Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoraku
csendes tag
Jó, hát dilettánsokkal nem fogok leállni vitatkozni, de nem azon a +-4 percen fogja kivonni az ISKet a CCP, még ha lenne bármi alapja is az elméletednek...
Aki most sipákol az exploration miatt, az továbbra is röhögve keresi a milliókat, esetleg tovább fél órával. Aki RANDOM-ból akar megélni, az eleve nevetséges, hogy rate-eket lobogtat, vagy számokat kér számon, miután maximum nem reprezentatív adatai vannak...
Ha neked 120 8/10 nem dob semmit, az megint csak a random - érdekes, mi azért t1-en kívül eddig még mindig kiszedtünk belőlük valamit.
A szövegértés is úgynézem problémás, én a T2-t egy példának említettem, hogy nevetségesen könnyű vele pénzt keresni, ergo teljesen irreleváns az összes panaszod. És CCP még csak hozzá sem nyúlt, ami megint csak nem az elméletedet támasztja alá.
Persze, lehet mással is pénzt keresni, még rattolással is kiszedsz 60-80 millát óránként röhögve, de most itt nem erről volt szó.
És teljesen mindegy a CCP mit gondol meg akar, ha KovácsOttó2 űrkapitány nem ad annyit egy plexért, vagy nem adja el annyiért. A CCP már pénzénél lesz, és sokkal inkább érdeke megtartani azokat, akik ISKből játszanak, mint ellehetetleníteni, mert ha túl sokan lépnek le, bukik velük az egész játék. -
Srácok, fejezzétek be a személyeskedést!
Tudom, hogy ez a játék része, de itt a fórumon nem lehet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zsoxx
senior tag
válasz Kaoraku #1909 üzenetére
Aki oxigént (plexet) ad el almáért (ISK-ért), az a kapott almát (ISK-t) el fogja költeni a piacon valami másra. Pl. kilőtték alóla a carriert és újat akar venni. Ha NPC-től vásárol valamit, az az alma (ISK) kikerül a rendszerből, egyéb esetben nem, csak másik zsebbe vándorol.
(Ezzel nem akarok semmit cáfolni vagy megerősíteni, mindössze rávilágítottam egy összefüggésre, ami úgy láttam, nem mindenki számára volt világos.) -
Louro
őstag
Vannak még ma is aktív játékosok itt? Érdemes elkezdeni?
Mess with the best / Die like the rest
-
beluschi
tag
Szerintem vannak, csak ez a topik nem pörög úgy, mint mondjuk egy WoT, de lényegesen kevesebb játékos is van az EVE-ben. Ha érdekel a sci-fi légkör és a más MMO-khoz képest lényegesen összetettebb játékmenet (ami azért az utóbbi időben próbál nyitni a hardcore felől a casual irányba) mindenképpen próbáld ki. A 2-3 hetes ingyenes próbalehetőség alatt nem biztos, hogy mindenkit megfog, mivel hosszabb idő kell, hogy a játék szélesebb aspektusait is megismerd. Kezdőként könnyű elveszni, ezért mindenképpen keress egy kiképző Corpot, illetve az ingame chat csatornákon is segítenek, valószínűleg gyorsabban, mint itt (itt is segítőkészek, csak ritkábban nézik).
Magyar oldalak: eve-offline.hu eve-online.hu
Corpok: [magyar Corpok]
Magyar nyelvű leírás a játékról: ISK (mostanában nem volt aktualizálva, több frissítés is volt a játékhoz, amit nem tartlmaz, de bizonyos alapmechanizmusok megértésében és elsajátításában nagy segítséget tud nyújtani)Némi angoltudás nem árt (bár anélkül elboldogulok én is, hogy tanultam volna angolul), illetve teamspeak használata erősen ajánlott, egyes corpoknál kötelező.
Homeworld forever
-
-
Zsoxx
senior tag
Amúgy az aktív játékosszám kb. 2 év alatt 20 ezerrel csökkent.
Szerintem a horribilis PLEX árakkal (vesszőparipám ) inkább a régi játékosokat szeretnék megtartani. Így ha valaki bukja a pimpelt szar hajóját, kevesebb Plexet kell vennie dollárért, hogy legyen pénze. -
Louro
őstag
Mát 3 nap után tudom, hogy berepültem a blood raiders-ek közé és hát friss húsként nem tartottam ki sokáig. Azóta lett egy másik karakterem, akivel a bányászatra álltam rá. Van is corp és elég aktív közösség. Csak néha a chat a játék rovására megy
Egyelőre úgy látom, hogy tanulnivaló mindig legyen bent. Lassan eljutok oda, hogy csak 1 napon túliak lesznek, így max egyet tudok listára tenni. Az utazás elég időigényes, de van mit bejárni, ha arról van szó. Látvánnyal megfogott a játék, de egyelőre a szabad repkedés nem egyszerű. A bolygós részre kíváncsi leszek. Egyelőre még csak agent-eknél járok. Tutorial-ok letudva. Talán egy van még hátra.
xRagna: Sajnos ez így van. A WoW előnye az, hogy azért évente tolják be az új kiegészítőket, hogy a régieket pár hónapra visszacsalják.
-
hajsza
aktív tag
Először is üdv a klubban .
Lassan eljutok oda, hogy csak 1 napon túliak lesznek, így max egyet tudok listára tenni.
Ezt a megkötést szerencsére jó ideje kivették már, nyugodtan berakhatsz több skillt is a 24 órán túli határra.A WoW előnye az, hogy azért évente tolják be az új kiegészítőket, hogy a régieket pár hónapra visszacsalják.
Ami azt illeti itt is állandóan jönnek új feature-ök, csak nem fizetős kiegészítésként. A CCP bevétele a havidíjakból és a játékon belüli vásárlásokból jön. Ez utóbbi egyik megnyilvánulása a speciális űrhajó skin, amit mostanában egyre inkább reklámoznak. -
Louro
őstag
Még kölyök vagyok az EVE világában. De nyitott vagyok rá. Egyelőre bőven van benne tartalom. Agentezés egyelőre tetszik, mert sokfelé irányít. De a bányászat békessége se rossz.
Én még trial account-tal vagyok. Ott még lehet él az a megkötés akkor, hogy a training queue-ba csak 1 napnyi skillt lehet pakolni. Na jó, ha valami 1D 1H-t igényel, akkor az befér, cska még ne legyen a listán összesen 24 óránál több tanulnivaló.
-
Backspace
tag
Vélemények a tavaszi Citadel kiegészítőről?
Megint rendesen megbolygatják a 0.0-ás életet! Ha jól értelmezem, akkor null űrben nem lesznek többé biztosnágban az értékeid (hajók, felszerelések etc.) hiszen ezeket porrá lehet lőni.
Visszajössz a nyaralásról és nem marad semmid! Értem, persze, nyaralás előtt cuccoljunk fel high/low secbe, aztán meg vissza. Kellemes változtatás! -
törölt tag
válasz Backspace #1926 üzenetére
Ha lesz az adott rendszerben npc station vagy másik citadella, a citadella megsemmisülése után oda kerülnek a ingyen cuccaid. Pár napot várnod kell majd. Ha nincs, akkor a legközelebbi low sec rendszerbe kerül a cuccod, 20 napot kell várnod a hozzáférésre és 15% lesz a bünti a cuccaid értékéből. Magyarul semmid sem vész el. Kivétel a WH, ott el fog.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Tudjuk az EVE-ben, nincs is ISK sink.
-
Omli85
őstag
Üdvözlet mindenkinek .
Sok év után most úgy döntöttem belekukkantok az EVE világába mert kell egy kis nyugis játékmenet. Értelmes Sci-Fi game meg sajnos nem igen van más egyelőre ami érdekelne. Erre a célra számomra az EVE tökéletes, el lehet szöszölni millió dologgal és játszhat az ember amolyan "papás" tempóban is ha úgy van.
Trial accot uppoltam első nap után, úgy voltam vele 2500 Ft-ot megér a starter pack aztán majd az idő eldönti hogyan tovább. Az eddig is egyértelmű volt, hogy elég réteg játékról van szó de most így, hogy karcolgatom csak a felszínt teljesen egyértelművé vált .Mindenesetre egyelőre gyűjtögetek skillezgetek, ismerkedek a kezelőfelülettel meg a lehetőségekkel, megpróbálok valamennyire elfogadható mennyiségű tőkét felhalmozni, amivel szponzorálni tudom majd a kalandozásomat. Relic kutatgatós kalandozós terveim vannak a jövőre tekintve aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Azzal már az elején szembesültem, hogy ha vásárolgatni akar az ember akkor itt kezdőként iszonyat pénzek forognak ami igencsak eltudja venni egy friss játékos kedvét. Engem special egyelőre nem igen zavar a dolog így az elején elég szórakoztató bányászgatni is. Ha meg nagyon megunom akkor agentezgetek kicsit, igyekszem kerülni a monotonitást.
Egyelőre azért az újdonság varázsának köszönhetően nemigazán untat semmi a játékban .Elnézést, ha kicsit hosszú lett .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
Hát egyelőre csak magamban bízok, tisztában vagyok vele, hogy nem a legjobb megoldás hogy soloban tolja az ember. De jelenleg semmi szükségem arra, hogy másokhoz alkalmazkodjak és a munka után még a szabadidőmben is más mondja meg mit hogyan csináljak. Így egyelőre nem is csatlakoztam sehova, idővel majd meglátom mennyire szippant be a játék lehet körbenézek van e valami aktív magyar társaság akikhez be lehetne csatlakozni de egyelőre jól megvagyok magam is .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
haxiboy
veterán
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Habugi
addikt
válasz haxiboy #1937 üzenetére
Ehhhh!
Ugyan csak egy-két közös Hun Reloaded & SWKS opon voltam jelen amin ő is ott volt, egy teljesen korrekt, higgadt, jó humorú embert "ismertem meg" személyében.
Egy igazán jó vezető minden jellemzőjével rendelkezett, nyugodjon békében!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Jazz
veterán
Ha átakarom rakni a játékot egy másik gépre, és azt szeretném hogy minden foontos beállítás (ingame browser, chat ablakok) megmaradjon....nos ezt hogy lehet megoldani? Miket kell átmásolni és hova?
Köszi!
free your mind
-
-
Jazz
veterán
válasz haxiboy #1941 üzenetére
Az addig rendben van. A kérdés annak szólt, hogy ez ugye egy másik gép, másik hardver, másik video kártya stb....Nem szeretném hogy ütközés legyen.
Ha egy az egyben áttolok mindent, az okozhat problémát? Fagyást, nem megfelelő működést....mert pl. a vidkari azonosításával kapcsolatban volt ott valami én meg jól felülírom azt egy tíz generációval régebbi vidkari programjával.....most csak mondtam valamit. Van ilyen vagy ehhez hasonló a profil mappában?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
haxiboy
veterán
Amennyiben nem követitek a dev blogot, most érdemes bekukkantani.
Skill trading!Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
válasz haxiboy #1944 üzenetére
Hoppe, ez érdekes. Mondjuk itt is az jön elő, hogy annak kedvez, akinek sok pénze van, mert sill pomtot eladni nincs sok értelme szerintem. Nagyon kevés olyan skillre tudok gondolni, amit felesleges volt kitanulni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
flashpointer
őstag
igy legalabb meg tobb igazi penzt olnek bele elindulaskor a userek, aztan par honapmulva ugyanugy abbahagyjak.
-
válasz flashpointer #1947 üzenetére
Szerintem aki hamar akar skilles karaktert, az vesz egyet a piacon.
-
v.tom
őstag
Ez jogos, bár kérdés, hogy mi éri meg majd jobban anyagilag. Nehéz olyan karaktert találni, ami pont megfelel az ízlésednek / szükségleteidnek. Gyakorlatilag a legtöbb karakter trade esetén nagyon sok felesleges skillpontot is megveszel. Ha a skilleket lehet külön trade-elni, akkor ez a probléma megkerülhető.
Amikor én fullextrás carrier pilótát árultam anno, problémáztak a népek, hogy miért tud mellett lvl5ön vezetni még Maraudert is. Nyilván aki carrier pilótát akar, nem szívesen ad pénzt ezért a skillért.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest