Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabibácsi
őstag
válasz Samott #80950 üzenetére
Nem tudok példát, nem fogok itt guglizgatni, ez volt tavasszal, rengeteg kritika elhangzott, hogy a gazdaság meghal. Nyilván az ellenzék is aztán sokféle, meg van aki egyik nap ezt mondja, másik nap azt, mint ahogy a kormány is.
Csak jó lenne már valami egyértelmű irány. Már kezdek én is fosni, lehet ezért fogok felmondani, ha állandóan be kell járnom a belvárosba, az nekem veszély.
De a gyerek még nagyobb veszély, amikor heti egyszer a suliból elhozom...Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
Ezt pedig csak úgy, ilyen bármikor megeshet a bkv-n, a csordában támadó állatoktól...
-
npera
őstag
Nálunk most 1 nap eltéréssel az ovi és az iskola is bevezette, hogy a gyereket leadni és felvenni is csak a kertben lehet. A szülő nem mehet be az épületbe. Reggel egyenként adják le a szülők a gyereket, kijön a személyzet, beviszi a gyereket, levetkőztetik, aztán mehet a helyére. Felvételkor SMS-t kell küldeni az oviban, akkor lejönnek a gyerekkel, felöltöztetik és kiadják. A suliban az épület kialakítása miatt elég kopogni az ablakon, aztán kiküldik a gyereket felöltözve.
Ha nem esik, akkor móka, ha vízszintesen esik az eső, akkor úgy várakozol türelemmel.
Tegnap este defektet javítottam és amikor összepattintottam volna a nyitható szemet, akkor kicsúszott a kezemből az egyik fele és a feszítő visszacsapta a láncot. A kis nyitószem pedig elrepült valahova a sufniban. Kerestem vagy 10 percet mindenhol, aztán feladtam (sosem késő feladni) és bementem a tartalékért. Veszek még párat, kell 8-as, 9-es és 10-es, hogy a teljes flórát lefedjem otthon.
Van egy protó, amiről jól nem beszélünk. Ma megyek tesztelni egy közeli tesztpályára, ahol a gyártásból kipotyogott kocsikból tesztelnek periódikusan és véletlenszerűen is. Ott van egy komolyabb egyenes, meg egy kis ovál, ahol meg lehet küldeni a gépet. Tudok ismételt stresszteszteket is futtatni. Jelen állapotban olyan kraft van a gépben, hogy az ismételt 0-130-0 esetén a fékek lesznek előbb fáradtak, mint a motorok. Van pár szenzor a kocsiban, meg kiolvasok párszáz paramétert az inverterekből és a felettük levő vezérlő nódból. Jó móka lesz. -
Samott
addikt
válasz Gabibácsi #80951 üzenetére
Jo, en meg annyira se fogok keresgelni hogy a te allitasodat alatamasszam. Lehet hogy volt aki hulyeseget beszelt, de ha belegondolsz eleg logikatlan: az ellenzek gyakorlatilag tet nelkul kovetelhet lezarast, mert nem ok alljak a szamlat miatta, nem rajtuk csattan. Nekik csak jo, ha a kormany szarabb helyzetbe kerul.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Gabibácsi
őstag
válasz Samott #80954 üzenetére
Persze, egyetértünk. És ez az ellenzék önmagával sem tud összefogni, nemhogy támogatni a kormányt ha van véletlenül egy értelmesebb intézkedés.
Én azért bízom abban hogy fokozatosan szigorítanak. Főleg ha látható lesz hány agyhalott vírustagadó maszkellenes próbálja csinálni a feszkót mindenfele. Ezek csak a büntikből fognak érteni.Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
Na, ez a rendszer nálunk már évnyitó óta van, én nem is láttam a gyerek suliját belülről sosem. Nálunk előzőleg meg kell adni melyik fix időpontban jössz a gyerekért, van több is, és akkor valaki kihozza őket és átadja. A gyerekek maszkban csapatják egész nap amúgy.
-
-
-NoVa-
addikt
Békés Pál - A kétbalkezes varázsló
Sajdik illusztrálta, korrekt szürreális humorba forgatott tündérmese egy lenézett frissen végzett varázslóról, akit puszta szivatásból kirendeltek a Nimbusz Endre Bertalan utcai lakótelep körzeti varázslóhivatalába, amire semmi varázslat és fantázia nem volt jellemző. -
Samott
addikt
válasz -NoVa- #80965 üzenetére
Ez mondjuk Trump alelnokere is igaz. Trump egy futobolond, de Pence egy igazi feketeoves szelsoseges. Mint a muszlim hitteritok csak o kereszteny hatterrel. A kozepkorban el o is.
Es igazabol csak azert adjanak hálát, hogy nem Bernie Sanders indult es nyer vegul.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #80970 üzenetére
Azt mondjuk en se ertem miert nincs valami korhatar erre. Eleg ven mind a ketto. Es amit Trump produkalt az elmult 4 evben en arra nem mindanam hogy uzemkepes.
Swarzi nem ott szuletett, nem is indulhat.
-
Samott
addikt
válasz Gabibácsi #80974 üzenetére
Afara gondol. A vam amugyis elhanyagolhato tetel. A 27% meg a kezelesi koltseg ami fajdalmas ha megfogjak.
Szerk: ja es nem csak itt hanem az egesz EU-ban. Ez szloveniaban is igy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #80975 üzenetére
Amugy ez nekem nem tiszta. Mert volt valami hatar ami alatt nem kellett afat fizetni a kintrol jott cuccokra, de volt egy olyan szabaly is hogy ha a fizetendo afa 10 euro alatt van akkor nem kell befizetni. Es az volt a magasabb hatar. Es az nem tiszta hogy az is valtozik-e.
Amugy meg nem a posta fogja intezni, hanem mar a kereskedonek olyan aron kell adnia es neki kell utalnia a kasszaba. Minden 30%-al dragabb lesz az alin az europai vevoknek, europai cimre.
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #80993 üzenetére
Orban a sajat szempontjabol mindent okosan csinal. Hogy kozben az orszag beledoglik az nem szamit neki. O a penzenel van.
Nekem az a fura amikor ideologiat meg elveket keresnek nala. Nincs azonkivul semmi celja hogy hatalomban maradjon es kedvere lophasson.
-
Samott
addikt
válasz Gabibácsi #80995 üzenetére
De, sot nekem mostanaban minden cuccom hollandiabol jon. Oda bejon hozzajuk, atcsomagoljak es ide mar holland feladoval jon.
H-102948
Postbus 7096
3109 AB Schiedam
Netherlands(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-NoVa-
addikt
-
blueboi69
senior tag
Nálunk eleve így indult az ovi és a suli. Mi sem mehetünk be az ovi épületébe. Az sms helyett van egy táblázatos papír, amit a gyerek leadásakor kitöltesz. Gyakorlatilag beikszeled, hogy mikor mész érte. Van kb 4időpont, aztán akkora nagyjából felöltöztetik a gyereket és jó eséllyel csak max 5percet kell várni rá. Leadáskor mérik a hőmérsékletét, de az ajtóból átveszik a gyereket és már nyomják is a kezére a fertőtlenítőt. Sztem jó megoldás ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest