Új hozzászólás Aktív témák

  • #74018560

    törölt tag

    Végigvittem a FarHarbor DLC-t, basszus jó hosszú volt, de nagyon érdekes! :) Nagyon megérte...
    Először úgy voltam vele h csak átugrok a lányért, aztán wow mondom ez érdekes, megcsinálok pár questet, aztán végül majdnem mindet megcsináltam :DDD

    Találtam sok jó cuccot:
    - Zöld PA-t egy trélerben
    - Piros PA-t VIM Factoryban
    - PA vázat LightHouse-nál, amit hazahoztam
    - Radium Rifle
    - Plasma Pistol
    - Gamma Pistol
    - Búvár ruha (küldetésnél kaptam)
    - És kb a legerősebb nem PA páncél szettet, amit láttam eddig (szépen eldobozoltam, mert nem vagyok benne biztos h nem borítaná fel a játék egyensúlyát, mert nagyon OP)
    + léptem vagy 6-7 szintet :DDD

    Ti milyen döntéseket hoztatok a küldetéseknél?
    Én segítettem FarHarbornak és a Syntheknek is. Azt eltitkoltam h a főnök is synth, turbinát nem kapcsoltam ki, a lányt pedig hazahoztam.
    Children of Atomnak pedig elhoztam a próféciát ;] Annyira imádtam volna ha még nagyobbat szól :C

    Amúgy most egész jó a game balance: .50Cal sniperemmel elég sokszor 1 headshot, de a kiszupárt lézer puskával is :R Pár legendary ellenfél volt, ami alig akart megmurdelni, azok alá meg ment 4-8 akna ami megoldotta a problémát :DDD Ranged ellenfelek közül csak az Assaultron jelent veszélyt, viszont az 1 lövéssel kiszed. Melee ellenfelek tudnak még kellemetlenséget okozni, de ha nem érnek el, akkor simán végzek velük. Igazából tényleg nem egyszerű gamebalance-et elérni egy RPG shooterben, hiszen könnyen túl nehéz vagy túl könnyű lesz. Végülis jó nekem a normal mode, nem variálok rajta :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák