Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #23307 üzenetére
Ez így van sajnos, én több 10 órát toltam az eredeti, fos verzióba és úgyis eszméletlen volt a játék, most meg pláne, abszolút ajánlott vétel nemhogy ennyiért, még többért is.
Egyébként érdekes volt a Warner, én megkaptam a vga mellé kapott példányhoz a többi Batman-t mindenestül (ez onnan derült ki, hogy az Origins-hez megkaptam minden multis szart), de a SP-t nem, kár, hogy azok a játékok megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #23312 üzenetére
Kevesebb rész van a Batman-ből mint a Gta-ból.
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #23329 üzenetére
Na most én ide beírhatnám a M$-ot is, mert nekem meg tőlük került ki a bankkártyaadatom, de az IG-től soha se (pedig vettem bőven játékokat), és nemcsak itt vásárolok ami szürke.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Én is 2x, egyszer a "rossz" verziót amikor kijött, meg pár hónapja ismét, és az idő múlásával egy tűrhető játékból egy végtelen rakás szar lett, szóval nem kell semmibe venni a véleményeket, ez pont olyan kisiklás mint szinte az összes film a 2. rész óta, az Isolation végtelenszer jobb és több, az mégse kellett a népnek.
(#24000) Agyzuzo
Ennél a játéknál is szinte ugyanaz a helyzet, csak ezt már nem tudom most kitolni, hatalmas trágya ez is, de vannak jó pillanatai.(#24001) Agyzuzo
Olyan 2. rész után édeskevés az a 3. és nem Fincher miatt, a Fox szarta el ahogy csak lehet egy ilyen szériát.(#24002) i2k
Alien a téma, nem alma és körte, az tényleg más, de ez nem, persze itt mindenre lőni kell abban meg túlélni, de az Alien a közös pontja a dolgoknak, szerintem, és neked lehet, hogy annyira nem rossz, nekem viszont nagyon, a DLC-re már nem is maradt erőm.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz ForRedGlory #24037 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, bár a sok Dark Souls és társai után nehéz elhinnem, de normalon akkora szenvedés volt a játék mint egy másik lövölde nightmare fokozaton, szóval erre rápakolják a "jó" MI-t, nem tudom mi lesz itt.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Anonymusxx #24039 üzenetére
Hát nem tudom, anno mikor kijött még én is azt mondtam, hogy nem rossz, de a legutóbbi köröm óta ami lassan 1 éve volt, csak átkozom a játékot, ennek nem tett jót az idő, nálam mindenképp nem, a 2010-es AvP is egész korrekt, a régiek meg pláne, bár nem igazán sikerült megfogni a legendás Alien hangulatot, valamiért nonstop leakarják ezeket mindenben lőni, kár ezért is.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #24337 üzenetére
Biztos akarja valaki a Store-t ha nem a Forza-ról van szó?
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #24570 üzenetére
Ha jól emlékszem csak akkor látod a kulcsot a kliensben ha feltelepíted, de rég volt már ez nálam.
Megnéztem, kliensben így van.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
GMG-n a Nioh kupon nélkül 24£, kuponnal 19.19£, ami ~7000FT-ra jön ki, ennél lényegesebben drágább volt a Steam-es akcióban.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #28059 üzenetére
A Putt-Putt nagy klasszikus és szerintem sokunk gyerekkori kedvence.
-
cyberkind
félisten
Kingslayer Bundle 2 - Fanatical
GRID - 2019
Expeditions: Viking
GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-
Party Hard 2 és Alien Butt Form DLC
Duke Nukem Forever és minden DLC4.89 Font, Euro-ban nem tudom, de már csak a Grid miatt jó vétel.
-
cyberkind
félisten
válasz kalozhun100 #34651 üzenetére
1-4-ig mindet, az 5-öt meg akkor, ha tudsz valakivel coopozni.
-
cyberkind
félisten
válasz kalozhun100 #34653 üzenetére
Azt nem tudom melyik HL, én csak arra válaszoltam, hogy melyik rész(eke)t érdemes megvenni.
-
cyberkind
félisten
-
-
cyberkind
félisten
válasz grizlisandor #47577 üzenetére
Én vettem egyet, és a "legjobb" játék a csomagban a Red Faction Remarstered volt, mindenki döntse el magának.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest