Új hozzászólás Aktív témák

  • valyogvisko

    csendes tag

    Sziasztok,

    adódott egy problémám, hátha ti tudtok rá megoldást. Ha tudtok, az optimális az lenne, ha a megoldás kerülné a makrókat, de végső esetben, ha nincs más, kénytelen leszek azzal dolgozni :)

    Szóval, a gond a következő: Adott (kereséstől függő) nevű sorhoz és oszlopokhoz tartozó adatokat szeretnék keresni egy excelben, ami sok munkalapos, mindegyik sok-sok ezt-azt tartalmaz. Ez nem is okoz gondot, Index és két Hol.Van megoldja.

    Viszont: a keresett adatok sokszor színezve vannak, ilyen-olyan opciók alapján feltételes formázással. A nagyon király az lenne, ha nem csak az adott cella értékét tudnám kinyerni a keresésnél, hanem a cella színét is. Az se zavarna, ha valahogy a teljes cella "jönne" ahogy formázva van, mindenestől.

    Egyszerűen nem találok még olyan függvényt sem, ami lekérdezné egy adott cella színét, hát még olyat, ami ezzel műveletek is képes végezni (másolni pl).

    Ha ez így, amit leírtam, nem tiszta, készítek egy rövid mintát, és dobok be képet. Tudtok valami megoldást, ami segítene?

    Előre is köszönöm!

    HTC, LG

Új hozzászólás Aktív témák