Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #83010 üzenetére

    Ha szeretnél nyákon (Nyomtatott ÁramKör) pákázni (forrasztani), akkor vehetsz az egeredbe Omron mikrokapcsolókat. A Logitech kábé minden egerébe adnak a jappán-kínai bajtársak replacement switchet. A tutibb az 50millió (piha...) klikket is ki kéne hogy bírjon, de szerintem ez csak a kínai marketing. ~2-300 Ft per pár darab, SEK-ben nem tudom, mennyi.
    Aliexpressen most van valami spanyol raktárürítés, 7 nap EUs szállítással. Ha jó üzletből rendelsz, hétvégén cserélheted is, akár.

    SteelSeries:
    Nekem van egy SteelSeries Sensei Wireless. Ez tud lenni vezetékes is, meg anélküli is. Méretre a nagyobbak közé sorolom, fogása kényelmes. Azért nincs napi használatban, mert a telep, ami benne van, 1 napot ha bír, utána tölteni kell. Szivárványos, a logó és a töltő "bölcső" élén végigfut pár led, ezek színe állítható, ez ad állítólag +10-15 FPSt egyes játékokban (ja, nem).

    Nagyméretű egérben most vettem használt MX Mastert, és nem akarom letenni. Van egy Master MX 2s is, az nagyjából megegyezik, de rossz a görgője. Ezeket merem ajánlani. Eléggé testreszabhatóak. Annyi negatívumot tudok ellene felhozni, hogy a görgő nem dől oldalra, és az oldalsó - vízszintesen görgető - scroll meg kicsit nem trendi / nekem kényelmetlen.
    3 géppel tud egyidőben valami kontaktot tartani a szoftverén keresztül, vezetéken (ja, a töltőkábele adatkábel is), vezeték nélküli kapcsolaton, és Bluetooth kapcsolaton keresztül is. Váltogatni egy alsó gombot nyomkodva lehet, de valami copy/paste is tud menni a gépek közt. Bővebben a manualban, én nem próbáltam még. Ez nem világít,csak a telep töltöttséget jelző 3 apró led. Átlag használattal 1-2 hetente kell töltőre tenni, akkor is képes működni ugye, vezetékkel. Kínából ezekhez van minden, ami kell. Aljára csúszótalp (skatez), új ház, ha tönkremenne, vagy ha nem tetszene a grafitszürke, új scroll gomb, belső panel, gombok...

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák