Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Keresgéltem egy kicsit külföldi fórumokon és ott azt írták, hogy ennél a küldetésnél miután beszállunk a szimulációs kapszulába dogmeat valami oknál fogva úgy veszi, mintha arra kértük volna, hogy maradjon ott ahol van, addig amíg nem szólunk neki. Tettem egy próbát és visszamentem a kapszulákhoz és láss csodát, Dogmeat ott várakozott
-
nszabolcs94
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy megvettem a fallout anthology-t és telepítettem a fallout 3 game of the year edition-t. Ugye steam en keresztül történt hisz a játék már steames. Mikor letölti és kiírja, hogy játékra kész akkor az első indításnál kéne telepítenie. De telepítésnél már kiír egy olyat, hogy nem kompatibilis. Mikor befejezi és elindul a launcher akkor rányomok play-re és semmi. Már kipróbáltam azt, hogy xp-szerint indítom. Nem jó, mert akkor azt írja, hogy xlive.dll fájl hiányzik. Ha letöltöm a hivatalos microsoft oldaról akkor az nem telepíthető. Ha meg dll fájlt töltök le és bemásolom akkor meg az a baj, hogy 43. sor hiányzik. Már 2 napja szenvedek vele és semmi. Tudnátok tanácsot adni?
-
törölt tag
válasz nszabolcs94 #5506 üzenetére
Milyen operációs rendszer?
-
hubai1979
őstag
válasz nszabolcs94 #5508 üzenetére
Nekem a windows 8.1 van, ugyan ez a problémám volt,ha jól emlékszem, valami orosz fórumon kutakodtam, aztán ott találtam egy linket,onnan leszedtem és ment a játék rögtön.De szólok, én a fallout 3-mat a mezőn gyüjtötem be.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
törölt tag
válasz nszabolcs94 #5508 üzenetére
Már a Windows 7 sincs eredetileg támogatva. XP az utolsó amin "normálisan" fut.
-
csabsz13
aktív tag
válasz Redcaster #5511 üzenetére
én is rámentem a GOTY változatra STEAM-en, kicsit rámoddoltam (magyar szöveg, fellout, NMC textures, meg még talán 2 másik kisebb).
eddig (a játék elején vagyok, Megatonban teszek-veszek - kb. 3 óra gameplay) 2szer fagyott - de akkor egymás után - aztán megint semmi. mikor bementem az atomtemplomba, lefagyott. aztán az újratöltés után sietve kijöttem, megint lefagyott.
OS: win7-64bit-homeés ha már itt vagyok, kérdés: nexus mod managert használok. ugye onnan kell indítanom a játékot, hogy betöltse a modokat. de úgy látom, hogy ilyenkor nem mindig növekszik a játékidő a STEAM-en. viszont biztos, hogy volt olyan eset, amikor mérte - vagy rosszul látom?
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
amikor STEAM-ből indítom és megnézem a datafiles listát, nincs ott sem a HUN, sem a többi akkor mit rontok el?
és ha elindítom, akkor nem a magyar szöveges jön be, plusz a mod-olt mentést sem tölti be, azt írja ki, hogy nem találja meg az adatfile-t hozzá (vagy hogy valamelyik hiányzik).
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
addikt
válasz csabsz13 #5514 üzenetére
Pedig elvileg a manager is abba a plugins.txt fájlba dolgozik mint maga a játék. Akkor nem tudom, valójában baromi régen néztem managert, kézzel modolok, annál tutibb nincs. Skyrimnél nem kellett az indításhoz és az F3 is ugyanazzal a modolási rendszerrel dolgozik (meg az Oblivion meg a NV is). Viszont ha managerezel akkor ne nézegesd a Launcherből a Data Files-t mert csak összekutyulja a managerben beállított sorrendet.
Dobj egy képet a manageredről, hátha okosabb leszek. Vagy nem. Tippre egyébként nincs írási jogod a C:-re ahol a plugins.txt-t tárolja, és azért nem menti el a modokat véglegesen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csabsz13
aktív tag
elvileg a STEAM mappa, ahol a játék van és a mod-ok mappája is a D: meghajtón van, de megnézem. és utána nézek ennek a plugins.txt file-nak is, hogy hol van és mit tartalmaz. köszi az infókat!
van esetleg külön topic a modolásról? vagy a mod managerek működéséről? ha nincs, akkor tudsz esetleg magyar nyelvű forrásokat linkelni, amikből tájékozódhatok?AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
nszabolcs94
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldanom. Mostmár csak az a baj, hogy félóránként összeomlik.
-
csaba951
veterán
válasz nszabolcs94 #5518 üzenetére
Lásd: #5385 csaba951
-
laci_8519
tag
Sziasztok!
Ma megvettem A Fallout 3 GOTY edition-t és 1 órája szenvedek vele win10 alatt.
Akár mit csinálok mindig azt írja, hogy a program működése leállt. El sem indul.
Kompatibilitást átállítottam win xp (sp3)-ra, win7-re és ugyan az.
fallout3.ini fájlban is átírtam a dolgokat.Egyáltalán van valami megoldás amivel működik?
-
laci_8519
tag
válasz laci_8519 #5520 üzenetére
Sikerült megoldani, végre fut a játék win10 alatt.. Eddig egyszer sem állt le és fagyások sem voltak.
Annyit kellett csinálni, hogy a GFWL-ot raktam fel először és csak aztán a játékot.
Az üzenet ugyan úgy feljön a kompatibilitási problémáról, de nem kell vele foglalkozni.
Ezen kívül még a fallout.ini fájlban a STestFile1=Fallout3.esm sor alá bemásoltam ezt a 2 sort.
Semmi mást nem módosítottam.bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Hali!
Na, újra itt.
Kérdés: Windows 10 alatt van megoldás, hogy a GOTY verzió menjen? Nálam már a Launcher kifagy. Természetesen az ini-k módosítva, ahogy kell, mégsem működik. Annyira röhejes, hogy ezen kell rágódni egy eredeti játék ügyében... Ha valaki tud valami okosat, kérem írja meg! Köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nszabolcs94
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem valaki olyantól akinek megvan a fallout new vegas ultimate edition, hogy steamen a könyvtárba neki is csak azt jelzi, hogy a sima van meg vagy engem basztak át és rosszat kaptam?
-
gyimger
őstag
válasz nszabolcs94 #5529 üzenetére
A nevében nincs benne, de a DLC részben ott van egy rakás kiegészítő.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Miután nagyon megtetszett a Fallout 4 a kipróbálás után. Gondoltam megveszem a Fallout 3-at és a New Vegas-t. De mivel kicsit ideje múlt a kinézetük keresgéltem kicsit és ezt találtam: [link]
Az lenne a kérdés, hogy ennyi mod egymásra pakolgatásától nem zakkan össze a játék? Esetleg valaki próbálta ezeket? Így látatlanba kérdezem még kipróbálás előtt. Még a Nexus Mod Manager-t sem próbáltam, remélem egyszerű a használata.
Ha van valakinek ezekkel a grafikai modokkal tapasztalata, kérem ossza meg. Köszi!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyimger
őstag
A modok telepítésénél a sorrend a lényeg. Tény, hogy előbb-utóbb megadja magát, de odafigyeléssel megoldható. Én írtam egy listát kicsit fentebb, én hogy játszom, mikkel. Ebben a sorrendben telepítettem őket és szinte csak vanilla extrákat, szóval semmi lore-tól eltérőt (modern fegyverek, modern zene, új ruházat vagy én kicsi pónim az égen), egy kis plusszal, ami szerintem még belefért volna az eredetibe.
A modok nevei alapján biztos, hogy rájuk találsz Nexuson."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
válasz gyimger #5533 üzenetére
Köszi sikerült. Abban a YT videóban vannak linkek a modokhoz. Simán feldobáltam őket minden probléma nélkül. Megy is a játék. Majd ha végzek a 4-gyel akkor végigjátszom a 3-at és a Vegas-t is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
chungee
addikt
Nekem is "új" a játék. Ilyen konfiggal milyen grafikai tuning mod-ot ajánlanátok Hogy azért élvezetes legyen de ne legyen idejét múlt grafikája
i5-3470 Ivy || XFX7870 2GB Ghz Edition DDR5 || 12GB RAM
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz chungee #5535 üzenetére
A Youtube videó leírásában ott vannak a modok amiket fel kell tenni, hogy így nézzen ki.
-
.LnB
titán
válasz chungee #5537 üzenetére
Az én gépemen meg se reccen a játék így. Pedig a vga-m nem erős már.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Valami bolondbiztos mod guide-ot tudna linkelni valaki? Nemcsak modból van több ezer, hanem guide-ból is van több tucat, és ahogy végigkattintottam párat, nem ugyanazokat írják bennük teljesen. Nem a mod-ok leírása kellene nekem, hanem az, hogy hogyan kell elindulni. Ilyeneket olvasok pl. itt, hogy:
Install Fallout 3 and all the DLC’s.
Download and install the 1.7 patch
Install Fallout Mod Manager
Install BOSS
Install FOSE.
Install FO3edit
Install the mods.After you have installed everything, run BOSS. It will improve the loading order automatically for you.
Once BOSSis finished, you have to do amasterupdate...etc.
Nexuswiki-n viszont még valami ArchiveInvalidation Invalidated tool-ról is írnak, ilyet viszont a fentebb linkelt gudie-ban nem találni. Szóval kicsit zavartnak érzem magam, hogy mi kell, mi nem kell stb. Milyen leírás alapján moddoltátok (sikeresen) a játékot?
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
gyimger
őstag
válasz [Prolixus] #5539 üzenetére
A BOSS, ha jól tudom, a modsorrendért felelős, hogy ne akadjon össze. Ezt kihagyhatod, ha következetes vagy. A FOSE-t csak pár mod igényli, ez ha jól emlékszem, egy indító fájl, ami megkerüli az .exét. Fallout Mod Manager helyett én a Nexus Mod Managert használom. A többiről meg nem hallottam, nem használom pl. az FO3editet. Az ArchiveInvalidation-t be tudod kapcsolni a NMM-ben, és olyan lehetőség is van benne, hogy "start with FOSE". Én nem tudok írni ilyen step-by-step útmutatót, mert most nincs fenn egyik sem. Hasraütésre annyit tudok javasolni, hogy telepítsd a NMM-t, telepítsd vele a kívánt modokat, a FOSE-t másold be a játék mappájába, aztán NMM-ben indítsd FOSE-zal.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
Jelenleg a Fallout 4-et nyúzom, de utána tervezem a harmadik rész végigjátszását is. Fel is telepítettem már a játékot, feltettem jó pár grafikai modot is. Játszottam vele 1,5 órát, nem volt semmi baj.
De hallottam dolgokat, hotfixekről, nem hivatalos patchekről, auto save bugról, és hasonló dolgokról. Az érdekelne, hogy ezek közül mi igaz? Mit kell felteleíteni a biztonság kedvéért?
Win10 + eredeti steames játék.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves és megszánna a magyar nyelvi fájlokkal? Steam-es alapjáték verzió van meg, amiben nincs magyar nyelv.
Köszönöm előre is kedvességét! -
törölt tag
Közbe sikerült. Köszönöm még1x.
-
FLATRONW
őstag
Akiknek gyakran kifagy a játék, azok próbálják ki a következő alkalmazást: [link]
A játék indító exe-jét kell betallózni, a program pedig elvégzi a szükséges módosításokat rajta és készít egy bak kiterjesztésű biztonsági mentést is.
A lényeg annyi, hogy 64 bites OS alatt engedélyezi a 32 bites játékoknak, hogy több mint 2 GB memóriát használjanak (max 4 GB).
Nálam kb. minden 5-6 gyors utazás után kifagyott a játék, néha még játék közben is, a Pokolban pedig még gyakrabban. Ezt a módszert alkalmazva már nem fagy ki a játék.
Más alkalmazásokhoz is használható, pl. a STALKER COP-nál is ezt ajánlják. -
hubai1979
őstag
Elkezdtem játszani a Fallout New Wegasal,kérdés hogyan lehet a fegyverekre ráileszeni azt a sok tartézékot,gondolok,hangtompító,lézerescucok,távcső,sb.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest