Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz npera #112028 üzenetére

    Idehaza ha rendesen be tudsz szivárogni helyekre, akkor vannak veteránok akik elő tudják adni a dolgokat, vagy pld. egyik múzeumok éjszakáján volt pár arc akik rakétaszimulátorral jelentek meg. Csak ez nem olyan látványos, mint ahogy egyesek elképzelik és szerintem nem is teljesen civileknek való. Jó pár éve voltak nyílt napok is, ott megnézhette volna hz, hogy milyen pontok picsognak a képernyőkön.

    Most nem tudom ezek miképpen vannak, de ha valakit nagyon érdekel akkor van toborzás (akár közvetlen személy is a helyhez, akit itt nem HResnek hívnak :) ) , van rakétás ezredünk, van éles lövészet (ha az árvízi- és hóhelyzet is úgy adja ki) és ha valaki addig eljut, akkor elég sok elméleti/gyakorlati dologgal lesz tele a feje, így akár mondhatja is, hogy kicsit jobban ért hozzá, nem 70 éves eszközökkel :C

    Lehetőség adott.

    Június elején pld. lesz egy összejövés autentikus környezetben, eszközökkel. Évek óta készülök ilyesmikre, csak mindig hamar tele lesz a naptár. Ha másért nem, akkor pld. egy ilyet kiállítanak eredetiben és ezt is addig kell megnézni, míg lehet:

    Nekem csak haditechnika órán próbálták a fejembe verni amit ugye lehetett, de lehet igaz sem vót, vagy minek. Pár dolgot követek, vagy néha lendületből körbenézek a világban, mert Wikipédia csodákra képes és ennyi. Egy része érdekes és jó, földön kúszni meg VV mentesíteni nem poén.

Új hozzászólás Aktív témák