Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz WiZARD #77820 üzenetére
500 nm gyepre lazán elmegy egy évben 2-300 köbméter öntözővíz, a 25 köbméteres medencébe is belemegy évente 75-100 köbméter. Innen már csak számolnod kell!
Amúgy egy jó szivattyú kb. 100-120 ezer Ft és azzal olyan 20-23 Ft/m3 a víz szivattyúzásának az áram költsége. 5-6 évente kell egy felújítás a szivattyúnak, ami az új árának kb. fele.
Ha ismered a helyi vízdíjat, akkor ki tudod számolni, hogy mennyi idő alatt térül meg és az neked megéri-e?
-
Jahno
veterán
válasz Samott #77841 üzenetére
Régen gyűrű, beülő, fosóhomok. Meg persze hol 3 méter, mert Hortobágy egyszerűbb, máig ott a sok gémes, felénk a dombságban anyósnál 12 méter körül van, ami még nem is rossz, de nem túl bő vizű. Tesónál 7 méteren réteg és jön 24 órásban, havernál szomszédban veri a 30ast
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #77842 üzenetére
Ez a csóka szerintem kicsit "beteg", a látásmódja eléggé zavaros nekem...
Persze lehet, azért mondom ezt, mert tetszettek Lázár Ervin meséi, és megrekedtem a műveleti szakaszomban, és már nem leszek képes felfogni ettől többet...Dömdödöm
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
-
Jahno
veterán
válasz Samott #77842 üzenetére
Teljesen más. Majd ha az S8ban csupa 7 fejű sárkány hív meg sörre (most éppen kevert) aztán beesik az egyfejű akkor jöhet a megfejtés. Addig mese és habbal. 8 biten. Jahh, azt mondják ha újabb teljes zárás lesz 2 hónapnál hosszabb időre, akkor becsuknak. Többiek feladták. Itt még korlátokkal is majdnem nullára jönnek, bár ma sem voltunk túl sokan.
-
zetor2000
őstag
A Héra az gázkonvektor, csak ott abban a lakásban bele volt gyógyítva a cserépkályhába. Egy igen hideg téli hétvégén lehűlt, és mire hazaértünk, kábé 5-7 fokos volt a lakás. 2 nap múlva már igen rendesen jóidő volt odabenn. Igaz, az ingatlan is volt ~5 méter belmagasságú, szóval először ott fűtöttünk odafent.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz Samott #77867 üzenetére
Kb. erről szól a mese, a magyarázatok, a magyarázat magyarázata és a cáfolat is aminek hasonlata van, mint a fenti sárkány, ami igazából tök más. Mondhatod, hogy a meleg párok 30%a kevésbé ítéli el a sóskaramellás fagyit, mint a rövid sárga villamos, de ezzel nem vagyunk előbbre.
-
-igu-
addikt
Kalyhaepites termeszetesen szakember altal, a mostani cseres lesz par even belul. A nappali es a konyha koze jon majd, a konyha feloli oldalon sutovel (szigoruan csak a hangulat miatt).
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
Nos igen. Azért egye fene ezek is adják, csak más szint. Pokót jó ideje nem láttam. Lehet fel kellene keresnem :drinkingbanana:
Ezt a dalt azt sem tudom pontosan miképpen született. Mr. Tom nem volt ott, az biztos. Tfe valamit akadékoskodott, meg a másik fekete hajú laza csávó, aki majdnem olyan, mint a DC-1. De nem az volt. Én még kis pöcs voltam, makettkedtem a sarokban és próbáltam okosakat mondani :-D Ern0 varázsolta a hangszerelést, Poko (mint mindig) üzemi nyomáson a bortól, Larzen kezében sör és fekete címkés cserkó. Ahogy szokott. Ryan később jött. Nagy volt az arca, mint mindig :-D De az lehet más buli volt, nekem akkor eléggé összefolytak az ilyesmik és Ryan ott sem volt. Haver apjának a 16 sávos keverőjét nyúltuk le, mert istenbiz vigyázunk rá, Ryan meg rángatta, mint valami diszkós szart.
Na mindegy. Olvassatok scene.hu-n partiélményeket a nyilvánosabb rettenetekről. Slyspy fel is vetette, hogy olyat kellene összedobni, ami nem italosan történt, de olyanra senki nem emlékezett. Lehet ezért :-D
Kivonat, nagy részéhez semmi közöm, a valósággal való bárminemű egyezés kizárólag a véletlen műve, forgatás során egyetlen állat sem sérült meg, blábláblá:
Közepe azért Pokónál kicsit erőteljesebb, de szerintem még hozza a szintet ha szerelemes nótáról van szó. Arról meg egyik nyuggerklubban kifaggatom, hogy melyik buszmegállóról van szó-e és merre, mert kezd érdekelni :-)
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #77826 üzenetére
Miért kell akna? Legtöbb ismerősnél fent van egy 50 rongyos Pedrollo, de a monoblokkos fúrthoz való is max. 100ezer és akkor a világból kimentünk vele. Ahogy nézem, ez mindenhol bevált. Akinek meg nem, az vegyen Grundfost vagy jobbat Igaz én az összevissza tekergő sárga hosszabbítón akadok ki, hogy kicsit rendezettebben is meg lehetne oldani, ha már nekiláttak. Ezen sok nem múlik. Kinek mi.
Anyósnál komplett hidrofor cucc van a kútház oldalában (ezer éve működésképtelen), de az megint más szint.
-
zetor2000
őstag
válasz BobaHWSW #77879 üzenetére
Ránézve az egy Blackberry K1 / K2. Az utolsók egyike. Mai szemmel középkategória alja, amikor kijött, akkor a középkategóriába érkezett. Fém váz, remek kijelző, touchscreen + fizikai klavi. Minden BB cucc, ami volt, Android 6...8 rendszer, ki hogy frisítette. MicroSD támogatás, egyébként 1 SIM. Fekete / fekete-ezüst / bronz / piros színben (csak a K2).
Elvileg jövő év elején jön megint valami, immár amerikai összeszerelés - ezen készülék formátuma / kivitele még nem ismert (én nem ismerem )
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz BobaHWSW #77879 üzenetére
Csak egy BB Key2, tőlem áll a legtávolabb, hogy dícsérjek egy Blackberryt :)
Pláne, hogy csak 44KHz-en tolja ki USB-n a hangot, úgyhogy még arra sem igazán jó, amire a fotón illusztrációnak odaraktam, a Samsung 192KHz-es nyersanyaggal elvan.
A kényszeroligarcha albérlőnk adta valamikor csak úgy szóróajándéknak, neki nem kellett. Megértem, elég dinoszaurusz elgondolás feláldozni a képernyőterület harmadát fixen. Legalább van nem standard arányú teszteszközöm is. -
NauTiLUS_HUN
tag
Tegnap 8:44kor világra jött a hármaskánk: Barnabás Róbert, igyatok az egészségére!
-
-igu-
addikt
válasz NauTiLUS_HUN #77884 üzenetére
Boldogságot, egészséget!
Este iszunk oda is.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
El nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy csak kívülállóként olvasom ezeket a rémtörténeteket.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
Én tegnap este megittam, aztán felőlem lehet ma ismétlés.
-
Sipi-
őstag
-
Gabibácsi
őstag
ittam tegnap rá egyet, gratulálok
-
eattila
őstag
Gratula! Jó egészséget nektek! Meg néha némi alvást
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-NoVa-
addikt
Grat!
-
ezittketto
tag
Gratula!!
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz eattila #77891 üzenetére
Köszönöm, meg mindenkinek. Én eddig sem aludtam. Amikor az asszony rájött, hogy mégiscsak várandós, akkor egyből veszélyeztetett terhes lett és abba kellett hagynia ketteske szoptatását. Azóta én járok be hozzá, van hogy egy éjszaka alatt 7-8szor. Úgyhogy én edzésben vagyok
-
eattila
őstag
válasz NauTiLUS_HUN #77894 üzenetére
Hát, akkor egy ideig még maradsz is
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
válasz NauTiLUS_HUN #77894 üzenetére
Éjszaka lehet jobban tudnám kordinálni a kölköt, mint hajnali 6-10 óra közt. Ennek ellenére egy sem hiányzik, hát még három mini terrorista
-
JonesC
tag
Jó egészséget gyerkőcnek is, nektek is
-
-NoVa-
addikt
Powerbank ajánló:
BlitzWolf® BW-P10, 10000mAh sok portos + QI felületes gyorstöltős okosság olcsón. Na ilyet ne vegyetek, egy hónapig sem működött, nem fogad töltést semmiről, aztán fotókkal és videóval dokumentálva visszatérítést kértem a BG-től, és kaptam is, nagyjából a teljes árát.
Szóval ajánlom, hogy inkább bármi mást vegyetek, ez nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme eladó!!!
- XIAOMI Pro 2 - 385 KM - 10" GUMIKKAL - 100% AKSI
- Nintendo Switch V2 vagy OLED-et keresek
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest