Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg akartam nezni hogy pontosan mikortol el a syndicate, ubiek nem eroltették meg magukat tulsagosan: [link]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz maddionmax #98555 üzenetére
Nem rossz, honnan? Egerpad kellene nekem is, igaz ha egy mod van ra akkor muanyag.
-
eami
veterán
fyeah! most nyertem egy Warhammer: End Times - Vermintide -t WGN-en
-
maddionmax
senior tag
válasz maross #98556 üzenetére
A tavalyi akciót folytatja Artscow és a $6os egérpad $1 kuponnal.
Kupont úgy kell szerezni, sokan kaptak emailben. -
echterion
nagyúr
válasz maddionmax #98558 üzenetére
Ha valaki meg tudna dobni egy kuponkóddal, azt megköszönném. Sajnos leiratkoztam a levelükről, így én nem kaptam olyat.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #98510 üzenetére
Nasheed háttérzenével és Takbir hangmoddal lenne furi(kb ilyen), javasoltam is a fórumon, csak valamiért törölték.
Viszont a beközelített kivégzéseket nem bírom a Hatredben, még jó hogy ki lehet kapcsolni.
9/11 tabuja is csak beszivárgott a közéletbe, bár ez nem volt olyan ikonikus mint a kapitalizmus szimbólumának ledöntése, hatását szerintem megérezzük.
2003 elején emlékszem, hogy a Command and Conquer Generals-t én is "bojkottáltam", mert ugye az Iraki megszállás indulásakor épp az USA frakcióval kellett mocskos terroristákat kergetni a kampányban(és pont Irakban is), ez akkor erősen ízetlennek tűnt.Nos a 2014-végén megjelent Combat Mission: Black Sea meg pont egy Kelet-ukrajnai háborút használ fel apropónak egy tisztes NATO-Orosz összeakaszkodáshoz, ezzel viszont már nem volt gondom, örültem hogy kijött egy épkézláb modern kori CM.
És ha már háborgás:
Open Panzer.net
Aranyos online Panzer General klón, AI kicsit butácska, UI minimális, de elég sok tartalom van benne. Nem mellesleg ingyé van, nem úgy mint a 73 eurós Panzer Corps pakk.Ugyancsak megjegyezném hogy még 12 óráig 30 reál(~2300 forint) az Armello Nuuvemen. Megszakad a szívem hogy 4 random indie fejlesztő olyan jól kinéző TBS-RPG-kártya-táblajátékot hozott össze, amit a Slitherine nem tud 100 fejlesztőjével sem.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz cskamacska #98562 üzenetére
Armello-nak egy baja van, nekem ugy tunik hogy nincs benne folyamatos campaign mod. Igaz hogy kapsz egyre ujabb felszerelesi targyakat, es a 4 karakter eleg valtozatos jatekmenetet biztosit, de akkor is.
-
Źşë'
addikt
válasz djculture #98542 üzenetére
nem divatnak nevezném, sokkal inkább a technikai fejlődés újabb lépcsőfokának, azaz egy új szint kezdetének (szvsz elég sok minőségbeli javulás van egy 4k tv-n is, jó lesz az, csak járódjon be mint az ilyenkor szokásos új cuccok - és 1-2 éven belül elérhető/megfizethető lesz a hozzá való hardver is reményeim szerint)
(#98549) djculture "Mondjuk akinek van 200 ezre csak egy videó kártyára, annak már nem téma venni egy uhd monitort 110-ért.." vagy ugye akad példa olyanokra is aki milliókat költ steam profil pimpelésre - több százas szint elérésére azért vannak páran akik nem tudják hova tenni a pénzüket, meg csgo itemekért több tízezreket elb*szni
(#98554) BasketWink de ez sem teljesen törvényszerű -> aki már egy komolyabb vgat vesz az gondolom nem csak azért hogy nézegesse.. és hiába van fasza vgad ha a monitorod ratyi, és aki egy komolyabb vgaval egy ratyibb monitoron játszik, arra én furán nézek
persze vannak kivételek, mint pl ips paneles monitor az irodában, no' de cél szentesíti az eszközt ^^[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Cheesus
senior tag
Elég OFF, ezért előre is elnézést, de merre érdemes körülnézni mostanság (vagy épp Fekete Péntek miatt) SSD ügyileg? Hirtelen ötlettől vezérelve kérdezem ezt, mivel lassan szűknek érzem azt a 250Gb-osat, ami ketyeg a gépben, és nem lenne rossz még egyet bepakolni alá.
https://www.twitch.tv/csehla
-
válasz Cheesus #98565 üzenetére
tipikusan marhara nem szoktak learazni semmilyen pc alkatreszt . ha eddig legolcsobb 50 volt, akkor a media marktban 60 helyett megkaphatod -20% kedvezmennyel 48-ert, kb ilyenre szamits.
szerk: ismerosom koveti a tv-k arait, ma szolt hgoy már fel vannak árazva (igen, fel, 150->200). Ugyhogy johet az akcio, orulhet a paraszt a szamoknak.
[ Szerkesztve ]
-
-
S1M0N
senior tag
-
-
-
tomsolo
addikt
ma jön az új weekly humbli?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
duvi
nagyúr
Ha valaki lemaradt volna az Elite Dangerous nyereményjátékról. Holnap éjfélig lehet még pályázni, a 2db játékkulcsért és a 3db hajófestésért!
-
tomsolo
addikt
Ez a Hard West egész jó kritikákat kapott, már bánom hogy nem vettem deluxet preorderbe 12 ojróért
[ Szerkesztve ]
-
kenyerlangos
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogyha megvan egy adott játékhoz a minimum konfigom, és mégis beakadozik, vagy kevés fps-el fut?
Játékok: PvZ Garden Warfare, és a Need for Speed Rivals, meg a Battlefield 3 ilyen.
Gépem: Core 2 Duo E6300 3.5 Ghz-en.
VGA: 8800GT 512
HDD: WTD 1TB
Windows 7 Ult. 64 Bit.
És már próbáltam mindent szóval ne is irjatok semmi olyasmit hogy takaritsam ki, vagy rakjam újra, frissitsek ezt, azt mert már Mindent megpróbáltam 1x volt szervizbe is, szóval tényleg nem tudom mi lehetne még..Dicsak buksi
-
válasz kenyerlangos #98579 üzenetére
Azert mert minimumod van, es nem ajanlottad. A procidnal mar csak a videokartyad gyengebb. Ha az alaplapod birja, egy e8400-et (4-5ezerft) vagy egy q8xxx-et (10+) surgosen bele kell tenni, videokartyabol meg egy olyat amit a penztarcad megenged.
-
alratar
addikt
Táp elég?
RAM?[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Dilikutya
félisten
Ez éppen csak minimum. Grafikai részletességet próbáltad lejjebb venni? Már ha van még lejjebb annál, ahova a program automatán belövi magát. Amúgy jobban jártál volna, ha nem költöd ezekre a pénzed addig, amíg nincs géped hozzá, így csak pénzkidobás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
micafighter
nagyúr
Fallout 4 giveaway: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
tomsolo
addikt
amcsi orginen 8$ az FC4 és 15 a GOLD
ua ez mx-en
$4.99 és $8.99(uplay kódot ad)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #98592 üzenetére
elárazás volt
már 39.99 MX
59.99 Spain7.99 hollandia és USA
Privátot hamarabb észreveszem
-
warcat
veterán
Az alap FC4 spanyol boltban 3.99 €,az pont jó lett volna nekem,de visszadobta a paypalt meg a kártyát is.
EA: It's in the crate!
-
sixpak
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest