Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz zetor2000 #22000 üzenetére
Egy keskeny DP-port van, amihez nekem nincsen kábel.
És van D-SUB rajta. HDMI nincs.Most megint szétszedtem és picit gondolkodtam. Ami kábelt a srác 5:30 körül leszed az a hangszórókhoz megy alul. A sárga lapos kis dolog a BIOS eleme, azt is lehúztam pár másodpercre és vártam.
A hűtést leszedtem, mert biztosra akartam menni. A venti teljesen szabadon forog, nincs akadálya a forgásának. Beszerelt állapotban is gyönyörűen fut, ha megforgatom csavarhúzóval és kiszedve sem akad. A kis csatlakozója rendesen be van dugva. Leszedtem azt is, aztán visszaraktam.
Amikor bekapcsolom, akkor a vinyó zaját hallani, de nem érzem a levegő mozgását a kifújó nyílásnál. Amikor vinyó nélkül indítottam el a gépet akkor teljesen néma volt, tehát a venti szerintem nem megy.
Még egy dolgot tudok csinálni. A régi panelt visszarakom, hogy azzal mit muzsikál. Ha azzal is teljesen néma marad, akkor szerintem hazavágtam az alaplapot és vége az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest