. Már a játék felénél fullban van mindenem. Betehettek volna még néhány különleges ereklyét, amit ha összeszedsz, kapsz valami értelmes bónuszt. De legalább azt a rohadt védőmellényt tudnám kicsit fejleszteni, mert így nem ér egy lóf@szt. Azt hiszem gyorsan ledarálom a fő feladatokat és nyugtázom a dolgot. A 3-ast akár most is szívesen újrakezdeném, de alig hiszem, hogy ennek egyhamar újra nekifogok. Valamit nagyon lesiettek ebben. Nem egy STALKER az biztos!
-
Locutus
veterán
Naja, ezen már én is gondolkodtam, hogy hardon kellett volna kezdeni... úgy talán lenne kihívás még benne.
Igazából ezek a fegyverek ölik meg a kihívást, kezdve a tompított trooperrel, aztán a bushman, vagy a buzzsaw... nincs már kihívás velük szinte, max ha kötelező a sunnyogás.
De az való igaz, hogy a tekergetés, tépkedés, gyűjtögetés egyszerűen érdektelenné vált már az északra átkeléskor. Nem is adnak semmi lényegeset, meg ahhoz képest macerásak, repetitívek csak. XP se kell már, karma se, pénz se...
Esetleg egy moddal végigtolni hardon, amiben nincs 3d spot.... se, meg signature fegyverek se. Csak a harcolós dolgokat, a mellékes baromságok nélkül...
Egyébként a 3-at én ugyanígy untam meg a végére. Szerintem ott is csak idő szépítette meg az emlékeket egyeseknél. Meg maximum azért szebb az emléke annak, mert kicsit színesebb, élénkebb környezet volt. Ez a fakó, sivár hegyvidék kicsit nyomasztóbb a 4-ben.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Slade92
aktív tag
Azért unalomba fulladásnál a FC 2 se volt kutya
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest