Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
őstag
válasz halapidori #99027 üzenetére
Fél csészényivel legalább én is betájoltam, hogy mit érdemes és így már nem is olyan drága a bolti 3-5 literes füstölő por/forgács vagy a 10 kilós pellet.
-
zetor2000
senior tag
válasz halapidori #99027 üzenetére
A folyadék a húsok mellé jó ötlet, pláne zárt(abb) térben. Egy idő után elkezd jól-jobban párologni, és ez a pára is segít(het) a húsnak (vagy ami van a tűztérben) puhulni.
Amit én gondolnék, hogy jó lehet, az valami olyan sör, amit már meginnék, de nem sajnálom elfőzni Dreher Bak, Krusovice / Budweiser...Almalét és viszkit nem gondolom, hogy tennék hús mellé - viszki drága, és jobb az bennem, az almalét meg nehezen képzelem el, hogy jó, de még nem próbáltam. Se egyiket, se másikat nem láttam / olvastam, hogy tennének hús mellé. Sört/bort igen.
Ettől független lehet, csak az én műveltségem alacsony, és tuti az alma / viszki a hús mellé.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
blueboi69
csendes tag
válasz halapidori #99027 üzenetére
Nagyon király, én is így gondoltam, köszi szépen a megerősítést!
Néztem is ezeket a füstfákat, igencsak szép áruk van.Idén én sem használok gyújtófolyadékot, eddig mindig volt, de most kb 10-15percig egy gázmelegítő lángjával izzítom fel.
Miről ismerhető fel a jó minőségű faszén?