Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Hétfőn este megpróbáltam elosonni egy padlón hagyott jógaszőnyeg és a szófa között. Nem kellett volna. Sikerült a kisujjammal még pont elkapni a szófa lábát. Ha legközelebb dilemmában vagytok, hogy inkább átmenjetek a jógaszőnyegen vagy izomból belerúgjatok a szófába, akkor a jógaszőnyeg jobb választás. Top tip from the coach.

    Azt hittem, hogy a körmöm lejött ott rögtön, kicsit hezitáltam, amikor lehúztam a zoknit. De nem jött le. Viszont vérzett. És a lábujjam elkezdett dagadni.

    Próbáltam hajligatni távvezérléssel és kézzel is, hogy mennyire fáj. Nehezen tudtam eldönteni, hogy eltört-e, de végül arra szavaztam, hogy nem tört el.

    Másnap reggelre elkezdett jól lilulni, a lilulás átterjedt a mellette levő két lábujj tövéig. Mivel kedden és szerdán tesztelnem kellett, ezért akkor szépen belebújtam a cipőmbe miközben halkan sziszegtem, hogy ne keltsem fel a családot (4:50-kor keltem, hogy odaérjek időben). Nem mondom, hogy őszintén vigyorogtam.

    A tesztelés során menni is kell ide-oda, a lépésszámláló szerint kedden volt 7481, szerdán 5900 lépés. Egy idő után megtanultam úgy rakni a lábamat, hogy ne kelljen sokat hajlítani a lábujjakat, amikor lépek. Kicsit kifordítva és húzva tudtam lassan sétálgatni.

    Ha valaki szereti az undurító kontentet, akkor itt van egy kép róla még kedd estéről. Csak saját felelősségre...

    Ma reggel bringával vittem lányomat sulihoz, a bringás cipő jól szorította, akkor sem elégedetten vigyorogtam.

Új hozzászólás Aktív témák