Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Samott #111910 üzenetére

    "kamu az egesz orszag"

    Mi attól félünk inkább, hogy annyira elborul az agya, hogy mégiscsak kilőnek pár atomot és fél EU jobban fog világítani, mint a telihold (tudom, hogy igazából nem világít).

    Viszont most azon agyalok, hogy tegyük fel, kilövik az atomot, akkor tudunk-e és érdemes-e egyáltalán menekülni. Asszony szerint ne üljünk már ölbetett kézzel itthon és haljunk meg, de vakvilágba sem tudunk menekülni, mert mégis hova.
    Én mondtam neki, hogy irány a földközi tenger, elkötünk vmi hajót (odafelé a youtubról megtanlok vitorlázni) aztán lelécelünk afrika felé vagy kicsit távolabb. B terv, hogy elkötünk egy motoros gépet vmi kisreptérről, ez a filmekben is mindig bejön, csak lehet valóságban nem megtankolva állnak a gépek... :C molkúton meg hülyén néz ki. Nade ha elpusztul az ország a sugárzás miatt, akkor soha nem jöhetünk vissza.

    Tegyük fel pár nap/hét múlva lecsendesedik a dolog, békét kötnek és megy az élet tovább, nem kell elmenekülni, a gazdasági szankciók milyen hatással lesznek? Csakmert pl nemkevés pénzt készülünk kiadni telekre, napelmre és ugyebár EV autó is benne van az 5éves tervben. Namost ha megdrágul az üzemanyag és a gáz, és ezáltal minden élelmiszer, akkor vajon az ingatlanárak bezuhannak vagy pont, hogy inkább felmegy az értékük?
    Érdemes-e most a pénzünk nagy részét költeni ezekre a befektetésekre?

Új hozzászólás Aktív témák