Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ebből az Evil Within-ből lesz az úgynevezett Game of the Year edísön, vagy csak hülyítés volt?
-
Keksz03
senior tag
Ez steam-es lehet?
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Heavyrain
őstag
Ígéretes játéknak tűnik: Link
Keksz03: Witcher 3-ból tudtommal csak a közvetlenül Steamen vásárolt verzió steames.
-
DFlash
tag
Battlefield 4, 1990Ft-ért megéri? Tescoba van kirakva.
-
kenyerlangos
csendes tag
Sziasztok Megint!
Kérdésem lenne a következő, hogy nem lehet hogy a Vírusirtó okozza a problémámat a játékaimmal?
Mert valahányszor szervizben volt ilyen olyan cserékkel, mindig automatikusan tettek rá ESET Nod 32- Antivirus 8-asat, és nem igen hinném olyan oly nagy szükségem is lenne egyáltalán rá, ergo eddig 5 évig nem volt rajta sosem ,és nem volt semmi baj.
Namost a helyzet a következő: Nem tudom hogy mennyire normális az hogyha nekem a Nod32-esem 110.000K-t használ a Feladatkezelőmön belül. Ennél kisebb értéket még sohasem produkált, és azon gondolkoztam hogy lehet hogy emiatt szenvedek már 1! éve lassan, holott csak lehet hogy lekellene törölnöm a francba azt a Nod-ot, és megoldódhatna minden szépen.
Szerintetek? Van némi esély arra hogy emiatt van?Dicsak buksi
-
S1M0N
senior tag
válasz kenyerlangos #98608 üzenetére
Pontosan milyen gondod van a játékokkal?
Nekem Eset Smart Security 8 van, az nálam 6000K körül "fogyaszt" alapjáraton, ellenőrzésnél lehet, hogy többet, nem szoktam nézegetni.
Próbáld ki, hogy letörlöd, megnézel 1-2 játékot, aztán, hogy felteszel-e valamilyen vírusirtót, az már csak rajtad múlik.
Szerk.
Most látom a korábbi irományodat, szerintem ahhoz nem sok köze van a Nod-nak, bár a fogyasztása furcsa.[ Szerkesztve ]
-
kenyerlangos
csendes tag
Igen, énis ezért kérdezem, mert szokatlanul sok az a 110.000K fogyasztás, és az a gond hogy ennél amig belessz kapcsolva a gép reggeltől-estig 110.000K-lesz és kész. Soha nem lesz kevesebb, és ezért gyanakszom arra hogy ez cseszteti a játékaimat lehet.
Mit gondolsz, akkor próbáljak egy Uninstallt, vagy hadjak neki békét?Dicsak buksi
-
Cheesus
senior tag
válasz cyberkind #98612 üzenetére
djculture szerintem az anyagi vonzatáról beszél a játéknak, hogy nem volt épp sikeres, amúgy ha találsz olcsón alapjátékot és Season Pass-t akkor nyugodtan megveheted ha tetszik a játék, nem fogsz csalódni (nyilván van benne egy pár bug, de nem egetrengető dolgok, a hangulata nagyon ottvan)
https://www.twitch.tv/csehla
-
cyberkind
félisten
válasz Cheesus #98614 üzenetére
Hogyne tetszene, 2x kezdtem bele és azóta akarom pc-n, csak azért kérdeztem ezt a GOTY edísönt mert logikus hogy azt venném meg ami mindent tartalmaz, de az csak kamu volt elvileg, 10 euró az alapjáték.
Meg is vettem 10 euróért, a SP meg ráér, a Batman-hez kéne inkább.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
extremtöl gyorsan elfogytak a diablo 3-ak meg a starcraft 2 játékok
-
-
KubanitoS
veterán
Szerintetek a Legacy of the Void esetében mikor várható akár a legcsekélyebb leárazás?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Szoktam olvasni, hogy párszor írtátok lehet uplay pontokért -20%-os kupont szerezni.
Ezt hol kell megtenni? Hátha ne adja isten karácsonykor lesz valami olcsón.Next PC Upgrade: 2022
-
cyberkind
félisten
Az Evil Within honosítása nem megy a dlc-k nélkül vagy mi van?
Felrakom a Steam-eset, átváltom a nyelvet és csak tölt. -
tomsolo
addikt
Sorcerer King-nek nem tudtam ellenállni 10 rezsőért
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #98616 üzenetére
Nna, ami gyorsan elfogyott, az a
120k80k-s LG 32LF650V televízió volt. Nekem 6:45-re jött be a zakciós oldaluk, kb 7:05 körül már kirakták az elkelt táblát. De tekintve hogy még most sem tudok belépni a rendszerükbe, így nagyjából mindegy, hogy csak a kallódó bemutató darabokat, vagy a teljes konténernyi szállítmányt rakták ki belőle, amúgy sem tudnám megvenni.Balkán Friday
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #98624 üzenetére
Várható volt hogy megdöglik a rendszerük Én se nagyon tudtam vásárolni, de jobb ez mint az emag-os volt ahol hívogattak hogy ez sincs meg az sincs elnézést..
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz micafighter #98626 üzenetére
+ child of lightot érdemes végigvinni, ad vagy 600 pontot
-
tomsolo
addikt
-
fatal`
titán
Sziasztok!
A nuuvemen lehet valahogy most vásárolni, akár proxyval?
-
fatal`
titán
válasz Dilikutya #98632 üzenetére
Amit vennék azt nem engedi (Crew wild run dlc) Mondjuk szemezgetek a gameladennel, alig drágább, de azért ezt még meggondolom Azért lett volna jó a nuuvem, mert olcsóbb és tavaly már vásároltam
Szerk.: Közben úgylátom Hola-val megoldható a dolog. Vásárolt már így valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
"befejezték?" és megjelent megint Vendetta - Curse of Raven's Cry
Várom bundleba!
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
válasz Cheesus #98601 üzenetére
Azért a 250GB-os Samsung 850 EVO nem nagy buli 24k-ért mikor boltból újan/garisan 25k-ért már kapni(24700 tegnapi adat, ma már Rufuszék és úgy gondolták hogy túl olcsó, rá is dobtak 500 forintot )
mod: Háá konzerv post.
Itt van cserébe -75%-os Company of Heroes 2 napi deal második etapja amiről a Steam főoldal elfelejtett megemlékezni. Ez szokványos is lehetne, de -66%-ot kaptak a nemrég megjelent britek is, így már nem olyan harapós 4,41€ a vége.
jópofa The British Forces trailer 1
jópofa The British Forces tralier 2[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #98641 üzenetére
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault -ton gondokoztam inkább, multis stratégia dlc-k nem nekem valók..
-
kriszpontaz
veterán
válasz micafighter #98626 üzenetére
Ezt bevezethetné az Origin is, van egy kazal pontom ott is, de minek?
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #98643 üzenetére
"Ez csak a kezdet – nagy terveink vannak az eredményekkel és az Origin pontokkal kapcsolatban, figyeld a híreket!" Kíváncsi vagyok azokra a nagy tervekre, már vagy 2-3 éve ez a szöveg van kint
-
djculture
félisten
-
i2k
őstag
válasz djculture #98645 üzenetére
Hú, sajnos igaza van.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #98642 üzenetére
Nem csak multis, mert skirmishben is csak így lehet velük játszani. Ahogy kinéz a dolog év végéig ez lesz a legjobb ajánlat rá, így is kész csoda hogy egyből -66%-ot kapott, sőt, talán a homogenizált sztímszélen még ennyi sem lesz.
Ardennes Assault nem ér meg 2400 forintot, mivel effektíve skirmish harcokat kapsz Theater of War DLC szerűen fél sztorival. A dinamikus hadjárat meg abból jön, hogy te választhatod ki a következő skirmish csatát amit megnyersz, mert az AI előnyben van de nincs a helyzet magaslatán. Szó nincs arról mint.. Graviteam Tacticsban (), hogy a TBS térképen az AI helyzetnek megfelelően dönti el, hogy a tartalék két ezredét az előretörésed megállítására küldi, vagy egy rést kihasználva nekidobja a hadtápod hazakergetésére, aztán három-négy kör múlva már akkor sem tudsz támadni ha akarnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest