Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    válasz .LnB #2954 üzenetére

    2 tanácsot adnék még:
    1. Spórolj a perkekkel és ne oszd el őket csak azért mert kaptál pontot. Inkább ismerd ki a játékot, a skilleket, perkeket és fontold meg a döntésed! Én is már teljesen más irányba osztanám el őket ha tehetném, uh valószínű fogok is egy új karaktert kezdeni(ha lenne rá időm...).
    2. Küldetésekre fókuszálj, aránytalanul sok xpt adnak a sima közúti szörnyek megöléséhez képest pl. 300 vs. 12.

    Az egész abból indul, hogy milyen típusú karaktert szeretnél: erős/közelharc - mesterlövész - karizmatikus/nagydumás kereskedő - intelligens tudós - ügyes/lövész/ninja - szerencsés/sok kritikus sebzéssel és persze ezek kombinációja...Olvass utána melyik skill mire jó és melyik mit ad. Van erről számtalan magyarázó videó is, amelyekből tudsz tanulni.
    Ha a karaktereddel ölni is akarsz és ha a lőfegyveres harcra fókuszálsz, akkor gondold ki hogy neked melyik fegyvertípus szimpatikus és ha lehet maxold ki a sebzés növelő perkjét. Lockpick / Hacker / Medic hasznos perkek. Awareness azért, hogy lásd az ellenfél szinjtét VATS-ban, bár e nélkül lehet élni de 1 pontot szerintem megér. Gun nut / Armourer fegyverek és páncélok fejlesztéséhez szükséges. Stb.

Új hozzászólás Aktív témák