Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Akkor keresd meg a bs ar novekedes forumban en nem keresek utana, ha te akarod elolvasni.
De meg egy kis hozzafuznivalo a lenyeghez, hogy akar meg te is megertsd.A tier1 BS anyagkoltsege jelenleg kb 60-70m es 100millio a piacon. Tehat a profit 40, de inkabb mostansag csak 30m.
Az anyagkoltseg arat akarjak feltornaszni 100m kornyekere es a piaci arat 130 korulre. (eredeti allaspont 30-40%) Tehat a profit egy hajonal marad. DE... Tobbet kell majd banyaszni alapanyagot, meg a par novelt erteku asvany mellett is, ami idoben tobb munkaorat jelent. Tehat aki nem csak egy adott hajot nezi, az azt is eszreveszi, hogy a regi megtett munkaorajahoz kepest kevesebb profitot fog termelni. Hiszen ha egy ora alatt banyaszta ki a 30 millios profitot es most mondjuk fel ora plusz kell majd hozza ugyanazon termek elkeszitesehez, akkor nem csak a fel orat veszitti el, hanem az azalatt regen kitermelheto profitot is, ami ilyen szamok mellett 15 millio.
Tehat aki csak nem akarja eszrevenni az nem latja az ISK sink nevezetu formedvenyt.[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Állj már le ezzel a "te is megértsd" szöveggel, mert nagy bunkóságra vall, ha valaki így beszél. Azt hiszed, hogy ettől felszökik mások szemében az elismertséged vagy mi?
Az már csak a extra, hogy ha a saját igazad bizonyítása végett hivatkozol egy forrásra, azt illik neked linkelni, legalább amikor már kérik. Ez azért van, hogy hihető legyen amit állítasz.
A tier1 bs-e ára nagyjából úgy alakul, ahogy azt te is írtad. A bekerülési költségek meglátásom szerint magasabbak (feltételezve, hogy a gyártók nagy része nem saját maga fúrja az ércet a termeléséhez, hanem vásárolja).
Highsec-ben ezek a változások biztosan megnehezítik azok dolgát, akik a saját gyártásuk érdekében fúrnak. De a mostani patch nem is róluk szól, hanem azokról akik mindezt lowsecben (évente 1 bányászhajót látok lowsecben kb), nullsecben illetve whban teszik.
A yield növekedés nem olyan kis mértékű mint azt szerintem gondolod, hogy pontos legyek, itt vannak az adatok:
Arkonor: 10000 Tritanium (+9700), 166 Zydrine, 333 Megacyte
Bistot: 12000 Pyerite (+11830), 341 Zydrine, 170 Megacyte
Crokite: 38000 Tritanium (+37669), 331 Nocxium, 663 Zydrine
Dark Ochre: 25500 Tritanium (+25250), 500 Nocxium, 250 Zydrine
Gneiss: 3700 Tritanium (+3529), 3700 Mexallon (+3529), 700 Isogen (+357), 171 Zydrine
Spodumain: 71000 Tritanium (+67810), 9000 Pyerite (+8590), 140 MegacyteEz igen nagy növekedés, ami azt jelenti hogy azok, akik ezeket az érceket fúrják nagy mennyiségben, igen jelentős isk/óra bevételnövekedést fognak elérni. Ez igazából már kellett, mert a nullsec és lowsec fúrókat szarba sem veszik, pont azért mert az alacsony bevételük miatt inkább terhet jelentenek egy alliance-nek mint hasznot. Most ez talán változik, főleg annak a fényében, hogy a tech holdak átvariálása miatt sok alliance (szerencsére) el fog esni azoktól a brutális bevételektől, ami teljesen egyenlőtlenné tette hosszú éveken át a nullsec-es isk eloszlást.
Azonban:
Ha ez a megnövekedett ércmennyiség bejön a játékba, az lenyomja az ércárakat. Ha lemennek az ércárak, akkor olcsóbbak lesznek a hajók, ami azt jelenti, hogy újra ugyanott fog tartani mindenki, mint eddig. Sőt, nagyon sokan veszítenének is. Ez valószínűleg erős deflációt okozna (főleg hogy a hs-es ércbevétel is nőni fog, mert gravi site-ok helyett anomaly formában lesz a grátisz érc). Egyet előre - egyet hátra lépés. Így viszont, a bs ércigény növekedése miatt (a bs gyártás nagy hányadát teszi ki a teljes ércfelhasználásnak) az emberek a pénzüknél lesznek.Röviden körülbelül ennyi az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Hahaha nem is vartam toled semmi mast. Az ercek nagy hanyadanak mint irtam a yield tartalma meg megmarad.
Jah es megvalamit az uj ercekkel pedig a CCP felfogja tornaszni az erc arakat, nem lesz ott semmilyen csokkenes, sot. Arrol nem beszelve , hogy aminek novekedik, az high-secben nem talalhato meg (a piacon megtalalhato ercek nagy szazaleka innen jon a drone regio nerfje ota), ellenben az ore sitekben levo hajokat probeos scanneles nelkul is majd meglehet talalni igy, sokkal sebezhetobbe valnak a banyaszok es most mar nem lesz banyaszas kozben eleg, ha a probokat figyelik az uj siteoknal, hanem allandoan megszakitva lesz a kitermeles az ellenseges hajoknal a rendszerben, ami altal csokken a kietermeles.
Ha pedig valaki megakar bizonyosodni valamirol, akkor utana is tud nezni a forumon, nem csak nyomni a suket dumat es csinalni a sertodottet, ahogy te teszed es terelni. -
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam itt kérdezek rá. Mi a játékmenetbeli kapcsolat az EVE Online és a Dust 514 között?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
válasz Mister_X #1555 üzenetére
a legszűkebb értelembe vett játékteret kivéve közös minden. lore, piac, csetek... az eves játékosok a flotta, a dustosok meg a gyalogság. =]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Luperator
tag
Sziasztok!
E-mail cím váltás esetén problémás, ha azokon van regisztrálva másik Eve fiók? Csak a trial napok futottak le rajtuk, később nem volt használva. Viszont, nem is törölték még őket.
-
Mister_X
nagyúr
EVE Online és Dust 514 profilok összekapcsolhatóak?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Backspace
tag
Na milyen az új kieg? Kinek hogy tetszik? Most épp nem aktív az accountom, így nem volt szerencsém kipróbálni, de érdekelne a véleményetek, hogy megfontoljam visszatérjek-e!?
-
Viper26
nagyúr
Szerintem nyugodtan irass fel magadnak egy jóféle vigyorexet, nálad folyamatosan félig üres a pohár...
(#1564) Backspace:
Ma még csak egy órám volt rá, ki kell még tapasztalni.
Más téma:
8 hónap után tértem vissza, és céget keresek, nem lenne hátrány, ha egy trader alt-nak is hasznát tudnám venni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Másnál is ez van?
"The cluster is not currently accepting connections"
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Fire_Vire
tag
Sosem lesz már 500 milla alatt a PLEX ára?
Amikor elkezdtem 380 - 400 voltsajtosszenya.mybrute.com
-
-
Fire_Vire
tag
-
Jakuu
őstag
A mai nap legjobb beszolasa a forumon miutan a CCP sikeresen megmentett 117 deli carriert, miutan elhullottak a supportjaik. PPP
"What a joke, hard to have a sandbox game when CCP pisses in the sand."
-
Jakuu
őstag
http://themittani.com/features/odyssey-11-gang-links-and-command-ships-changes
A nerf bat folytatodik, most kivetelesen a commandshipekkel + a T3 fleetshipekkel es a bonuszok es mindlinkek megnyirbalasaval.
-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Én már sokat írkáltam ide, de még a BattleForge játékkal kapcsolatban
Most ez a játék keltette fel a figyelmemet.
A kérésem az volna, hogy nem tudnátok küldeni nekem egy trial meghívót, hogy 21 nappal indulhassak? És jó volna egy jó guild is játékon belül
Előre is köszönöm!
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Fluor
csendes tag
Hali! Innen vettetek már plex-et? Megbízható? Köszi!
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a játékot és esetleg valakinek lenne olyan meghívója amivel kicsit ki lehetne tolnia a "trial" időszakot?
Előre is köszönöm!
K3NZO(U.i.: amennyiben van lehet is küldeni a hodler1853@gmail.com címre )
"Per aspera ad astra"
-
K3NZO
senior tag
Ennyire kihalt a fórum? Nekem az lenne az első amatőr kérdésem, hogy milyen vonalon lehet gyors sikereket elérni? Szeretnék valami szép nagy hajót, nem ilyen kis bádog teknővel röpködni . . .
"Per aspera ad astra"
-
A gyors sikereket felejtsd el EVE-ben. Mindenhez idő kell.
1. kell pénz a hajókhoz
2. kell skill a hajókhozPénzt még lehet viszonylag gyorsan szerezni, de skilleket nem tudsz gyorsabban tanulni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
K3NZO
senior tag
-
Jelenleg nem játszom, de kb 5 évet játszottam, egyszer volt kb 6-8 hónap szünet közben.
Én az a egyedül boldogulós fajta vagyok, aki küldetéseket csinál, főleg hisecben, és néha bányászik, vagy kereskedik, vagy anomáliákat csinál.
Amúgy eszméletlenül jó játék szerintem, de mostanában kevés időm van játszani, ezért egy időre abbahagytam megint (de tuti visszatérek).
A játékban érdemes a level 4 küldetésekre gyúrni, azokhoz meg már battleship kell (néhányhoz elég battlecruiser, ill. tech 2 vagy tech 3 hajók is sokszor tökéletesek, de azok megtanulásához sok idő kell).
Szerintem olvass el útmutatókat a játékhoz, sokat segít. Ez nem az a játék, amit átlátsz pár hét alatt, még pár év után is rácsodálkozhat az ember dolgokra.
Nekem az tetszett meg a legjobban benne, hogy ha hibázol, akkor nagyon nagyot bukhatsz. Ez nem egy átlagos MMO, ahol ha meghalsz, kvázi ugyanonnan folytatod. Itt ha kilőnek egy hajóból, akkor annak annyi, pedig lehet, hogy akár hetekig gyűjtötted rá a pénzt.
Na meg gyakorlatilag bármi lehetsz a játékban.
Egy jó tanács: senkiben ne bízzál! Sokan élnek abból a játékban, hogy csalnak, lopnak, hazudnak, és ez a szerepjátszás része.
Ajánlom áttanulmányozásra ezt a guide-ot, magyarok készítették, és magyarul is letöltheted. Kapsz egy kis képet arról, hogy milyen összetett a játék. A guide-ból a vol 1-et töltsd le, az szól magáról az Eve-ről, a vol 2 meg a PvP-hez ad tanácsokat. A vol 3 a Dust című, PS3-as játékról szól, az is az Eve univerzumban található (össze van kötve a 2 játék realtime).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
v.tom
őstag
Ide kell telepíteni a toborzó topicot, mert evehu-n már úgyis csak a vérszívás lesz.
-
Jakuu
őstag
Szivas , de ettol meg nyalifali a hunos cimborakkal, akikkel mindig is tartottad a kapcsolatot es veluk eltel irmalinban ugye-ugye ? Szoval ertheto a hunos forumrol alkotott velemenyed. Ill ha lenne rola velemenyed, de neked csak arrol, van, hogy velem foglalkozzz, mind a harom hozzaszolasodban. PPP
Ja kerem, mert az faj, ha megmondjak a hunos forumrol es a hunos chaterol a velemenyt, pontosabban, hogy mi zajlik a forumon, amit magaddal is hoztal ide ?
Jah es mert leirjak, hogy mi zajlik a forumon, attol meg szerinted erdekelnek.
De ugye nem hallhattam mastol is, hogy ismet all a bal a forumban, mert ex ill nem csak ex hunos+tases altok, a magyar a kezdocegeket warroljak es utana meg kitor a perpatvar.
Szoval mi is a helyzet a forummal megegyszer megkerdezem, mielott ismet belekevernel az ervrendszeredbe, ha mar mast nem igazan tudsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest