Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Zamery #99900 üzenetére
Nekem is azt írja. Amúgy ami biztosan műxik tőlük az ez :
Lord Of The Fallen - Deluxe Edition, tegnap meg is vettem ( 54Brazil R ~ 3800 Ft)
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz warcat #99901 üzenetére
Nagy nehezen vegigviszem, haver kiköltözött chilébe, erre már megvan.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BoneDragon
veterán
Steamen idén nem lesz karácsonyi móka?
-
Crytek
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz Crytek #99906 üzenetére
sztem még ennyire nem húzták el soha a winter sale-t (plusz kedden még soha nem kezdődött sale, ebből is látszik annyira el vannak csúszva hogy csütörtökön már "túl későn" lennének ).... mondjuk évről évre jelentéktelenebb lesz ez az egész, még a summer sale is az volt a nyomi monster sale-s játékukkal - és ha azt vesszük, igazuk is van, megélnek ezek bőven a kialakított marketből, item és trading-card eladásokból
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
Ennyi. A valve SEM a vásárlókért van!
Aki kitalálta ezeket az itemeket /kártyákat az nagy koponya volt.
Igaz ez sok indie game halálát jelentette ,de hát valamit valamiért!Nekem csak a Ryse lesz sale alatt (6.8 euro lesz) kártyapénzből más nem érdekel. Majd 1-2 év múlva ha ismét lesz ~ 12 euro kártyapénzem jön a Watch Dogs is azt ennyi.
A Cars érdekelne még a VGA teszthez ,de az még sokáig rettentő drága leszNext PC Upgrade: 2022
-
arty
veterán
válasz Crytek #99909 üzenetére
"Igaz ez sok indie game halálát jelentette ,de hát valamit valamiért!"
ezt hogyérted?
(egyébként egy profitorientált vállalkozás persze h önmagáért és a tulajok gazdagodásáért van, de nem mindegy, hogy ezt mekkora gennyedék módon éri el... a steam szvsz nem a gennyedék kategória. még. )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Crytek
nagyúr
Már többször elhangzott.
A legalja indie játékok 90%-a el sincs indítva és csak azért kerülnek eladásra mert KÁRTYÁS és progikkal farmolja őket a sok suttyó.
Mondjuk kártya nélkül ezek az aljadék indie szarok soha nem kerülnének eladásra rendes áron..
Szóval ez egy ilyen folyamat sajnos.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
Borderlands 2 Complete Edition $11.99 ( az ötszázalékos kupon kód nem működik vele )
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #99911 üzenetére
Én ebben manapság nem sok rációt látok, tekintve, hogy mindegyik bundle többe kerül, mint amennyi értékben kártya kinyerhető belőle. A szemétnek a kártyája is szemét.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Źşë'
addikt
válasz Dilikutya #99914 üzenetére
ez egy dolog, de mégis ha kártyás az az embereket csábítja (ocsó és még ad is kártyákat, na meg booster csomagot is, akko má kell), amolyan megmagyarázhatatlan folyamat, azt az érzetet adja mint mikor akcióznak a boltban, hiába nem kell a termék - ha akcejós, ocsó még jól jöhet valamikor... ismerek sok embert közvetlen ismerőseim közül is na meg itt van ez a topik, plusz egy sor.... so wassup?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
-
MrGeE
csendes tag
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
XID: 1021707205
-
sittes79
addikt
Just Cause 3 hol most a legolcsóbb?
Köszi
-
Lackki
őstag
Csak pislogok...
főoldalon csak tekerek lefelé és olyan játékokat mutat, amikről sose hallottam.
Stalkerekre 50% ? Helldivers 0% ? és ezt kell nézni jan 4ig?Privátot hamarabb észreveszem
-
-
-
reelc
veterán
válasz echterion #99933 üzenetére
Ha még $8.99-en marad ($13-mon volt) a legmagasabb tier, lehet kipótolom a BTA-t. Csábító a Tomb Raider GOTY és a Hitman Absolution Elite Edition. Nem sima változatok, és így meg is érné. A BTAba meg tehetnének egy Thief: Master Thief Editiont. Ebben az esetben elég jó aránnyal lefedné az Eidos Anthology nagy részét az eddigi 3 Humbléjük.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
nem hallom ki minek örül a steam salen és már tenné is be a kosárba
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
senior tag
Skyrim-hoz mennyire kellenek a kiegjei? Alapjáték már megvan pár éve, még csak pár órát toltam, tetszik. De látom nincs Upgrade Pack a Legendary Edition-höz, így az egészet meg kéne vennem (így is olcsóbb, mintha külön venném a DLC-ket).
Érdemes?[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Ráadásul magyarítást is most bétateszteljük a kiegekhez, így hamarosan full magyarul lehet játszani!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
nepszter1
addikt
Hali Twister kollégától kaptam egy 50% hotline miami 2 kupont, be is aktiváltam , utána pedig egyszer csak eltűnt az inventorymból esetleg valakinek van valami ötlete ?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Mivel a Square Enix remekül arcon köpött minden suprise box vásárlót a humble bundle csomaggal, ezért refundolnám a suprise box-ot (még nem használta mfel egyik kulcsot sem). Viszont gyenge az angolom. Tudna segyíteni vki, hogy mit és hova kellene beírnom?Köszönöm!
-
NyMRooD
őstag
válasz echterion #99947 üzenetére
Egyébként te mivel fizettél a meglepiért (kártya vagy paypal) illetve otthagytad-e a payment option-nél a fizetéshez használt eszköz adatait? Nekem lementették oda a bankkártya adatokat de töröltem, arra lennék kíváncsi, hogy ez gondot okozhat-e a refund-nál.
Egyébként én nem kértem volna refundot, de ezzel az újabb bundle-el elszúrták, +2 dollárért jóval több játékot kapsz. Amit a kuponokkal művelnek az meg eleve vicc kategória szerintem.
szerk.: + egy kicsit jótékonykodhatsz is (még ha nem is az az elsődleges ok amiért megveszed).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Hokunda
senior tag
Üdv
Aki szokott itt amerikai barátokkal (vagy amerikaiként ) vásárolni amazonról dobna egy pmet?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest