Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Asszonynak bedurrant az agya, hogy g*cizik velünk az óvoda.

    A kiindulási alap az az oktatási minisztérium részéről, hogy ahol permittérázták a dolgozókat, ott a gyerekek azokon a napokon amikor otthon vannak 5-órás sémában adhatják le a gyerekeket. Ilyenkor 9-től 2-ig lehet benn a gyerek, nem kap se reggelit, se uzsonnát. Az idő fix, nem lehet tologatni. Viszont a többi napon lehetséges full napra leadni, ami a szülő munkaideje + transzport idő. És ilyenkor fullos ellátás jár a gyereknek. Reggeli és uzsonna is.

    Az óvodánkban az igazgatónő viszont nagyon szereti ha kevés gyerek van benn, így mindenfajta diskurzust kizárva rá akarta kényszeríteni a szülőkre, hogy mindenki 9-től 2-ig lehet benne aki otthon van valamilyen százalékban.

    Beszéltünk vele, de csak meglehetősen cinikus hangnemben okoskodott, hogy ez csodálatos lehetőség, hogy több időt töltsön el a szülő a gyerekekkel és hasonlók. Ami egy elég komoly elferdítése a helyzetnek. Ugyanis 3 napot dolgozom a héten, amit totál keresztülhúz a 9-től 2-ig terjedő séma, elképesztően nehéz úgy minden meetinget követni, hogy közben ki kell ugorjál leadni és felvenni.

    A feleségem 100%-ban tanul, most írja a szakdolgozatát, amit szintén kábé hazavág, hogy a gyerekek itthon tombolnak, ha én nem megyek el velük órákra játszani. Munkaidőben, mert 2-kor el kell hozni őket. Aztán este dolgozhatom pluszban.

    Most felhívtuk a minisztériumot, kaptunk első kézből infót és ment levél az igazgatónőnek és a minisztériumi kapcsolattartónak. És akkor most érdekes módon egyből tudott válaszolni az igazgatónő.

    Holnaptól megyek be irodába, még csak ki sem tudok ugrálni a gyerekekkel ide-oda menni, hogy később ledolgozzam este vagy kora hajnalban az időt. Szóval most akkor mennek majd szépen oviba rendesen, az igazgatónő pedig elmegy a k*rva anyjába.

    Nem értem miért kellett magára haragítania asszonyt, most akkor fel lett nyomva rendesen az idióta.

Új hozzászólás Aktív témák